Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy z jakiej perspektywy patrzymy. 

Dla jednego będzie to uwstecznianie się, dla innego wielki krok do przodu.

Zależy też jaki mamy budżet i jakie potrzeby. 

Czy ma pracować jako główny jedyny ciagnik, czy ma być pomocnikiem, bo brakuje czegoś małego?

Opublikowano
4 minuty temu, Alchemik napisał(a):

Zależy z jakiej perspektywy patrzymy. 

Dla jednego będzie to uwstecznianie się, dla innego wielki krok do przodu.

Zależy też jaki mamy budżet i jakie potrzeby. 

Czy ma pracować jako główny jedyny ciagnik, czy ma być pomocnikiem, bo brakuje czegoś małego?

Dla mnie to najmniejszy ciągnik w gospodarstwie by był

Opublikowano
1 godzinę temu, Adam20000 napisał(a):

Co myślicie na temat zetora 5211 jako ciągnik przy gospodarstwie czyli np. przeciągnąć przyczepę, zasadzić ziemniaki

Mały i zwrotny. 

To tego typu prac w sam raz. 

Opublikowano

i mowia że na wsi źle jak kupują zetory po 50 tys żeby przyczepy na podwórku przestawić. zależy jakie przyczepy i czy puste czy pelne bo np pełna 12t czy 16t ten zetor będzie miał ciężko przestawić

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez JakMag
      czy zrobił kiedyś ktoś taką modyfikacje silnik zetor 10145 do 7245 odrazu mówię tylko sie zastanawiam czy takie cos by dalo radę zrobić 
    • Przez KRKrzysieK
      Witam.
      Mam problem z kodem od silnika Zetor, od czego to silnik jest teraz przy c 360 bo był kiedyś kupiony na giełdzie a planuje remont i chciałbym się dowiedzieć o czego on jest . Kod jest

• Przez KRKrzysieK
      Witam.
      Mam problem z kodem od silnika Zetor, od czego to silnik jest teraz przy c 360 bo był kiedyś kupiony na giełdzie a planuje remont i chciałbym się dowiedzieć o czego on jest . Kod jest

• Przez grzegorzw1971
      Witam! Chyba jestem zmuszony do zakupu opon do Zetora 7245, oczywiście radialne cena duża, a diagonalne? Ma Ktoś? Są ok? Pracuję trójkami obrotowymi i agregatem uprawowo siewnym,mam tylko 10 h ,diagonalne mogą być ok? Z tyłu mam 16,9/30 radialne i już są boki słabe,pęknięcia i kapcie często,i bieżnika też prawie nie ma,a z przodu diagonalne
  • Dodaj nową pozycję...
v