Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zarobek będzie się może się okazać mniejszy niż do tej pory był 😁

To w końcu będzie , czy jednak może się okazać, bo to nie to samo, będzie to pewność i skąd to wiesz pytam? a może się okazać, to tylko twoje przypuszczenie, nie mające na razie w niczym odzwierciedlenia.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Przynajmniej sklep nie ma tylko 3 produktów do sprzedaży tak jak ty 😁

No i co z tego ?? Próbuj się pocieszać, ale to nie ja muszę kupować płytki w 3 gatunku i robić papudractwo przy ich klejeniu ...

Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał(a):

Odpowiesz w końcu? Mówiłaś że nie będzie zarobku z truskawek w tym roku, skąd to wiesz? 

U bobka dopóki Donald jest u władzy to nawet jak  będzie gryzł ziemie, to na forum będzie śpiewał że nie ma co z pieniędzmi robić. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Tow końcu będzie , czy jednak może się, bo to nie to samo, będzie to pewność i skąd to wiesz pytam? a może się okazać, to tylko twoje przypuszczenie, nie mające na razie w niczym odzwierciedlenia.

Przecież nie mogę być niczego pewna na 100,% stwierdzam poprostu po tym jakie są wachwnia rynkowe tak jak było np z zbożem a nawet z bykami w każdym roku coś tam się zmienia. 

Opublikowano

...ciekawe czy asygnata była....

https://www.farmer.pl/fakty/traktor-wywrocil-sie-i-przygniotl-kierowce-rolnik-w-szpitalu,172015.html

Teraz, Bezduszna napisał(a):

Przecież nie mogę być niczego pewna na 100,% stwierdzam poprostu po tym jakie są wachwnia rynkowe tak jak było np z zbożem a nawet z bykami w każdym roku coś tam się zmienia. 

A czemu na to z na plus....nie bierzesz pod uwagę?

A może bob po stówie będzie...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i co z tego ?? Próbuj się pocieszać, ale to nie ja muszę kupować płytki w 3 gatunku i robić papudractwo przy ich klejeniu ...

Po pierwsze Jagodzianko to 2 gatunek.

Po drugie zależało mi na kolorze płytek.

Ja się nie przejmuje że to jest tak a tak w tym wszystkim jest najważniejsze że mi się podoba.

Tobie nie musi się podobać 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Przecież nie mogę być niczego pewna na 100,% stwierdzam poprostu po tym jakie są wachwnia rynkowe 

Nie wiem po co zaczynasz temat, jak nie możesz później z niego wybrnąć z twarzą, tylko machlaczysz jak GS z nawozem. xD

Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

U bobka dopóki Donald jest u władzy to nawet jak  będzie gryzł ziemie, to na forum będzie śpiewał że nie ma co z pieniędzmi robić. 

Chłopie. W 2024 miałem bób w rekordowej cenie. W tym roku najlepsze ceny truskawek w ostatniej dekadzie, nie muszę kłamać ...

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

Nie wiem po co zaczynasz temat, jak nie możesz później z niego wybrnąć z twarzą, tylko machlaczysz jak GS z nawozem. xD

Niech ją tylko wyjdę z pracy to ci wszystko przedstawię skąd moje takie a nie inne zakorzenia 🤪

Opublikowano
22 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak to?

To one się psują?🙆

Jaki to??

Kurna ..będę teraz bał się jeździć....żeby nie popsuć...😭

7530

Dostał remont silnika, listwy wysokiego ciśnienia, i nowe wtryskiwacze, plus regeneracja turbosprężarki.

Nową polską firanke bym kupił za koszt remontu. 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Elon napisał(a):

7530

Dostał remont silnika, listwy wysokiego ciśnienia, i nowe wtryskiwacze, plus regeneracja turbosprężarki.

Nową polską firanke bym kupił za koszt remontu. 

Weź ty lepiej jedź do Oświęcimia na obchody wyzwolenia zamiast tu śmietnik robić. Następny...

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Weź ty lepiej jedź do Oświęcimia na obchody wyzwolenia zamiast tu śmietnik robić. Następny...

Jaki?

Masz pojęcie ile kosztuje programowany wtrysk w jd?

Ile regeneracja turba kosztuje?

Ile remont słupka?

Chyba nie bardzo. 

Opublikowano
44 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Arktyczne Łuków stacjia na zbożowej 6.39

Nie potrzebuję arktycznego

41 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Odliczy się dopłaty do paliwa i już ładnie to wygląda 

Ja mam faktur na drugie tyle co mam limit. 2 grosze podnieśli zwrot toż to szkoda papieru na pisanie o tym

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

To co według ciebie jest w porządku aby kobiety rodziły na SOR między pijakami, narkomanami I Bóg jeszcze nie wiadomo kim. 

W imię tego że reszta nie chce zachodzić tle ciąże a przede wszystkim ze Ministerstwo Zdrowia chce zaoszczędzić. 

Dla mnie osobiście powinno liczyć się przed wszystkim bezpieczeństwo matki i dziecka a co za tym idzie zdrowie psychiczne matki aby później mogła ponownie zajść w ciążę nie czując się jak piąte koło u wozu. 

Teraz to jest slogan każdego kto pracuje nie tylko w rolnictwie

Nowoczesne kobiety nie rodzą tylko się skrobią.

Dostałem Netfliksa na miesiąc. Co tam jest ciekawego do obejrzenia?

co lubisz ? polskie? zagraniczne? sensacyjne ? kryminały? komedie ?