Skocz do zawartości

Jakie macie JD ??

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam ja mam 2130 z 1984r, ma 75 konny silnik perkinsa dzięki czemu mało pali. :)

W ciągu 3 lat zrobiłem 2500mth bez żadnej awarii. Jestem z niego w pełni zadowolony.

Jak by ktoś miał kupować to polecam :)

Opublikowano

witam.

mam przyjemność pracować na trzech ciągniczkach JD 8100 z 96r(7500mth), 6920s z 2003r(3500mth),6310premium 2000r(2850mth)

jest jeszcze do tego JD 2266extra z 99r

Gość JarekWLKP
Opublikowano

EDIT:

7710A

1450 CWS od 13.07.2007

Opublikowano

panowie prosze o pomoc!!!! zastanawiam sie nad kupnem john deere 7700 z 93 roku. co mylicie o tym sprzęcie? a moze lepiej zrobie jak kupie 1634 lub zetora? obawiam sie kosztów remontów. z góry dziękuje za wszelkie informacje. moje gg 6167850

Opublikowano

Ile miał ten 3650 mtg?? Miał jakieś awarie??

6420 SE

Witam. Odkąd masz 6420, jak się sprawuje jakie wyposażenie, bo ja też mam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez krystian1640
      Witam 
      Chciałbym się zapytać czy wie ktoś może jak zwiększyć dawkę paliwa w John Deere 1640.
    • Przez rolnik540
      witam jestem posiadaczem od niedawna prasy 540 i na załączonych Zdjęciach widać wytarcia i było słychać tam piszczenie oraz opiłki nie miałem czasu na zrobienie dlatego dałem smaru ale przed sezonem chciałem to zrobić co może być przyczyną rolki całe wszystkie chodza mial ktoś doczynienia z tym 

• Przez dawid1983
      VID_20260404124957.mp4    
      Witam ,proszę o pomoc mam tura podłączonego do John deeraa3140,czy to normalna praca rozdzielacza,,węże od zasilania i powrotu drżą,jak ruszę dżojstikiem do góry lub dołu to ustaje te brzeczenie
    • Przez power2347el
      Witam, mam problem z kalibracją podnośnika,
      rozpoczynam kalibracje lecz w pewnym momęcie nie chce wyświetlić wartości kodu odpowiedniego dla traktora??
      I po kilku próbach nie mogę wywołać kodu HCU podnośnika??
      A  podnośnik działa w ten sposób że trzeba trzymać guzik szybkiego podnoszenia czy opuszczania cały czas. Suwak działa. normalnie.
      Jeśli macie jakieś propozycje piszcie.
    • Przez Wopl
      Ktoś wie jak używać tej dźwigni?

• Dodaj nową pozycję...
v