Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOzesz uwazac ze duzo zostalo zaplacone. Sprawdz ceny na allegro. Ciagnik sprzedawany byl z mala iloscia mth wiadomo ze sa przestawione. Jak juz wspomnialem wedlug wnetrza i inyych elementow nie widac na nim oznak wadalizmu i wycienczenia ciezka praca.Jak juz wspomnialem hydraulika jest TRIMA z joystikiem. Nie uwazam ze kupilem okazyjnie ale ogladajac inne zetory kosztujace po 40 lub 45tys w stanie rozkladu nie zaluje zakupu.

Opublikowano
MOzesz uwazac ze duzo zostalo zaplacone. Sprawdz ceny na allegro. Ciagnik sprzedawany byl z mala iloscia mth wiadomo ze sa przestawione. Jak juz wspomnialem wedlug wnetrza i inyych elementow nie widac na nim oznak wadalizmu i wycienczenia ciezka praca.Jak juz wspomnialem hydraulika jest TRIMA z joystikiem. Nie uwazam ze kupilem okazyjnie ale ogladajac inne zetory kosztujace po 40 lub 45tys w stanie rozkladu nie zaluje zakupu.

juz bym wolał 2 tys. dolozyc i kupic tego 6245 http://www.allegro.pl/item259746379_zetor_...em_sokolka.html

Opublikowano

Dlaczego wolal bys tego??MIalem wybor kupna 7745 na mniejszych kolach i tanszego z tym ze w stanie rozpadu i mchem tu i owdzie. Nie chce ciagnika z kolami 30" to sa dobre kola d0 7211. Ten przypadl mi do gustu ze wzgledu na kola 34" i stan ogolny dobry.

Opublikowano
Dlaczego wolal bys tego??MIalem wybor kupna 7745 na mniejszych kolach i tanszego z tym ze w stanie rozpadu i mchem tu i owdzie. Nie chce ciagnika z kolami 30" to sa dobre kola d0 7211. Ten przypadl mi do gustu ze wzgledu na kola 34" i stan ogolny dobry.

A myslisz ze koła 34" to nie potrzebują odpowiedniej mocy 7745 bez turbo na kołach 34" wcale nie ma lekko jeżeli ma ambitnego właściciela. Ja swojego mam na kołach 30" i według mnie wcale tak źle nie wygląda a na pewno jest mocniejszy ;)

Opublikowano

W porządku ale Ty z tego co czytałem na forum i widziałem w galerii zakładasz do swojego Zetora odpowiednie maszyny, a większość użytkowników jak już kupi takiego Zetora 4x4 to Bóg wie co by do niego doczepiali( ubolewam nad tym ale niestety większość tak myśli i robi ;) ). Dlatego napisałem o tych kołach 34" bo jest spora różnica w mocy a raczej jej spadku szczególnie na ciężkich glebach

Opublikowano

7745 ma 75km ja to robie tak i wiele osob robi tak samo od mogelu zetora odejmuje 2 i wychodzi moc ciagnika czyli 7245 ma 70km a 7745 ma 75km tak samo jest w nowych zetorach 9641 po pojemu ma jakies 94km a 10641 ma 104km

Opublikowano
Powidzcie mi ile zetor 7745 ma koni i czy poradzi sobie z plugiem 4 skibowym i agregatem uprawowo siewnym moze macie jakies fajne fotki jego to bardzo bym poprosil

ja mam 7245, ma 62,5 km i pracuje w uprawowo-siewnym , ma komplet obciążników i nawet przy pełnym siewniku przód sztywno się trzyma ziemi

orze grudziądzkim 4*35 bez wału nie ma problemów ale jak doczepie cambella to troche ma przy ciężko ale na 1 biegu lata bez problemu

Opublikowano

ja mam Zetora 7745 chodzi w pługach 4x32 czy 4*35 i jak trochę za głęboko pójdzie do się troszkę dusi :) chodzi w agregacie sprężynowym (czy jak to tam się zwie :) ) 3metrowym. bez problemu lata z nim. doczepiamy siewnik do niego. ma tur4, więc ma trochę przeciwwagi.

Opublikowano

zetor 7745 ma 68 koni pociągnie pług 4x 35 z agregatem nie będzie problemu oczywiście 2,7 m i chydropakiem ,rozłorzony zestaw będzie go pszeważał a po za tym może nie podnieść różne były podnośniki ,występował jeden lub dwa siłowniki wspomagające i nowsze wersje miały pompy z boku silnika 40l te napewno podniosą mają 3500 kg