Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A co do pogody, chyba trochę się ociepla na plusie 1 widzę, ale odczuwalnie dalej nie za przyjemnie. Kurcze człowiek by już tą wiosnę chciał 😆

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

To zapraszam do rozmowy o pogodzie i innych wątkach , tylko kulturalnie żeby było 🙂. Przepraszam jako członek komisji muszę naprawić błąd, bo ile można czekać 😉 

Kontynuacja tematu 

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305084-pogoda-rolnicza-2025-i-inne-luzne-watki/page/4068/#comment-4824746

👍👍👍 miałem Cię zgłosić w plebiscycie @Qwazi ale jakoś tak nie miałem odwagi

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Idź zarabiać pieniążki dla pana Tuska na karę za stary kocioł xD 

A ja nie mam kary

To tusek winny

Ze nie ma dla funduszu piniędzy

A firmy co porobiły za swoje tera upadają bo nie mogą od funduszu odzyskać zapłaty

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No ja w nosie to miałem smród w tej Warszawie, jak w takiego przebiśniega na środku chodnika się wdepło xD 

Na to ja ci już nic nie poradzę. Sama wielokrotnie buty czyszcze..

Jednak już co niektórzy wzięli się za tych co nie sprzątają proponując im psom kiełbaski pokrojone z trucizna. 

Opublikowano
Bezduszna napisał:

Dzień Dobry w nowym temacie 

Jedni w starym temacie  już od samego rana rozmawiają o polityce drudzy piją kawę trzeci dojeżdżali w tym czasie do pracy a czwarci siedzą w domu i odpoczywają po ciężkiej pracy w święta. 

Ja już jestem po 2 godzinnym spacerze z psem. Wszystko pięknie ładnie biało ale najgorsze to zaspy przy trawnikach dobrze mieć dużego psa szkoda mi tylko tych małych co teraz tylko marzą aby wejść na trawę zaproszoną śniegiem. No cóż takie życie. 

Dzień Dobry Przepraszam mam pytanie a czy Pani po tym swoim dużym psie sprzata te duże ciepłe kupy?

Opublikowano
4 minuty temu, s_z_k napisał(a):

A co do pogody, chyba trochę się ociepla na plusie 1 widzę, ale odczuwalnie dalej nie za przyjemnie. Kurcze człowiek by już tą wiosnę chciał 😆

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

A ja nie mam kary

To tusek winny

Ze nie ma dla funduszu piniędzy

A firmy co porobiły za swoje tera upadają bo nie mogą od funduszu odzyskać zapłaty

Ale nikt się nie będzie pytał czy dostałeś tęczowe powietrze czy nie ... Dostaniesz blankiecik z numerem konta, a jak nie zapłacisz to komornik sobie weźmie Nyskę i tyle ...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

Dzień Dobry Przepraszam mam pytanie a czy Pani po tym swoim dużym psie sprzata te duże ciepłe kupy?

Prze ieienzteie co do niektórych właścicieli ja z tych porządnych jestem co sprząta i prowadzi psa na smyczy i w kagańcu w miejscach publicznych proszę Pana. 

Opublikowano
Łolek napisał:

7 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Sypie śnieg, laweciaz nie przyjedzie dziś, obawia się, że może gdzieś utknąć, także jeszcze parę dni Claas zostanie 👍

Sprzedałeś traktora?

I co teraz pewno Fendt bo ty lubisz agco 

kombajn dominator 96 widzisz ile Cię ominęło

• Thanks 1
Opublikowano
Łolek napisał:

8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie było wyjścia 

No i okazuje się że Radek to miękka fajka w wyborach bierze udział wygrywa a tematu nie założył i jeszcze ściemniał że mody blokują 

Co innego Ryszard bo chociaż próbował 

a mówiłem że Radek i Rafał to na R I mają tylko 2 godziny 😀😀😀

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dzisiaj to jest dobrze...wczoraj na dachu to dawało po gaciach🙆

O wczorajszym dniu się nie wypowiem, człowiek za winkiel głowę wychylił to myślał że na Syberii jest hahah 🤣

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

7 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

w końcu ktoś wziął sprawy w swoje ręce 

Nie było wyjścia 

Trzeba przyznać masz chody i znajomości na AF jeden twierdzi że moderatorzy 2 dni go blokują drugi że 12 godzin a tu proszę udało się założyć

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale nikt się nie będzie pytał czy dostałeś tęczowe powietrze czy nie ... Dostaniesz blankiecik z numerem konta, a jak nie zapłacisz to komornik sobie weźmie Nyskę i tyle ...

Tak tak

Zgłoszę do zurka że mnie okradają

Przecie tera praworządność

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Tak tak

Zgłoszę do zurka że mnie okradają

Przecie tera praworządność

Ale jakie okradają xD Mandat, a jak nie zapłacisz, to przychodzi komornik i sobie odbierze ... A komornik pracuje na zlecenie Żurka, Tuskowi pieniędzy brakuje to pewnie szybko pójdzie ;) 

Opublikowano
13 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To zapraszam do rozmowy o pogodzie i innych wątkach , tylko kulturalnie żeby było 🙂

Bo co? Się obrazisz i skasujesz? 

Ja wam powiem, że Kwasi to był gość przy tym płaczku, a kto się w życiu nie ślinił niech pierwszy rzuci w niego kamieniem

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry, z dachu kapie, śnieg się utrzymuje...

@Kallina86 i @Karol6130 chodźta tutaj oboje, żebyśmy mogli widzieć jak Wasze...się rozwija 😉😁

Kalina, a ciągnika Karolowi nie dom i już 🫣...

Ja jestem. A Karol... on na dziś jakieś inne plany ma... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jakie okradają xD Mandat, a jak nie zapłacisz, to przychodzi komornik i sobie odbierze ... A komornik pracuje na zlecenie Żurka, Tuskowi pieniędzy brakuje to pewnie szybko pójdzie ;) 

Mam papiery że to td winny

😁😁😁

Jeszcze Tusk odsetki zapłaci że 5 lat nic robić nie będě musiał

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A komornik pracuje na zlecenie Żurka, Tuskowi pieniędzy

Tiaaa, i do ancla...

Myślisz że Rysiek ci uwierzy...

...jemu mają dać i tyle, a nie karać, za to że nie dały...🤷