Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Opublikowano

czy 5060 ma elektrohraulicznie załączana młocarnie, sieczkarnie i wysyp czy to domena tylko kombajnów w wersji 5050 i 5070 czyli hydro? ma siedzenie dla pomocnika?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nawet jeżeli nie ma tego w standardzie to jest to w opcji. :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Albo ktoś na forum wkręcał z tym siedzeniem operatora, albo są błędy w folderze.:D Ja już nic nie wiem... Dziękuje, Dobranoc... :)

Opublikowano

W standarcie jest GRAMMER, bardzo wygodny, więc po co pneumatyczny?

W standarcie jest siedzenie dla pasażera, nad lodówką

Seria TC5000 ma identyczne kabiny dla wszystkich modeli

Opublikowano

Tak, lodówka jest w standardzie, a siedzenie dla pasażera jest w standardzie w TC 5050, 5070 i 5080. Ja jak zamawiałem TC5070 to mam na przedwstępnej umowie napisane że fotel pneumatyczny będę miał bo jest niby w standardzie B)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

U nas jest w standardzie. To teraz lodówkę dają w cenie? B)

• Root Admin
Opublikowano

to są w standardzie czy nie? jak to jest?

ty masz 5050?

moze naspisz co jest w standardzie a za co musiałeś dopłacać?

jakie opony sa w opcji i pamietasz ile kosztują?

Opublikowano

W standardzie jest praktycznie wszystko ja za nic nie dopłacałem tzn.;

lodówka,klima,elektryczne lusterka,fotel grammer oraz pasażera, regulowana kierownica w 2 miejscach,opony620 GOOD YEAR,szybkozłącze hydrauliki do hedera itp. ale np. możesz zamówić w dekompletacji np. bez sieczkarni, która też jest w stand.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Polskie od 10 tyś. złotych, z polskich to Rolmako albo MMiUR Wągrowiec. Sprawdzone i jakościowo jedne z lepszych. My za nasz 4,5 z Wągrowca płaciliśmy około 14 tyś. W naszym wypadku był to ten stół, bo można było go kupić, jako integralne wyposażenie kombajnu, co miało znacznie w przypadku MGR.

Opublikowano

W tym modelu sieczkiernia i ten heder jest w standardzie jesli sie nie myle, a cena ze żniw jaka proponował mi dealer to było chyba jakies 290 tys netto ale glowy nie dam uciac czy dokładnie taka cena była. I podkreslam ta cena była z sierpnia tego roku, teraz mogła sie zmienic :P

Opublikowano

pytanie do użytkowników TC5050 czy u Was przy wolnych obrotach silnika szarpie ten pas który napędza sieczkarnie, tzn. ten który dochodzi do tego sprzęgła które załancza sieczkarnie

I drugie pytanie jakie macie ustawione najniższe obroty silnika ???

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie nad kupnem new hollanda tc 5070 i prosił bym o rade czy warto wziąć controlfloat czyli system automatycznej regulacji wysokośi hedra bez kopiowania poprzecznego, dopłata za to okolo 10 tyś. Jak to sie sprawdza w praktyce?

pozdro

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie nad kupnem new hollanda tc 5070 i prosił bym o rade czy warto wziąć controlfloat czyli system automatycznej regulacji wysokośi hedra bez kopiowania poprzecznego, dopłata za to okolo 10 tyś. Jak to sie sprawdza w praktyce?

pozdro

Kolego, bierz to, ja mam i jest to najlepsze urządzenie w tym kombajnie. Strasznie wygodnie się z tym kosi, nie musisz pilnować ścierni, nastawiasz wysokość, wciskasz jeden przycisk na uwrociach i heder sam opuści na zadaną wysokość.Opony 800 i blokadę mostu po tym roku też bardzo polecam. :D