Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tyle premii myślałem że 3.5 zł za litr  wyjdzie a tu jak na grudzień nie ma rewelacji. Z drugiej strony Łowicz niedawno spisywany był na straty a ta cena w porównaniem z Radomskiem jest całkiem spoko . Oby to szło w dobrym kierunku 👍👍

Edytowane przez greg1985
  • Like 1
Opublikowano

Patrząc z perspektywy czasu nie był bankrutem tylko ktoś miał na to ochotę a że lobby nie szło w ich kierunku to do tego nie doszło.  Bardzo dobrze ze łowicz jest samodzielnym średniej wielkości podmiotem. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, grzesiu napisał(a):

Patrząc z perspektywy czasu nie był bankrutem tylko ktoś miał na to ochotę a że lobby nie szło w ich kierunku to do tego nie doszło.  Bardzo dobrze ze łowicz jest samodzielnym średniej wielkości podmiotem. 

No chyba nie takim średnim... 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, WojtekBuawski napisał(a):

Dokładnie, na skraju upadku był. Nowy zarząd i po jakimś czasie nawet nowa flota mleczarek i aut dla przedstawicieli.

Może wzięli zewnętrzna firmę do transportu. 

Polmlek w Szczekocinach likwiduje transport. Powiedzieli kierowcom, że mogą sobie swoją firmę założyć to będą korzystać z ich usług. Jeśli nie to będą szukać firmy zewnętrznej 

Opublikowano
21 minut temu, plati napisał(a):

Może wzięli zewnętrzna firmę do transportu. 

Polmlek w Szczekocinach likwiduje transport. Powiedzieli kierowcom, że mogą sobie swoją firmę założyć to będą korzystać z ich usług. Jeśli nie to będą szukać firmy zewnętrznej 

Łowicz ma swoje samochody oznaczone własnym wzorem. Do nas jeździ trochę mniejsza.

155582.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, WojtekBuawski napisał(a):

Łowicz ma swoje samochody oznaczone własnym wzorem. Do nas jeździ trochę mniejsza.

155582.jpg

-ewnetrzna firma też będzie się pewnie musiała oznaczyć Polmlekiem

Opublikowano

Kozienice 50gr premii za mleko z grudnia, 

A Ci co piszą cenę z ryk to już przed odjęciem udziałów? Co z tego że dali 70gr jak 20gr zabrali na udziały.

Garwolin za listopad i grudzień 2.5-2.6zl zależy od parametrów, średnia cena z ubiegłego roku 2.1zl

Opublikowano
Godzinę temu, Huberto89 napisał(a):

Kozienice 50gr premii za mleko z grudnia, 

A Ci co piszą cenę z ryk to już przed odjęciem udziałów? Co z tego że dali 70gr jak 20gr zabrali na udziały.

Garwolin za listopad i grudzień 2.5-2.6zl zależy od parametrów, średnia cena z ubiegłego roku 2.1zl

A to że te 20gr są na koncie udziałowym i kiedy syn przejmia to ja dostanę moje udziały 🙋‍♂️ boli Cię coś 🤔dodam jeszcze że jest dopłada zależna od ilości udziałów może nie znaczna ale jest...

Godzinę temu, wille napisał(a):

A w Kozienicach premia grudniowa została na styczeń czy nie bo w winnicy zabrali 

Wierzysz w to żeby jednym dali drugim zabrali tymbardziej w styczniu 🤔🤦

Opublikowano

Dzisiaj zostawiasz dla przykładu tysiąca w udziałach ile będzie warty ten tysiak jak już odejdziesz i doczekasz się wypłaty?

Rozumiem zasadę udziału ale takie kombinacje z premią 50 gr z tego połowa na udział to zwykle złodziejstwo.

Tak wiem wiem nie opłaca się😉

• Like 3