Prasa Ursus z 543 a
-
Podobna zawartość
-
Przez raven18
Do ilu dobijacie belki słomy? siano/sianokiszonkę dobijam do około 16-17 barów (puszczam siatkę jak wskazówka zajdzie za 15 ale zanim złapie to jeszcze kawałek zawsze podjadę) i belki wychodzą super, natomiast belki słomy jakieś koślawe 😁 może za słaby ciągnik bo pod koniec ma wyraźnie ciężej, może mniej dobijać tylko żeby później nie siadły za bardzo w stogu
-
Przez xzibit0000
Witam. mam problem otóż moja warfama z543 nie zbija belek. pracuje przy c-360 i gdy nabijam jej cisnienie 10-13mph to cisnienie podczas prasowania spada, gdy ,,niby'' belka jest gotowa do owiniecia, cisnienie wzrasta do tych 14-15mph, owijam siatką, wypluwam a okazuje sie że do środka ręke idzie włozyc i wychodzą jajowate i bardzo miekkie. jezdze 1 a przy małym wałku 2 i dusze ciągnik ile wejdzie i dopiero owiniam. wie ktos moze co musze wyregulowac? albo co moze byc przyczyna slabego dobijania bel. z góry dzięki. odpowiedzi pisze jak najszybciej bo sezon sie zaczal a gnoju nie chce narobic:(
-
Przez TheXxKamilxX
Cześć tak jak w temacie mamy problem ponieważ ostatnio gdy belowaliśmy, urwała się prowadnica rolek w podbieraczu(warfama Z-543). Problem leży w tym że nie wiemy jak sie za to zabrać czy trzeba demontować cały podbieracz i nim ,,wyjeżdżać"(jeśli tak to w jaki sposób) czy można jakoś to rozebrać prościej i szybciej jeden bok (prawy )i wysunąć ? Jeśli ktoś zetknął się z takim samym problemem i go rozwiązał prosze o szczegółowy opis
Z góry dzięki za odp
-
Przez masteks
Witam nabyłem prasę warfama z 543. Mam problem ze prasa cały czas owija siatką bele. Wogóle jej nie ucina. Może ktoś podpowie co może być nie tak?

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-330 Z 1976 Roku :)
Ursus C360