bizonek56

New Holland 8670

Polecane posty

bizonek56    0

Witam zakupiłem właśnie radio do niutka i nie pasuje kostka nie wiem jak podłączyć może jakieś pomysły albo zdjęcia??? dziękuje pzdr

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dziedzio92    42

Sa roznego typu kostki dzieki ktorym mozesz polaczyc radio z ciagnikiem wystarczy wybrac sie do sklepu rtv agd i powinni tam miec takie kostki


tgEgF.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bizonek56    0
Napisano (edytowany)

Dzięki spojrze na allegro może będzie :) jak myślisz czy będzie pasować od jakiegoś fiata albo forda mówie tu o samochodzie:)

 

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowano przez krolikNH

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

LukaszP    2

A może z Twojej strony jakieś zdjęcia lub cokolwiek? Napisz chociaż co to za radio, z fusów wróże tylko w mechanice.


Bykom - Stop! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie. Dbajmy o język ojczysty.
Kupię prawą pokrywę deski rozdzielczej do Ursusa C385 i pochodnych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
maks    83
Napisano (edytowany)

Jakie radio kupiles. Ja mam u siebie w ciagniku (TMka) kostke ISO wiec podepne kazde radio.

Wiec jesli masz jakies radio ktore ma nie ISO a jakis standard producenta to musisz sie zaopatrzyc w kostkę-przejściówkę. Średnio 20zł.

 

A jesli jeszcze bardziej masz narzeźbione, to wpisz 'kablomania' w google i w pierwszym linku znajdziesz wszystko co potrzeba zeby podpiac nawet pojedyncze kable, bez kostki.

A jesli nic z tej strony nie rozumiesz, to chyba lepiej zawolaj elektryka :P

 

BTW, pompę kupiles? Hydraulika dziala juz ok? :)

Edytowano przez maks

Zapraszam również do odwiedzenia mojego profilu: www.youtube.com/user/maksikk

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ROLMAK2    1

Jakie radio kupiles. Ja mam u siebie w ciagniku (TMka) kostke ISO wiec podepne kazde radio.

Wiec jesli masz jakies radio ktore ma nie ISO a jakis standard producenta to musisz sie zaopatrzyc w kostkę-przejściówkę. Średnio 20zł.

 

A jesli jeszcze bardziej masz narzeźbione, to wpisz 'kablomania' w google i w pierwszym linku znajdziesz wszystko co potrzeba zeby podpiac nawet pojedyncze kable, bez kostki.

A jesli nic z tej strony nie rozumiesz, to chyba lepiej zawolaj elektryka tongue.gif

 

BTW, pompę kupiles? Hydraulika dziala juz ok? smile.gif

 

radio jest ale teraz kupie jakiegoś SONY albo inne cudo co do pomp zapłaciłem 18.300 zł ;( ale działa teraz niby alektrozawory jeszcze za 3 tyś lub jakaś kostka nie wiadomo bo podnośnik się zaawiesza.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez dario1601
      witam koledzy kupilem new holland t6080 rc . ciagnik szarpie mi na 3 i 5 biegu ma 9500h nie byl jeszcze rozbierany tzn rozpolawiany wszedzie orginalna farba na srobach . jesli macie jakies pomysły to prosze o porade. potrzebuje tez zlacza do hh menu tzn tej wtyczki serwisowej jesli ktos by mi to zalatwil bylo by super 

    • Przez unki
      Koledzy mam Forda 8240 i przestal jezdzic tzn. wczoraj caly dzien jezdzil i nastepnego dnia rano juz nie ruszyl znaczy po wrzuceniu biegu próbuje ale rozlancza jazde wyswiela kody E47, E37, E51, E13 co one znacza?
    • Przez Toudi65
      Witam.Dwa lata temu kupiłem nowego New Hollanda T5 115. Pierwsze problemy zaczęły się po przepracowaniu 50 Mth, gdzie została wymieniona pierwsza turbina.W styczniu ubiegłego roku turbina znów zaczęła wyrzucać olej do intercoolera. Serwis wymienił potem jeszcze dwie turbosprężarki ale problem dalej powraca. Proszę o podanie jakichś wskazówek co mogło by to spowodować. Z góry dziękuję. 
    • Przez rsiejka
      Witam. Mam problem z new hollandem t4050f. Wczoraj podczas prac z masztem od wozka na tylnim tuz cos strzelilo gdzies pod kabina. Maszt + towar to bylo pewnie okolo 1000-1200kg, do tej pory ciagnik chodzil tak i nie bylo problemow. Tak jak mowilem podjechalem pod towar pokretlo podnosnik do gory a on poderwal moze z 10 cm nad ziemie i koniec.Podnosnik bez reakcji, wspomaganie nie dziala i nie jedzie. Obstawialem ze moze sprzeglo poszlo albo pompa hydrauliczna. Sam nie wiem. Moze cos o ciagniku. Nh t4050f moc okolo 95km, skrzynia 4 zakresy, 4 biegi + polowka do gory, pelzaki. Rewers elektrohydrauliczny. Podnosnik tyl nie znam udzwigu ale na ehr. Podnoszenie zawsze w takich pracach bylo przez przekrecanie pokretlem gora dol zeby bylo precyzyjnie i bez szarpniec a w pracach polowych przyciskiem. Na wyswietlaczu na raz pokazuje sie ikona kierownicy oraz tak jakby mala zebatka ze strzalkami od srodka na zewnatrz z kropelka oleju. Ktos cos wie co to moglo sie stac? Sprzeglo czy pompa?
    • Przez owj11
      Witam wszytkich,
      Bardzo prosze o pomoc w rozpoznaniu modelu silnika ford. Na silniku nie ma tabliczki.  Gdzie ewentualnie szukac jakiegos oznaczenia ? Ile ma KM ten silnik?


×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.