Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kutfa, 8 lat rządów zawszonej prawicy i nic nie wyszło ... To ile oni lat potrzebują żeby to załatwić, 400 czy może 500 ??

ale że PIZ to prawica? to sociale 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, GABBER85 napisał(a):

narcyz idiota zawsze bedzie szedł w zaparte 😆

nawet jak całe forum z niego się śmieje 😂

@witejus "szkoda, szkoda szczępić ryja" to jest k... kretyn 😂

Widzę że lepiej atakować słabszego bo tak jest lepiej. Nauczysz się kiedyś kultury ? 

Zapomniałam że takich jak ty to tylko trzymają na smyczy i w kagańcu bo jak puszcza i zdejmą zacisk na gębę  to tylko potrafią chlapać ozorem a gryźć nie potrafią bo nie  mają czym 😁

11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kutfa, 8 lat rządów zawszonej prawicy i nic nie wyszło ... To ile oni lat potrzebują żeby to załatwić, 400 czy może 500 ??

Niemcom chociaż powiedzieli że chcą jakieś pieniądze czy tylko w TVPropaganda o tym mówili ???

Radziła bym ci zejść z tego słońca. 

Opublikowano
2 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

nie bądź naiwna niewiasto 😆

patrysia ty masz bysia ?

To jest nienormalne ta Patrycja to chłop która ma kilka kont na forum w tym co najmniej jedno jako kobieta

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kutfa, 8 lat rządów zawszonej prawicy i nic nie wyszło ...

Przynajmniej się starali, a ten rudy tchórz niemiecki z szeroko rozłożonymi nogami uniżonym tonem powiedział że sprawa reparacji jest zamknięta, tfu.

Edytowane przez witejus
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Przynajmniej się starali, a ten rudy tchórz niemiecki z szeroko rozłożonymi nogami uniżonym tonem powiedział że sprawa reparacji jest zamknięta, tfu.

Konkretnie, co zrobili więcej oprócz wyliczenia kwoty z dooopy i pierdolenia propagandowych głupot dla ciemnego ludu w Kurwizji ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

to powiedziała i podpisała minister  Fotyga w rządzie PiS 🤣🤣🤣🤪

3 minuty temu, witejus napisał(a):

Opublikowano (edytowane)

Jest rzecznik rządu, po półtora roku🤣, niejaki Myrcha😝, od dziś będzie nam się żyło lepiej, Myrcha wam to mówi🤮

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

a słońca dzisiaj nie ma, chmurki są ;)

Zapomniałam że chłop patrzy tylko tam gdzie jest cień czytaj między nogami 🫢

• Haha 1
Opublikowano

@Patrycja2 To zwykły forumowy trol . W ciągu kilku lat założył kilka lub nawet kilkanaście kont

Opublikowano

Zrobili kawal dobrej roboty PIS , zastali polskie z wysokim bezrobociem i niskimi placami zostawili z rynkiem pracownika i przyzwoitymi placami ale czasy się zmieniły i trzeba nowych pomysłów a tych brak u obecnej koalicji ,  Kaczyński miał łatwiej bo robił co chciał teraz Tusk ma trudniej bo o ile sama PO pewnie coś potrafi to koolicjanni to jest dno zupełne 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Konkretnie, co zrobili więcej oprócz wyliczenia kwoty z dooopy

A co zrobił rudy pół niemiecki kundel oprócz haniebnej kapitulacji?

• Like 1
Opublikowano

Jest rzecznik rządu, po półtora roku🤣, niejaki Myrcha😝, od dziś będzie nam się żyło lepiej, Myrcha wam to mówi🤮

https://wiadomosci.wp.pl/metne-tlumaczenie-fotygi-ws-reparacji-moze-mi-ktos-to-podlozyl-6938647308552800a

Masz, to Fotyga z PiSdy zamknęła sprawę reparacji a nie Tusek ... Więcej sprawdzania faktów, mniej propagandy z ZaRubliki ...

Teraz, witejus napisał(a):

A co zrobił rudy pół niemiecki kundel oprócz haniebnej kapitulacji?

Co zrobił PiS oprócz szczekania ?? Konkrety ...

3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Zapomniałam że chłop patrzy tylko tam gdzie jest cień czytaj między nogami 🫢

Żałosny jesteś panie Kowalski xD

Opublikowano

Dalej cię boli po wczorajszym. 

15 minut temu, Michal2399 napisał(a):

To jest nienormalne ta Patrycja to chłop która ma kilka kont na forum w tym co najmniej jedno jako kobieta

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał(a):

ty masz duży problem z rzeczywistością 🤣

Opublikowano
6 minut temu, Michal2399 napisał(a):

@Patrycja2 To zwykły forumowy trol . W ciągu kilku lat założył kilka lub nawet kilkanaście kont

A ty co?  . Pierwsze czy już któreś z kolei. 

Taki z ciebie jest chojrak że nie potrafisz....  

Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał(a):

Dwa razy powiedzieć to jak raz dać 🙃

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

olejta tego owiecego poganiacza ...on sam nie wie kim ma już być na forum 🤪

A ty wiesz kim jesteś ty ciągle tylko konta otwierasz a ja je zamykam 😁

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co zrobił PiS oprócz szczekania ?? Konkrety ..

Raczej tego nie wiesz ale Jesteś beneficjentem takiego programu jak 13-14 emerytura np .