Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy AGCO (Fendt i Massey Feruson)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@statek akurat w tygodniu u nich byłem i kupowałem przekaźnik, to lokalny korbanek na zamówienie na jutro chciał 35zł, a u nich kupiłem za 12zł od ręki.  Kurde teraz już nie jestem pewien, ale wydawało mi się że mówili za dojazd po 2zł, a może po 2,5zł brutto tylko mi się coś pomieszało, w każdym razie za godzinę życzą sobie 150zł netto a podobno jeździ 2 mechaników czyli 300netto za godzinkę roboty. Mają do mnie wpaść bo mam problem z hamulcem. Musiałem go odłączyć bo w innym przypadku pokazuje że hamulec cały czas zaciągnięty a to nie jest wina ani czyjnika hamulca ani przekaźnika. Chyba trzeba podłączyć kompa bo żadne błędy nie wyskakują 

Edytowane przez karol091193
Opublikowano (edytowane)

Co poradzisz??? Dzwoniłem dziś do mechanika od korbanków i mówił że jak błędów nie wykazuje to trzeba kompa i diagnostykę układu hamulcowego zrobić. To nie c330 że młotkiem i przecinakiem go naprawisz. Może być wszystko od kabelka po elektrozawory itp itd. Z resztą nikt nie ma czasu na serwisy tzn. z łomży od rogowskiego mówili że może w poniedziałek albo wtorek wpadną a z roltomy w ogóle w piątek albo jeszcze za tydzień. Jak żadna ekipa się nie pojawi to walę do serwisu w którym kupiłem. Kompa od ręki podłączą a 20km to ciągnikiem w pół godzinki zajadę a później zobaczymy co będzie. W samochodzie na własne życzenie zjebałem CR +-6-7tyś naprawa  to jak tutaj  zabulę z 3tyś to będzie tanio  xD Dobrze że chociaż można pracować nim to obornik wywiozę i do sianokosów może stać w serwisie. Może przez  3 tygodnie go naprawią?-_--_-

Edytowane przez karol091193
Opublikowano
11 godzin temu, statek napisał:

nie no bo dwoch serwisantow po 4 godziny

Przecież po 50 motogodzinach przegląd jest bezpłatny B|

Opublikowano (edytowane)

Hi from Greece...i'm looking for a tractor Massey Ferguson or John Deere 4x4 around 6.000 euro....if you know something please send me a massage

Thank you

Edytowane przez ktzellas
Opublikowano
Στις 9/14/2006 στις 23:30, το coolman111 έγραψε:

Γεια σε όλα τα μέλη του φόρουμ :). Σε αυτό το θέμα, Ζητώ ΝΑ σας γράψετε Θέσεις Σχετικά ΜΕ τις τιμές ΤΩΝ Νέων ελκυστήρων ΚΑΙ Fendt Massey Ferguson. Έτσι, αν κάποιος γνωρίζει την τιμή αυτών των μασά, είναι δουλειά :). Χαιρετισμούς!

hello  from Greece,i'm looking for a tractor 4x4...if you know something please  tell me..thank you

Opublikowano
10 godzin temu, sumek666 napisał:

Najtansza 200tka od 200 tyś :) A to przecież popierdółka jest. 

No fakt. Próbowałem ostatnio 312. Ale lekko doposażona z pakietem profi 370 netto. 

Opublikowano

Panowie orientuje się ktoś ile trzeba teraz zapłacić za maseya 7718s z amortyzowana osią, kabina, przednim tuzem, 4 pary hydrauliki, dzojstikiem wielofunkcyjnym, komputerem? 

Opublikowano
Dnia ‎01‎.‎03‎.‎2018 o 21:18, fulton napisał:

Teraz jest 5710s cena ok 220 netto w górę. Ja miałem ofertę na 5711s z tuzem dyna 4 i przygotowany pod ladowacz 260 netto.

Kolego pozwól , że odświeżę temat. 260 netto dostałeś w wersji esential czy efficient? Ze sterowanien dyna i dżojstikiem w podłokietniku czy na kokpicie?