Skocz do zawartości

Jakie macie JD ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
masz moze jakies fotki swojego Jelenia?? mam fotek pieknego sprzetu nigdy za wiele :rolleyes:

zrobie jak tylko zajme szie orką- jak narazie mamy duzo pracy przy zbiorze kalfiora ipekina. :)

Opublikowano
Ja posiadam 6420 SE

i co jak sie sprawuje ??? bo muj super tylko ze ma mało pracy bo mam 7ha. i zrobiłem nim za prawie 3 lata 300mtg

Opublikowano

7ha?? Fajnie mieć ciągnik dla zabawy :rolleyes: :) mam 150 mth i dużo ci nie powiem bo praktycznie tylko przy turze robi i tylko tak ze 3 ha orałem 4*35 to rewelacji nie było

Ogólnie to dobry tylko było trzeba przykręcić śruby w rozdzielaczu przy turze i jest ok

Opublikowano
7ha?? Fajnie mieć ciągnik dla zabawy :rolleyes: :) mam 150 mth i dużo ci nie powiem bo praktycznie tylko przy turze robi i tylko tak ze 3 ha orałem 4*35 to rewelacji nie było

Ogólnie to dobry tylko było trzeba przykręcić śruby w rozdzielaczu przy turze i jest ok

czemu mówisz ze rewelacji nie było ja mam do swojego pług vogiel 4-950 40i ciągnie dobrze ale jak ma cięszko to pali duzo wczesniej miałem 6210 bez awaryjny ale palił do 10l na godzine.

Opublikowano

Timasz ja mam go dopiero dopiero dobry tydzien wiec jeszcze nie wiem. Narazie ma nakrecone tylko 18mth bo niema jeszcze pługa do niego i z cała praca stoje w miejscu:(:rolleyes:

Opublikowano
ja mam 3140 z 1985r. i jestem z niego bardzo zadowolony.planuje zakup drugiego ,cos około 1640 do 2140 z turem.nie chce innego nawet nowszego bo te starsze bardzo łatwo naprawic jeżdzą na opale +OR bez problemów.....
Opublikowano

Przednim byl 7800 ale byl troszke stary a potem byl 7810 ale skrzynia padla i nie oplacalo sie robic a nowa kosztowala 45tys wiec 7730 byl wybrancem

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez luki021655
      Witam,
      Mam problem z jd6910
      Mianowicie po odpaleniu ciagnika i włączenia rewersu (przód czy też tyl) Ciagnik rusza ale po chwili staje i zaczyna piszczeć,,pip pip,, po włączeniu na neutralny i znowu (w przód czy też ty)ł zaczyna normalnie jezdzic tylko tyle ze piszczy. Wie ktoś o co chodzi? Jaki może być problem i jak go rozwiązać? Z góry dziękuję 
    • Przez Hiszpan83
      Witam mam problem z podnośnikiem w John Deere 3650 działa dopiero po ruszeniu kierownicą lewo prawo a opuszcza normalnie, wymieniłem nowa pompę hydrauliczną oraz olej i filtry na starej pompie było tak samo myślałem że to wina pompy ale jednak coś innego go boli . Wspomaganie działa normalnie lekko się kręci . Wcześniej ktoś zmieniał też orbitol zanim go kupiłem  , może ktoś pomóc gdzie szukać przyczyny bo pompa nie była tania a problem dalej nie rozwiązany. 
    • Przez SzymonJD
      Witam John deere 6330 przestały działać światła po przekątnej, tzn lewa tylna i prawa przednia ta połączona z kierunkowskazem. Czy ma ktoś może opis bezpieczników w tym modelu? 

Pozdrawiam
    • Przez Pawel121185
      Witam. John deere 6230 stracił po części moc. Na kompie nie ma błędów. Filtry nowe.. Co może być przyczyną? 
    • Przez KrzysiekGbicki
      Witam, mam problem z john deere 6210, po odpaleniu przez chwilkę półbiegi działają,  i zaraz przestają,  miga pomarańczowy trybik na zegarach i niebieska literka I , sprawdziłem bezpieczniki,  sa ok. Co moze miec winę,  co sprawdzać?  Z gory dzięki za wszystkie rady

• Dodaj nową pozycję...
v