Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, damianek2019 napisał(a):

Gdzie tak polmlek mało płaci?

Mazowieckie pow. Węgrowski

25 minut temu, pedro2 napisał(a):

To ile w sumie z tych obniżek u was było? Masakra. 

45gr 3x15gr

• Thanks 2
  • Confused 1
Opublikowano
30 minut temu, pawelmf napisał(a):

Mazowieckie pow. Węgrowski

Nie wiem czemu rolnicy zostali w tym polmleku po przejęciu Ostrowi , oni od samego początku kiepsko płacili , zresztą Ostrowia też kiepsko płaciła jak przechodziłem z Ostrowi do mleksu to na start było 40 gr drożej , pamiętam jak matka chciała zobaczyć fakturę z mleksu bo nie wierzyła w cenę , jeszcze kumpel przeszedł chyba do ,, kompleks " Sokołów to jeszcze lepiej płacił 

Opublikowano
19 minut temu, jarecki napisał(a):

Nie wiem czemu rolnicy zostali w tym polmleku po przejęciu Ostrowi , oni od samego początku kiepsko płacili , zresztą Ostrowia też kiepsko płaciła jak przechodziłem z Ostrowi do mleksu to na start było 40 gr drożej , pamiętam jak matka chciała zobaczyć fakturę z mleksu bo nie wierzyła w cenę , jeszcze kumpel przeszedł chyba do ,, kompleks " Sokołów to jeszcze lepiej płacił 

Bo tam to aby jako tako białe było i przejdzie... 

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, jarecki napisał(a):

Robić i uczyć się ludziom nie chce... a to bakterie a tu cyk słoiczek a to somaty po co krowy leczyć i cyk słoiczek kierowcy % i sprawa załatwiona 🤦 a bo tam ,,wymagajom,, 🤪

Opublikowano

Dziś widziałem serki 150g w Lidlu marki własnej pilos. Z ciekawości sprawdziłem i wyprodukowane przez Piątnice. 

Wydawało mi się, że Piątnica nie produkuje dla marek własnych marketów a tu jednak niespodzianka.

IMG20251202211402.jpg

IMG20251202211357.jpg

• Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano

Poza Piątnica i Hochland to słoiczki przechodziły wszędzie .  Teraz jest jakaś ofensywa Piątnicy wszędzie promocje tej marki . No i w Polmlek było najdrożej , jak ktoś miał dużo mleka to po 100 zł za słoiczek kierowcy chcieli 😉, trochę obniżyli stawki kilka lat temu ale początki były drogie dość 

Opublikowano
1 minutę temu, michalcium napisał(a):

Znalazł się specjalista w branży mlecznej coś słyszał coś przekręcił coś podaje dalej 

Tak tak dwa km mam mleczarnie gdzie duzo znajomych pracuje jako kierowca i ogolnie na produkcji wiec troche wiem.... No ale...

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

Poza Piątnica i Hohland to słoiczki przechodziły wszędzie .  Teraz jest jakaś ofensywa Piątnicy wszędzie promocje tej marki . No i w Polmlek było najdrożej , jak ktoś miał dużo mleka to po 100 zł za słoiczek kierowcy chcieli 😉, trochę obniżyli stawki kilka lat temu ale początki były drogie dość 

nie wiesz dla czego? to działa na psychikę... zaraz święta i jak słyszysz Piątnica i Piątnica to w końcu się skusisz i coś kupisz. Smakuje? to kupujesz dalej... tak się łapie klientów na haczyk. Zobacz, nawet tutaj na forum tylko Piątnica i Piątnica. Już nie jeden ma uczulenie na samo to słowo 😆

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano

No właśnie napisałem że powtarzasz po ludziach i  to przyznałeś

9 minut temu, karol091193 napisał(a):

nie wiesz dla czego? to działa na psychikę... zaraz święta i jak słyszysz Piątnica i Piątnica to w końcu się skusisz i coś kupisz. Smakuje? to kupujesz dalej... tak się łapie klientów na haczyk. Zobacz, nawet tutaj na forum tylko Piątnica i Piątnica. Już nie jeden ma uczulenie na samo to słowo 😆

Znam przypadek gdzie chłopak syn rolnika dostawcy Piątnicy zatrudnił że w paszówce jako przedstawiciel handlowy i tam gdzie przyznał w luźniej rozmowie z rolnikiem że pochodzi z gospodarstwa mlecznego i mleko do Piątnicy to nie chcieli z nim handlować 😂

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, michalcium napisał(a):

No właśnie napisałem że powtarzasz po ludziach i  to przyznałeś

Znam przypadek gdzie chłopak syn rolnika dostawcy Piątnicy zatrudnił że w paszówce jako przedstawiciel handlowy i tam gdzie przyznał w luźniej rozmowie z rolnikiem że pochodzi z gospodarstwa mlecznego i mleko do Piątnicy to nie chcieli z nim handlować 😂

Tak z 20lat tam oddawalismy mleko jak byly krowy mleczne ale cos tam uslyszalem. Kierowcy maja tam druga wyplate u rolnikow...

Opublikowano (edytowane)

OSM Kosów Lacki od Grudnia -8gr, czyli w sumie -35 netto od Września, Posiada ktoś info jak teraz z ceną stoi AgroComplex ?

Edytowane przez kierowiec