Skocz do zawartości

ciagniki rodziny Farmtrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie marzną wam linki od gazu ?

Od gazu nie, ale kiedyś zamarzła mi linka od podnośnika ta od zewnętrznej dźwigni to jak ojciej pociągną to się zerwała.

Czy to normalne gdy odpalam swojego 690dt w te duże mrozy to puszcza dużo dymu przez kilka minut.

Tak to normalne.

http://www.facebook....&type=1

moim zdaniem coś pięknego to zestawienie kolorów :)

Ciekawo czy kolor czarny będzie można zamówić czy może to tylko wersja pokazowa.

Opublikowano

Panowie zapytajcie się dilera co do koloru jak jeszcze twój model jest na taśmie i czekasz na odbiór to ja tak zrobiłem i telefon do dilera diler do fabryki i dopłaciłem coś koło 600zł i mam czerwony ,myślę że inny kolor farby też by dopasowali

Opublikowano

W gratisie to rozumiem , ale żeby dopłacać 600zł to trochę moim skromnym zdaniem nie opłacalne ;) Lepiej za to dożucić po krążku obciążników , no chyba ,że ktoś ma wstręt do niebieskiego :lol:

Z tego co wiem są dostępne żółty , zielony , czerwony , biały i standardowy niebieski , podobno malowanie dachu też można załatwić :)

Opublikowano

u mnie skrzynia i silnik fabrycznie zalany był super universal tractor oil 15W-30 ,taką miałem naklejkę w kabinie ,kupiłem taki sam olej i zalałem hydraulikę t-25 i w przyczepie wywrotce i mam na dolewkę do skrzyni ,a na przeglądzie silnik zalali innym Agrifarm

Opublikowano

Witam.Co może piszczec w tylnym moscie na wstecznym (na kazdym biegu) w 675dt.Miał ktos tak w swoim FT?Staram się w miare systematycznie smarować.Dzwoniłem do fabryki kazał mi zmienić olej w tylnym moscie (że niby synchronizator nie ma smarowania),ale nic to nie pomogło!

Opublikowano

A ja dziś w swoim 804wd zauważyłem ze uciekł mi płyn z chłodnicy. Albo chłodnica pękła albo wąż pod chłodnica. Mam nadzieje że to tylko waz do wymiany bo chłodnica koło 800 zł na allegro <_< A z miłych rzeczy to dziś -15 i ft nie było dopalany ponad tydzień i dziś pięknie odpalił :)

Opublikowano

Jak się dodzwonic do serwisu w Mrągowie dzwoniłem przez infolinie i bezpośrednio na serwis który jest na stronie farmtraca i nikt nie odbiera.

Ja to kiedyś dostałem nr komórkowy do szefa serwisu: 602-596-141

Opublikowano

U mnie 675 DT też znowu po tych mrozach płyn ucieka a te opaski to i w lato jak się rozgrzał to dokręcałem. Mojm zdaniem zły materiał na tych przewodach za sztywne są.

Opublikowano

pacio68 dzięki za numer ale i tego nikt nie odbiera ktoś na forum chwalił serwis z Mrągowa ale co z tego jak nie ma kto odebrac telefonu.Jakiego masz farmtraca i jak się sprawuje.

Opublikowano

Koledzy co do numeru serwisu ja dzwonie do fabryki pod ten główny numer i łączo z serwisem. Zajmuje się tym Pan Borowski no i znim trzeba gadać. U mnie plastik w kabinie pękł i mają to wymieniać dzwoniłem non stop co kilka dni i w przyszłym tygodniu mają wymienić.

Opublikowano

pacio68 dzięki za numer ale i tego nikt nie odbiera ktoś na forum chwalił serwis z Mrągowa ale co z tego jak nie ma kto odebrac telefonu.Jakiego masz farmtraca i jak się sprawuje.

Ja mam 675DT z 2010 to wszystko chodzi jak w zegareczku tylko raz szybę zmieniałem bo się przejechałem z otwartymi drzwiami :-)

Opublikowano

szary 35 dodzwoniłem się wrście pod ten numer co podałeś :) dzięki bardzo miły facet i zna się na rzeczy wytłumaczył mi dokładnie w czym tkwi problem w moim 690dt.

Jeszcze jedno ile taka szyba kosztuje i gdzie ją zamawiałeś w Mrągowie czy na allegro