Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, 1204198524051986 napisał:

Tam pracuje holender, który jest kuzynem mojego kolegi i wszystko da się załatwić. 

Gdzie holender pracuje? Złóż jakieś zadanie żebym je zrozumiał😂😂😂 To takie trudne ?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 1204198524051986 napisał:

O proszę jaki poliglota się znalazł. Ja sadzeniaka brałem z Holandii Polski i trochę swojego świeżego mam to też go wsadze bo jest zdrowy. 

Ja dzwoniłem przed chwilą do Granum bo też czekam na Riviere holenderska i wiesz co ta Riviera dopiero przyjedzie w przyszłym tygodniu 😂😂😂A na jesień nie było żadnych dostaw z Holandii ,Ty to musisz mieć potężne układy  już towar masz dawno na przechowalni💪💪💪💪Ps Ty wiesz kto to jest poliglota?😂😂😂

Edytowane przez dlugin
Opublikowano

Ja mam bezpośrednio z Holandii. Z byniu ty sie nie denerwuj. Jak ci po trzy woreczki przywożą to poczułem zagrożenie z twojej strony

Zbyniu może sądzisz je pod pietę. Nos po pół woreczka żebyś przepukliny nie dostał. 

Opublikowano
4 minuty temu, 1204198524051986 napisał:

Ja mam bezpośrednio z Holandii. Z byniu ty sie nie denerwuj. Jak ci po trzy woreczki przywożą to poczułem zagrożenie z twojej strony

Tira przywieźli prosto z Holandi czy busem ? A może autobusem w łuku bagażowym ?😂😂😂😂😂

Opublikowano
11 minut temu, 1204198524051986 napisał:

Synu kurzu i wiatru (tumanie dlugin) towar został przywieziony trzema busami jak tak cię to ciekawi. 

Bo jeden poszedł dla znajomego

Do Polski to przychodzą odpady jak nie weźmiesz bezpośrednio z holandii

Jaki ty jesteś potężny plantator jak Tobie poligloto wożą busami towar z Holandii💪💪💪Te plantator a może Tobie co innego wożą z tej Holandii dlatego pier**lisz takie kocabały?😂😂😂😂

Opublikowano

Ciekawe ile sądzisz pyry z central. Ja sądzę dużo odmian. Z Holandii przywieźli mi trochę. Dość sporo biorę z polskich. Najwięcej sądzę swojego świeżego towaru. Wszystko pole obsadzić pyra z central to muszą pieniądze z nieba kąpać. A przy dzisiejszych cenach sadzeniaka na wozów ropy części do traktorów i maszyn to ja większość areału obsadzam swoim towarem który rok u mnie rósł. Nie wiem jak wy robicie żeby wyjść na plusie przy nie za wysokich cenach za wczesną pyre. Potraficie tylko szydzić handlarzyki marne. 

Synu kurzu i wiatru (tumanie dlugin) widać że z matma w szkole byłeś na bakier. Ale jak widać myślenie nie jest twoja najmocniejszą strona i  głowa nie nadąża nad nogami

Opublikowano
14 minut temu, 1204198524051986 napisał:

Ciekawe ile sądzisz pyry z central. Ja sądzę dużo odmian. Z Holandii przywieźli mi trochę. Dość sporo biorę z polskich. Najwięcej sądzę swojego świeżego towaru. Wszystko pole obsadzić pyra z central to muszą pieniądze z nieba kąpać. A przy dzisiejszych cenach sadzeniaka na wozów ropy części do traktorów i maszyn to ja większość areału obsadzam swoim towarem który rok u mnie rósł. Nie wiem jak wy robicie żeby wyjść na plusie przy nie za wysokich cenach za wczesną pyre. Potraficie tylko szydzić handlarzyki marne. 

Synu kurzu i wiatru (tumanie dlugin) widać że z matma w szkole byłeś na bakier. Ale jak widać myślenie nie jest twoja najmocniejszą strona i  głowa nie nadąża nad nogami

Ja wiem ,Ty może tam na tulipany jezdzisz ?😂😂😂😂Zrobili kuku i piecze ?😂😂😂Ja potrafię liczyć i to doskonale 💪💪 Synu kurzu i wiatru - dobre 😂😂😂

Opublikowano
1 godzinę temu, 1204198524051986 napisał:

Zbyniu może sądzisz je pod pietę. Nos po pół woreczka żebyś przepukliny nie dostał. 

Słuchaj Misiu kolorowy. ja zapewne nie jestem i nie będę twoją konkurencją, bo zwyczajnie jestem leszcz jeżeli chodzi o areał ziemniaka. I mi to lotto ile ha i kiedy posadzisz, tylko jak czytam te twoje wypociny Tu od jakiegoś czasu to nie mogę skumać jaki Ty zakręcony jesteś. I jaką masz sraczkę i panikę,że ktoś wsadzi wcześniej , albo więcej, że jak to nazwałeś "nachapie" się kasy za młodego i cena spadnie...itp itd

Widzę,żę ta uprawa zżera ci nerwy i wprowadza chaos w twoim życiu..ale ciągle liczysz,że trafisz rok z ceną i powiększonym areałem i zbijesz fortunę.

Dla twej wiadomości powiększam areał z roku na rok o 10-20 %, o tyle o ile rośnie mi zbyt i na tą chwilę towaru mam max na marzec. To forum czytam tylko i wyłącznie aby się dowiedzieć coś nowego, zaczerpnąć opinii o odmianach, cenach...

A Ty widzę,że czytasz , udzielasz się Tu aby wyczuć co kto kiedy sadzi, ile, aby polamentować o drogim paliwie, nawozach, pobiadolić na handlarzyków...itp itd.

Wyluzuj człowieku, dłużej pożyjesz.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, zbyszek8201 napisał:

Słuchaj Misiu kolorowy. ja zapewne nie jestem i nie będę twoją konkurencją, bo zwyczajnie jestem leszcz jeżeli chodzi o areał ziemniaka. I mi to lotto ile ha i kiedy posadzisz, tylko jak czytam te twoje wypociny Tu od jakiegoś czasu to nie mogę skumać jaki Ty zakręcony jesteś. I jaką masz sraczkę i panikę,że ktoś wsadzi wcześniej , albo więcej, że jak to nazwałeś "nachapie" się kasy za młodego i cena spadnie...itp itd

Widzę,żę ta uprawa zżera ci nerwy i wprowadza chaos w twoim życiu..ale ciągle liczysz,że trafisz rok z ceną i powiększonym areałem i zbijesz fortunę.

Dla twej wiadomości powiększam areał z roku na rok o 10-20 %, o tyle o ile rośnie mi zbyt i na tą chwilę towaru mam max na marzec. To forum czytam tylko i wyłącznie aby się dowiedzieć coś nowego, zaczerpnąć opinii o odmianach, cenach...

A Ty widzę,że czytasz , udzielasz się Tu aby wyczuć co kto kiedy sadzi, ile, aby polamentować o drogim paliwie, nawozach, pobiadolić na handlarzyków...itp itd.

Wyluzuj człowieku, dłużej pożyjesz.

Przecież to nie jest poważny rolnik tylko jakiś dzieciak albo chłop marzyciel  co ma kuku na muniu

Opublikowano
Przed chwilą, 1204198524051986 napisał:

Ursus jak taki prawilny jesteś to czemu kłamiesz skąd jesteś? 

podaj dane do kontaktu tam ci wszystko pokażę i zaprosze na obiad, czemu tu taki cwany jesteś a co boisz sie podac fb bo wyjdzie na jaw kim naprawde jesteś albo może nie masz fb bo ci mam nie pozwoliła założyć?