Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak stoją w cenniku modele td5.75 i td5,115 ??? Chodzi mi o podstawy ??? i ile może być dopłaty do skrzyni z pełzakami ??? i czy case będzie dużo droższy ???

Opublikowano (edytowane)

Ile mógł by kosztować NH t4.75 z klimatyzacją, z szerszymi kołami, z przednim obciążnikiem itd.(wersja full)

Edytowane przez 2013
Opublikowano (edytowane)

New Holland T6.155

- 4 wyjścia hydrauliki

- pompa 113l

- amortyzowana kabina

- amortyzowana przednia oś

- tempomat

- 17 bieg ECO

- funkcja automatycznej zmiany biegów

W takim wyposażeniu 225 tyś netto, to juz jest ostateczna cena za ten ciągnik, jak myślicie dobra czy nie bo już sam nie wiem...

mi za t6.165 w takim wyposażeniu jak twój w tej najbogatszej grupie, tylko zamiast miękkiej oski przedni tuz zawolal 230tys netto Edytowane przez Maniek2707
Opublikowano

Za case maxxum 125 zwykłego bez multicontrolera z najmocniejszym podnośnikiem i osią,skrzynią 16x16, amoryzowaną kabiną, obciążniki przednie zamienione na obciążniki w koła tylne, po 2 na koło daliśmy 225 netto. Z tym że na ciągnik namyśliliśmy się, gdy niemiec rozmyślił się ze sprzedarzą NH ts135 i był kupywany na zasdzie chce ciągnik na wczoraj, wieć negocojwaliśmy to co było na placu i albo dogadamy sie dziś albo wcale, (dlatego cena mogła by byc pewnie trochę lepsza) a ciągnik chce nalepiej jutro. Mamy go już tydzień, ma do niego dojść tur stolla za 31 netto. Ciągnik kupiony w danex rogienice wielkie w opcji wyposarzenia 400.

Opublikowano

Dzisiaj zadatkowany i zamówiony New Holland T5.105 Electro Command z pneumatyką, szyberdachem na szerokich kapciach, 3 pary wyjść hydrauliki, siedzenie pneumatyczne, dodatkowe siedzenie instruktora przedni TUZ i WOM, obciążnik 450 kg na przód, dwie lampy ostrzegawcze za 196 tysięcy netto Dodatkowo w październiku wycieczka do Włoch na 4 dni za free

Opublikowano

Panowie, myślicie że za 165tyś. brutto uda się wyrwać t4 95 w wersji standard? oglądałem td5 95 i jakiś taki delikatny mi się wydaje...nawet silownika wspomagającego nie ma :(

Opublikowano

Dostalem wlasnie oferte na case maxxum 110. wyposazenie amortyzowana os i kabina, przedni tuz opony tyl 600, radar pozlizgu. cana 237 tys netto bez zadnych negocjacji . jak myslicie ile moge zejsc z tej ceny??

Opublikowano (edytowane)

NH TD5.75 z dobrym wyposarzeniem: klima, haki, obciążniki przód, siedzenie pasażera, pełne oświetlenie robocze, zaproponowano mi za 99tys netto

o inne modele mniej pytałem ale TD5.85 i T4.75 w podobnym wyposażeniu ok. 120tys netto

Edytowane przez grzesiekk87
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v