Przerobienie płyty obornikowej
Przez
Czakk, w Budynki i obejścia gospodarskie
-
Podobna zawartość
-
Przez mllodyyy
Witam mam takie pytanie czy ktoś się orientuje jaki jest przelicznik według którego ARIMR przelicza moc ciągników, chodzi mi głównie o to że mam 35 ha i zastanawiam się czy agencja przyzna mi ciagnik o mocy 110 KM a jak nie to ile musiał bym mieć ha żeby taki ciagnik mi przysługiwał, i czy dzierżawa jak nie jest zapisana notarialnie tylko jest umowa na piśmie między rolnikiem a właścicielem działki to tez będzie się zaliczać do wielkości gospodarstwa?? czy musi być raczej dzierżawa spisana notarialnie ??
-
Przez rolnik22
Czy już coś wiadomo jak będą wyglądały nabory na PROW 2014-20? Na jakich zasadach będą przyjmowane wnioski o dofinansowanie z UE? Co z Młodym Rolnikiem i Rentami Strukturalnymi na kolejne lata?
-
Przez pw34
Czy są jakieś informacje odnośnie naboru w marcu? Bedzie mozna byc ubezpieczonym z ZUSie? czy wydłużyli okres posiadania gospodarstwa? gospodarstwo zostało przepisane na mnie w pazdzierniku 2014 roku, skladalem na MR w pierwszym naborze czy w marcu bede mogl skladac?
-
Przez dotacja_info
Nabór wniosków na „małe przetwórstwo” 29 września – 28 października 2016 r. Ogłoszenie znajduje się tutaj
15 września 2016 r. w siedzibie ARiMR w Warszawie, odbyło się szkolenie pt. Zasady przyznawania pomocy finansowej w ramach poddziałania „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 dla operacji polegających na podejmowaniu wykonywania działalności gospodarczej w zakresie przetwórstwa rolno-spożywczego przez rolnika, domownika lub małżonka rolnika podlegającego w pełnym zakresie ubezpieczeniu w KRUS.
-
Przez kamil1985
Młody rolnik w 2017. Jak skorzystać, kiedy nabór? Ciąg dalszy dyskusji z wątku
http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88807-m%C5%82ody-rolnik-2016/
Szukasz więcej informacji o programie Młody Rolnik? Rozwiązania wszystkich problemów znajdziesz w wątku
http://www.agrofoto.pl/forum/topic/2868-m%C5%82ody-rolnik-nowe-zasady/page-1590?view=getlastpost
-