Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

znowu bredzisz -podac ci numery ksiag wieczystych ?? 

dzisiaj nie jest piatkowy wieczor 🤣

No to dziwne że tak zaniedbałeś swą własność...

Tłumaczyłem sobie że nie całkiem twoje...

Oki...teraz już wiem jak ...to tam u was ..

Opublikowano
10 godzin temu, MariuszDe napisał(a):

Stan twojego umysłu po porażce Trzaska jest przerażający zresztą przed też nie było wiele lepiej, wiesz kto jest i był największym zagrożeniem dla Europy? Największym zagrożeniem była przyjaźń niemiecko-rosyjska i udawanie przez wiele lat że nic się nie dzieje,piszesz jakieś bzdury o Nawrockim i Rosji a może popiszesz o byłym kanclerzu Niemiec?-niejaki Schroeder mówi ci to coś?zresztą który rząd w Niemczech nie właził w 4 litery Putinowi... 

Popatrz na stan swojego umysłu. Wy widzicie tylko Niemcy z tej przyjaźni ruscy są dla was git. I nie wyjeżdżaj mi to z Schroederem bo chłopa w polityce ze 20 lat nie ma.

9 godzin temu, DTaras napisał(a):

Gdzieś czytałem wypowiedź wykładowcy iż na studiach Nawrocki pierdyknął płomienny esej o tamtejszym półświatku. W tym wymiocie powoływał się na osobiste kontakty dla uwiarygodnienia tematu. Czyli lubił się pochwalić, taki chłopak z miasta - psikutas bez s. Chłop jest w kropce, albo był, bo gdy zaprzeczy to znajdzie się tuzin przyszywanych koleżków naprzeciw. Taka sytuacja. Jednakowoż takiego mamy prezydenta majster, takiegośmy wybrali i chyba pora przejść nad tym do porządku dziennego.

Ale ja przeszedłem nie chcę go obalać wyrzucać nie krzyczę, że nie legalny jakiś czy coś A że podyskutuję sobie o jego świetlanej przeszłości

9 godzin temu, witejus napisał(a):

Niemcy

Niemcy.

Najwyższa pora.

Do huberta pytanie?

U ciebie lepiej, popatrz kto więcej głosów miał w małopolsce.

Priwislanskiego kraju niema od ponad 100 lat.

Przerażająca głupota,czy celowo robisz durnia z siebie?

Niemicy Niemcy Niemcy to jest właśnie przerażająca głupota a Putin dla was git.

6 godzin temu, DTaras napisał(a):

Odnoszę wrażenie, że PiSy chcą władzy na fali byłych już wyborów bo wiedzą, że tematu bez krachu nie da się uciągnąć...

Dostali jakiegoś amoku po rządzie technicznym zachciało im się referendum na Podlasiu bo ubzdurali sobie, ze władzę w sejmiku odzyskają 

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Finlandia może nie pokonała. Ale klient co ode mnie bierze truskawkę z Białegostoku, to przywiózł lokalny trunek. Oj ten to chyba każdego pokona xD

Jak ktoś rzetelnie robi to nic lepszego nie znajdziesz i na drugi dzień głowa nie boli.

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Uuuuuuu ja bym chętnie, choć z pewną dozą ostrożności, stanął do tej nierównej potyczki.🤣

A tak poza tym, to PiSowce pić nie umiejom a jak pijom to tylko trunek marnujom😂

Nic lepszego nie ma jak trunek z Podlasia tylko rzetelnie zrobiony nie na handel. Ja już nawet ze sklepu wódki nie chce pić. Tylko wyroby domowej roboty. 

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Nic lepszego nie ma jak trunek z Podlasia tylko rzetelnie zrobiony nie na handel. Ja już nawet ze sklepu wódki nie chce pić. Tylko wyroby domowej roboty. 

Zdrowie za bardzo aktualnie nie pozwala na konsumpcję, ale 50ml spróbowałem to petarda ;) Czuć moc a popitka nie potrzebna, ewentualnie jakiś małosolny jakby był żeby przegryźć ;) 

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

a kogo wy macie znac w waszych wymierajacych wsiach po pare chalup na krzyz ??

ciekawe masz doswiadczenia.. u nas nawet jagodzianki nie stoja a one robily kariery wyjazdowe 🤣

oni to najwyzej moga mi nogawki obejszczac ..

wy wsiowe asy to sobie mozecie...u siebie na wsi wschodniopolskiej poszczekac ,bo nawet nie macie z kim pogadac.

Znajomości z prostytutkami dla mnie to raczej nie zaszczyt.....a co do tych chałup na krzyż to się mylisz.....

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał(a):

I co w związku z tym?🤔

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

ty sie raczej o kobietach i rodzinie nie wypowiadaj

Niby czemu?

Większe ma doświadczenie niż ty...

Sam przy nim powinieneś zamilknąć..

5 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Znajomości z prostytutkami dla mnie to raczej nie zaszczyt.....a co do tych chałup na krzyż to się mylisz.....

Komu Ty tłumaczysz?

Mało kto na takim zadupiu jak Jacuś zamieszkuje....za nim tylko wał wiślany...nawet wrony tam nie lecą...😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Popatrz na stan swojego umysłu. Wy widzicie tylko Niemcy z tej przyjaźni ruscy są dla was git. I nie wyjeżdżaj mi to z Schroederem bo chłopa w polityce ze 20 lat nie ma.

