-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez Arasowsky
Witam, pytałem już kiedyś o to, natomiast nic z tym nie robiłem. Wiem, że to wina rozdzielacza, natomiast dobrze by było gdyby ktoś podał co trzeba wymienić w takiej sytuacji.
Im cięższy sprzęt zawieszony na podnośniku, tym szybciej opada na dół.
Najlepiej proszę o podanie numeru części z tego linku: http://agrotrade.home.pl/inkontrahent.php?g=268
Z góry dzięki za pomoc
-
Przez Polacek
Witam, Czy ktoś orientuje sie gdzie kupię taka uszczelkę jak zaznaczona na foto ? Żółte strzałki, i okrągłe lampy niebieska strzałka. Dziękuję
Jeśli można to proszę o link,
-
Przez Polacek
Witam,
Zeby wymienić pompe oleju muszę odjechać przodem, czy jest to konieczne ? Czy wystarczy zdemontować zbiornik paliwa ? Sprawdzę luz na pompie odkręcając miskę oleju ?
-
Przez Scoti
Witam mam problem w moim fergusonie przestał działać podnośnik. Gdy chce podnieść podnośnik załącza sie wałek WOM i cały czas sie kreci jedynym sposobem na wyłączenie jest odpiecie kabla od elektrozaworu hamulca, Wymieniłem elektrozawór lecz dalej to samo dodam,ze cały czas świeci sie blokada i wałek ,a teraz ciągnik chodzi na przyspieszaczu . Co jest i gdzie szukać rozwiązania ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Noże w prasie variant 280 rc same się chowają
Rzepak ozimy LG Avenger - 25 października 2025