Barthoud racer
-
Podobna zawartość
-
Przez MICH4Ł
Witam. Szukam opinii na temat opryskiwacza Evrard Meteor 3000L. Szukam takiego i może ktoś użytkuje taki sprzęt. Na co zwrócić uwagę przy kupnie? Z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez kogucikrtg
Jaki polecacie i dlaczego nowy opryskiwacz na 40ha? Raczej premium. 1000-1300 litrów, belka 18 metrów. Nawigacja, elektronika, rolnictwo precyzyjne.
-
Przez piotromega
czesc wszystkim. chodzi mi o opryskiwacz 400l z 12 metrowa belką. A konkretnie z jakimi końcówkami go kupić, z pojedyńczymi czy z potrójnymi. Które są lepsze i trwalsze. Proszę o rady. Pozdrawiam agrofotowiczów.
-
Przez piotr2801
Witam. Czy posiada ktoś instrukcje w języku polskim do tego sterownika opryskiwacza. Jeśli tak to prosiłbym na meila
[email protected].
Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez 3Perkins
Witam Wszystkich.
Potrzebuję kilka rad co do tego komputera. Czy ktoś ma opryskiwacz z takim komputerem, i jak się nazywa ten komputer?? Nie wiem jak mam go skalibrować, ponieważ mam ścieżki na 15m a opryskiwacz ma belkę 21m. Belka jest rozsuwana więc z ustawieniem szerokości nie ma problemu. W komputerze mam zapisane dawki 200, 300 i 400l/ha tylko czy jeśli skrócę belkę do 15 metrów i chcąc wypryskać 200l/ha to ta dawka zapisana w komp (200l) będzie odpowiednia do wydatku cieczy na hektar??? Jeśli ktoś mógł by mi opisać przyciski na komputerze był bym bardzo wdzięczny.
Z góry Wszystkim dziękuję za pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi