Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zetora 5320 z turem oryginalnym od masey-fergusona przerobionego ;)mam go juz 3 lata i ma on 2 sekcje lecz chcialbym dorobic 3 sekcje do chwytaka do balotow sianokiszonki i mam pytanie jaka moze byc cena dorobienia tej 3 sekcji do tego tura???i najlepiej bylo by zalozyc wraz z 3 sekcja joystik??

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano (edytowane)

do krokodyla siłownik będzie potrzebny, jeszcze rurki hydrauliczne, można kupić z metra w sklepach z hydrauliką cena różna ale zaczyna sie od 10 zł\m do 25\m, szybkozłącza, ok 60 zł za 2 komplety i węże ok 70 zł

Edytowane przez prometeusz
Opublikowano

Na joysticku chyba najlepiej wyjdziesz,nie musisz kupywać przewodów(zależy gdzie masz przewody od drugiej sekcji), łatwiejsza i wygodniejsza obsługa, i jak masz przeciągnąć przewody, nowy rozdzielacz (dołożyć sekcję do rozdzielacza to jeszcze pół biedy) lecz jak masz drugi kupić to trochę się uzbiera tego wszystkiego <_<

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące się rozdzielacza. Mając pompę hydrauliczną o wydajności 45l to jaki zastosować rozdzielacz 40l czy 60l.

Wydajność pompy jest podana przy obrotach znamionowych, a przepływ jest niezależny, więc jeśli nie będziesz pracował na pełnych obrotach możesz wybrać o przepływie 40L/min

Opublikowano (edytowane)

Wiem że stary temat. 

Ale dopytam 

Mam tura dwie sekcje i czy wystarczy podłączyć stary rozdzielacz dwusekcyjny  pod elekrozawór i jostk i czy trzeba też zmieniać rozdzielacz na 3 sekcje 

Edytowane przez andrzej612b
Opublikowano (edytowane)

Co Ty chcesz robić? Coś ruszyć tym joystickiem elektrycznym? Raczej 3 sekcje. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dzięki 

Już łapię o co chodzi ale znowu pojawiają się problemy bo linki mają inne końcówki a i mocowanie przy mojej ramce też jakieś inne bo to starszy szwedzki Quick i nawet nie da się tego przespawać pod wymiar tych chwytaków z olx bo te mają za krótkie ramki . 

A może dokupić ten stawiacz bel.?

Jak to się sprawdza?