-
Podobna zawartość
-
Przez ONA77
Jak w temacie. New holland td 5030 pali bezpiecznik od gniazda zasilania. Ktoś ma jakiś pomysł w którym miejscu szukać??
-
Przez Rolniczek95
Z wujkiem zastanawiamy się czy dało by się przerobić instalacje elektryczną w bizonie z 24v na 12v, co sądzicie, czy gra jest warta świeczki ?
-
Przez warchest
witam pękł mi blok w bizon rekord i mam takie pytanie gdzie regenerują silniki i jak to cenowo wyglada , a gdzie mozna kupic sam blok ?
-
Przez Darek914
Witam czy jak wyjąć pompe wtryskową w bizonie trzeba ja ustawiać na jakieś znaki czy nie bo nigdy nie wyjmowałem a musze wyjąć
-
Przez pedro2
Witam.
Mam do wymiany wieniec koła zamachowego, pytanie co z turbomatikiem? Muszę zdjąć koło zamachowe, a turbomatik bodajże na 32 śruby przykręcony do koła zamachowego... Czy po odkręceniu ich turbomatik zostanie w całości czy od razu spuszczać olej i rozbierać?
Czy zamawiać od razu uszczelniacze, duży oring i łożyska i wymienić bez względu na ich stan? Szczerze wolałbym uniknąć ingerencji w turbosprzęgło, jeśli ktoś ma to za sobą to proszę o rady na co zwracać uwagę i jak rozbierać żeby nie schrzanić.
Dzięki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 7211 awaria alternatora?
Dożynki 2025