Skocz do zawartości

ciagniki rodziny Farmtrac

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nowością firmy Farmtrac są ładowacze czolowe własnej konstrukcji dopoasowane do ciagników

No, też to czytałem, mają ukazać się w 3 wersjach kolorystycznych, a co do kolorystyki to FT zaprezentuje się w 9 nowych kolorach w tym 3 metalic w Bednarach na stoisku F245. Mam nadzieję że odwiedzę wystawę jeśli będę mógł :) a stoisko FT koniecznie! Muszę zobaczyć z bliska tego smoka 7110 DT :D

Opublikowano (edytowane)

Jesli pójdzie dobrze to też zobacze te stoisko z bliska i te traktory :) i te ładowacze ;)

+10%, ostatnie 3 posty i 2 błędy, najpierw piszesz post pod postem a następnie cytujesz poprzedni.

Edytowane przez milanreal1
Opublikowano (edytowane)

Jaaasne, a zdjęcie 675 dt z ich ładowaczem w Fachowej prasie rolniczej TopAgrar polska to tylko fotomontaż zrobiony w paincie tak?

PS. :http://www.agrofoto.pl...trac,38230.html

Edytowane przez razor275
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano (edytowane)

To jest ładowacz firmy Agromasz, również z Mrągowa, po prostu dla Farmtraca będzie on nazywał się Farmtrac.

Edytowane przez razor275
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano (edytowane)

Płaciła bo dała się zrobić w balona, pierwszy przegląd jest gratis i płaci się za niego 0zł.

Kolego ,to czy Ktoś zrobił mnie w ,,balona" ,poddałabym dyskusji ,ponieważ tam gdzie pierwszy przegląd w całości był gratis ,to ciekawe ile ten Ktoś zapłacił za ten ciągnik ,myślę ,ze więcej niż ja i to sporo ... W przypadku pierwszego przeglądu ,fabryka pokrywa koszty robocizny wykonania przeglądu ,natomiast za olej ,filtry i dojazd płaci posiadacz ciągnika .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie wiem jak jest obecnie ale jak ja brałem to wszystko było za darmo, podobnie u sąsiada i u znajomego z sąsiedniej wioski, a każdy z nas kupował u innego dealera. A kupowałem tam gdzie było najtaniej.

Opublikowano

Przeglad po 50 mth obligatoryjnie jest platny chyba ze ktos sie inaczej dogada z dealerem. Jezeli dealer daje wam pierwszy przeglad gratis to jego cene napewno wrzucil juz sobie w cene ciagnika.

Opublikowano

Dokładnie Kolego NhBartek , co z tego ,że miałabym gratis pierwszy przegląd ,jak za ciągnik musiałabym zapłacić około 5 tyś więcej . Przy wyborze sprzedawcy ,jak kupowałam ciągnik ,zawsze pytałam o późniejsze koszty serwisowania .

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ na przeglądzie po 50 mtg serwis nie wymienił mi filtru oleju hydraulicznego w Ft 690 i zamierzam go kupić i samemu wymienić moje pytanie jest takie czy jak odkręce filtr to olej ze skrzyni nie wycieknie.W mojej miejscowości jest dwa Ft690 i w obu zmienili ten filtry jak dzwoniłem do serwisu to powiedzieli że go wymienią na drugim przeglądzie po 300mtg czy to nie za póżno.

Opublikowano (edytowane)

O który filtr Ci chodzi bo są 2 od hydrauliki.

Dokładnie Kolego NhBartek , co z tego ,że miałabym gratis pierwszy przegląd ,jak za ciągnik musiałabym zapłacić około 5 tyś więcej . Przy wyborze sprzedawcy ,jak kupowałam ciągnik ,zawsze pytałam o późniejsze koszty serwisowania .

Czyli u Ciebie wołają 5k za ciągnik więcej jak przegląd darmowy?

Edytowane przez st220
Opublikowano

Tak ,była tak oferta u jednego sprzedawcy ,5 tyś więcej i przegląd po 50 mhg gratis .

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ na przeglądzie po 50 mtg serwis nie wymienił mi filtru oleju hydraulicznego w Ft 690 i zamierzam go kupić i samemu wymienić moje pytanie jest takie czy jak odkręce filtr to olej ze skrzyni nie wycieknie.W mojej miejscowości jest dwa Ft690 i w obu zmienili ten filtry jak dzwoniłem do serwisu to powiedzieli że go wymienią na drugim przeglądzie po 300mtg czy to nie za póżno.

Powinienes miec wymieniony ten filtr przy tym przegladzie. Jak cos to mozesz go smialo odkrecac bo on jest zalozony na powrocie oleju z orbitrola do skrzyni biegow takze jak go odkrecisz to poleci tylko kapka oleju i to wszystko.