Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez danielhaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

martinos

na liscie jestem daleko przed toba a poprawki mialem we wrzesniu a drugie chyba w listopadzie, nie pamietam dokladnie

na  na liscie jestem daleko przed tobą a poprawki pierwsze  we wrzesniu a drugie chyba listopad, ale nie pamietam

Edytowane przez krzychuuuuu
Opublikowano

możesz wydrukować plakat na kartce A3 i gdzieś w widocznym miejscu przymocować, ale jak sam wiesz długo to nie przetrwa. Zakup sobie na allegro normalną "blache" o wymiarach 90x70 i masz święty spokój, a wizualizacja jest na stronie agencji.

ludzie ładują setki tysięcy w sprzęt a 50 zł im szkoda dać za tablice...chyba przed sąsiadami się chowają bo będzie ze za unijne kupili a nie za swoje.....

Opublikowano

Witam, pierwsze poprawki 13 grudnia drugie 14 luty, dzis podpisana umowa, woj malopolskie, teraz szybkie postepowanie ofertowe zeby zdążyć przed platforma. pozdrawiam wszystkich i zycze cierpliwosci.

Opublikowano

dzwonić i poganiac te prowadzące, ja pierwszy telefon wykonałem po 3 miesiącach od złożenia poprawek i usłyszałem jak to wspomniał @krzychuuuuu "cierpliwosci", wiec moja cierpliwość trwała jeszcze miesiąc i kolejny raz dzwoniłem, po kilku dniach znów się przypomniałem i teraz nagle moje poprawki juz leżą na biurku i pani je przegląda ; ) pewnie gdybym nie dzwonił to bym sobie jeszcze poczekał. ...

Opublikowano

Panowie mam dwa pytania na temat modernizacji gospodarstw w obszarze d. 1. Jeżeli chce postawić przechowalnie i utwardzić grunt przy tym budynku (wylaniem betonu) to jest to traktowane jako wyłącznie inwestycja budowlana i otrzymam 5 pkt, czy jednak nie i otrzymam 3 pkt? 2. Jaki jest limit pomocy w tym obszarze? Bo nie do końca rozumie. Czy jest 200 tys niezależnie od inwestycji? Czy limit 200 tys dotyczy maszyn, a w razie dodatkowej inwestycji budowlanej można liczyć na więcej?

Czy ktoś z wiedzą udzieli mi odpowiedzi na te pytania? :)

Opublikowano

Witam. Województwo dolnośląskie pierwsze poprawki złożone 17 lutego, dzisiaj przyszło zaproszenie do podpisania umowy. Uwinęli się błyskawicznie.

Opublikowano

Witam. Województwo dolnośląskie pierwsze poprawki złożone 17 lutego, dzisiaj przyszło zaproszenie do podpisania umowy. Uwinęli się błyskawicznie.

jakie miejsce na liscie masz kolego?

Opublikowano

W niedziele mija 30 dni od kiedy złożyłem postępowanie ofertowe, czyli teoretycznie list z odpowiedzią powinien być wysłany do mnie do piątku? Dobrze myślę czy mogę czekać dłużej?

Opublikowano

Ja złożyłem postępowanie dwa tygodnie temu i wiem że jest już sprawdzone i zaakceptowane, w przyszłym tygodniu mam dostać list z agencji. Czyli około 3 tygodnie od złożenia. Miałem 4 maszyny, OR16

Opublikowano

Dzwonili do Ciebie czy sam dzwoniłeś? Ja mam 3 maszyny i wolałbym widzieć jak najprędzej, bo jak by było coś nie tak to może zdążę jeszcze raz przed portalem

Opublikowano

W niedziele mija 30 dni od kiedy złożyłem postępowanie ofertowe, czyli teoretycznie list z odpowiedzią powinien być wysłany do mnie do piątku? Dobrze myślę czy mogę czekać dłużej?

Tylko w teori.mi wczoraj minelo 30 dni i nic nie zrobili z nim.koleś na chorobowym.kierownik ma przekazać komuś innemu sprawę.czyli 30dni tylko w teori mają!

Opublikowano

Świętokrzyskie podpisanie umowy w poniedziałek. Super jeśli ķtos z Was mógł by napisać na czym polega postępowanie ofertowe bo chciałbym to załatwić by już mieć w dniu podpisania umowy. Od czego zacząć i jakie dokumenty trzeba przygotować? Gdzie szukać druków dokumentów?

Opublikowano (edytowane)

Dzwonili do Ciebie czy sam dzwoniłeś? Ja mam 3 maszyny i wolałbym widzieć jak najprędzej, bo jak by było coś nie tak to może zdążę jeszcze raz przed portalem

Nie ja sam zadzwoniłem i zapytałem jak moja sprawa wygląda, Pani prowadząca odpowiedziała, że jest sprawdzone, jest dobrze i  w przyszłym tygodniu na pewno będzie pismo. Powiedziała też że śmiało mogę już kupować.

Świętokrzyskie podpisanie umowy w poniedziałek. Super jeśli ķtos z Was mógł by napisać na czym polega postępowanie ofertowe bo chciałbym to załatwić by już mieć w dniu podpisania umowy. Od czego zacząć i jakie dokumenty trzeba przygotować? Gdzie szukać druków dokumentów.

Nie masz szans żeby wszystko zrobić do poniedziałku, chyba że sztab ludzi to wykona...;/ 12 stron na maszynę.....

Wszystko jest na stronie ARiMR

-Zapytanie ofertowe

- Oferta od dilera

- Oświadczenie dilera o wiedzy i umiejętnościach do wykonywania działalności

-Protokół z postępowania

-Informacja o wyniku postępowania

- Oświadczenie o braku powiązań z dilerem

-Potwierdzenie przekazania informacji o wyniku postępowania.

Edytowane przez jabimc
Opublikowano

Nie ja sam zadzwoniłem i zapytałem jak moja sprawa wygląda, Pani prowadząca odpowiedziała, że jest sprawdzone, jest dobrze i  w przyszłym tygodniu na pewno będzie pismo. Powiedziała też że śmiało mogę już kupować.

Nie masz szans żeby wszystko zrobić do poniedziałku, chyba że sztab ludzi to wykona...;/ 12 stron na maszynę.....

Wszystko jest na stronie ARiMR

-Zapytanie ofertowe

- Oferta od dilera

- Oświadczenie dilera o wiedzy i umiejętnościach do wykonywania działalności

-Protokół z postępowania

-Informacja o wyniku postępowania

- Oświadczenie o braku powiązań z dilerem

-Potwierdzenie przekazania informacji o wyniku postępowania.

chyba ze pojdziesz do dealera powiesz ze bierzesz od niego 2,3,4... maszyny to zrobi Ci jeszcze tego samego dnia postępowanie

Ty tylko podpiszesz.... wiem bo miałem takie propozycje, byle bym tylko kupił wszystko u niego i gotówkę mu zostawił

nie ma rzeczy nie możliwych, na pewno nie u dealerow ;)

u mnie oświadczenia dilera o wiedzy i umiejętnościach do wykonywania działalności nie wymagali