Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kamil20151 napisał(a):

A ty Sławomirze jaki masz najmocniejszy traktor?

A ty Sławomirze jaki masz najmocniejszy traktor?

Za mały stara 312🤷‍♂️ jest plan na coś powyżej 160km zależy co czas pokaże i co się trafi...

9 minut temu, pawelmf napisał(a):

Chcę wymienić swojego MF 95km na coś ciut mocniejsze z przednim tuzem i womem do kosiarki czołowej. W 4cylindrach. Mocniejszego mam . Ale niewiem czy uda się w tej sytuacji rynkowej sprzedać MF a

W mniejszych mocach mały ruch niestety...

Opublikowano
47 minut temu, slawek74 napisał(a):

Za mały stara 312🤷‍♂️ jest plan na coś powyżej 160km zależy co czas pokaże i co się trafi...

W mniejszych mocach mały ruch niestety...

Taki bamber to nowego kupi

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ja przecież biedak na 3ha...🙋‍♂️

Ratek to bamber 🙋‍♂️

ale mleka co mieciac coraz więcej masz 😂 nie wiem czy to ty nie wywołałeś tego kryzysu na światowym rynku 😛😛

• Haha 3
Opublikowano
51 minut temu, timasz napisał(a):

Ciekawe jak tam Sierpc ? 

Okaże się pewnie w tym tygodniu. Powinien być SMS. Na święta zawsze była premia ale jak będzie w tym roku to ciężko coś zakładać. Na razie była jedna obniżka 12gr i w ub. miesiącu bez zmian. 

Opublikowano
31 minut temu, ubogiwladek napisał(a):

Chyba nie ta o której kazdy pomysli po przeczytaniu? 

Ta w świetokrzyskim ?

Sorry we świętokrzyskim też jest Ostrołęka? A już miałem pytać czy Lazorko aż tam się zapuszcza.

Opublikowano
21 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Sorry we świętokrzyskim też jest Ostrołęka? A już miałem pytać czy Lazorko aż tam się zapuszcza.

To ta Ostrołęka Różan Ciechanów Ostrów mazowiecka kręcą się tu nawet imprezę robił za Różanem 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Wiesio80 napisał(a):

Ze 4-5 lat temu to nawet mleczarnie kupili w świętokrzyskiem-Chmielnik także jak najbardziej tutaj jeżdżą i sporo osób do nich przeszło jak się Końskie zaczęły sypać...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
4 minuty temu, ubogiwladek napisał(a):

Chmielnik zamknięty.  Do stalowej woli woza. Cisna inwestycje szef mowi zeby zwiększać bo po nowym roku podniosą na 2,5 ziko za litre:d

Rafał ? W co idą oby nie w sery 

Opublikowano
20 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Ze 4-5 lat temu to nawet mleczarnie kupili w świętokrzyskiem-Chmielnik także jak najbardziej tutaj jeżdżą i sporo osób do nich przeszło jak się Końskie zaczęły sypać...

Stalowa Wola Nisko też kupił... pogranicze lubelskiego i podkarpackie sporo z Krasnegostawu do niego poszło..u mnie Lja nowych nie bierze 

Opublikowano
3 minuty temu, ubogiwladek napisał(a):

Twaróg. Cos mowil chyba o jogurtach jeszcze 

Robią jogurty chyba jakąś umowę podpisali z szpitalami w Janowie lubelskim, Biłgoraju i Zamościu bo tam chorych tym karmią 

Opublikowano
5 minut temu, damianek2019 napisał(a):

Ogólnie chyba najsabilniej na jogurtach maslankach kefirach serkach na tych pierdolach 

Zgadza się. I nie masówka tylko określona ilość. Wtedy nie trzeba prosić żeby na półkę wejść 

Opublikowano
1 minutę temu, krzychu121 napisał(a):

Zgadza się. I nie masówka tylko określona ilość. Wtedy nie trzeba prosić żeby na półkę wejść 

Noi taki serek wiejski z Ameryki do nie przypłynie a mrożone masło czy ser żółty tak

• Like 1