A ile nie ma Merkel? Też 20 lat?a ile lat temu wybuchła wojna na UA? Też z 20 lat temu? A jak się zachowywali Niemcy przed wojna w UA? Oczywiście nie pamiętasz!tylko Nawrocki i Nawrocki człowiek który nie należał do żadnej partii a jako szef IPN był i jest ścigany przez Rosję...ale ty tylko PiS i PiS normalnie jakbyś miał całkowicie zaczadzony umysł i nie wiedział że to Polska jako pierwsza dala UA wszystko a reszta ich miała w d.pie i przez takie chore myślenie jak twoje i Niemiec i Francji teraz mamy może z 0.5mln ofiar na UA no ale co tam ważne że teraz udają że są przeciwko Rosji i taki np ,,Hubertus,, w to wierzy bo jak to nie wierzyć swojemu guru i tylko PIS i PIS i na okrągło wszystkiemu winny PIS reszta jest ,,cacy,,a wojnie i tak jest winny PiS... ,,wy widzicie tylko Niemcy z tej przyjaźni a ruscy nie,,?przeczytaj jeszcze raz pisałem o przyjaźni rosyjsko-niemieckiej więc widzę problem w obydwu tych państwach...dla mnie nigdy ruscy nie byli i nie sa ok ale dla Niemiec od dawna tak...

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Oczywiście nie pamiętasz!tylko Nawrocki i Nawrocki człowiek który nie należał do żadnej partii a jako szef IPN był i jest ścigany

Myślisz że ktos w to uwierzy?

..i później że Tusk to kłamca?😂😆

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślisz że ktos w to uwierzy?

..i później że Tusk to kłamca?😂😆

Nie rozumiem w co tu wierzyć czy nie...akurat nie należał a jak go wybierali na szefa IPN to i niektórzy z PSL i nawet kilku z PO było za...a że Tusk to kłamcą to chyba każdy normalny wie, zresztą Kaczyński tak samo bo jego też nie trawie...dawno powinien dać sobie już spokój.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

zresztą Kaczyński tak samo bo jego też nie trawie...dawno powinien dać sobie już spokój.

No dobra...a kto namaścił miłościwie nam ...przyszłego pana prezydenta?

Jaka partia to sponsorowała...itd, itp...

Czy ktoś logicznie myślący uwierzy w niezależność Nowogrodzkiego?

Komu te pierdoły chcesz wcisnąć???

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

Mariusz weź ty ochłoń bo wymyślasz takie dyrdymały że aż śmiać się chce. Z tym ściganiem Nawrockiego przez Rosje to nie przesadzaj ten papier naprawdę nic nie znaczy. A że pis robi w unii pożyteczną robotę dla Rosji to widać. Akurat rozbijanie unii jest dla Putina strategicznie bardzo ważne.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mariusz weź ty ochłoń bo wymyślasz takie dyrdymały że aż śmiać się chce. Z tym ściganiem Nawrockiego przez Rosje to nie przesadzaj ten papier naprawdę nic nie znaczy. A że pis robi w unii pożyteczną robotę dla Rosji to widać. Akurat rozbijanie unii jest dla Putina strategicznie bardzo ważne.

Pytam jeszcze raz czy dyrdymalami była przez lata przyjaźń rosyjsko niemiecka?po wojnie w czeczenii,Gruzji śmierci wielu tys ludzi? Czy po prostu jak zwykle brakuje ci argumentów i jak zwykle udajesz że się nic takiego nie działo a wszystkiemu był winny PIS?Niemcy nie rozbijali UE wchodząc w Nord stream mimo sprzeciwu krajów takim jak Polska Litwa Łotwa i Estonia?https://biznesalert.pl/rosja-niemcy-lech-kaczynski-wolfgang-schaeuble/

Opublikowano
Teraz, MariuszDe napisał(a):

Pytam jeszcze raz czy dyrdymalami była przez lata przyjaźń rosyjsko niemiecka?po wojnie w czeczenii,Gruzji śmierci wielu tys ludzi? Czy po prostu jak zwykle brakuje ci argumentów i jak zwykle udajesz że się nic takiego nie działo a wszystkiemu był winny PIS?

Ważne dziś, nie co kiedyś ..

Martw się o jutro, by wczoraj nie przyszło...

Opublikowano

Pytam jeszcze raz czy dyrdymalami była przez lata przyjaźń rosyjsko niemiecka?

A czy dyrdymałami były rekordowe zakupy węgla z Rosji za czasów PiSuaru ?? Tak dbali o polskie kopalnie ?? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ważne dziś, nie co kiedyś ..

Martw się o jutro, by wczoraj nie przyszło...

Tylko błędy zachodu kiedyś powoduje to co jest teraz-dziś więc jest ważne,bo to cały czas się dzieje i cały czas jest to dziś...i tyle...Ty nie rozumiesz że to co było parę lat temu rzutuje nad tym co jest teraz i co będzie w przyszłości...więc nie piernicz głupot...bo jak takich prostych rzeczy nie rozumiesz to o czym my wogole....

Opublikowano (edytowane)

Mariusz nie chce mi się dyskutować z twoimi urojeniami. Ruscy robili z Niemcami interesy i tego nie neguje. Ale Niemcy przejrzeli na oczy pis nie i dalej robi ruskim świetną robotę w ue rozbijając ja  Ludzie tacy jak Schroeder czy Merkel którzy te współpracę prowadzili już nie są w niemieckiej polityce. 

O ile Niemcy po anektowaniu Krymu przez RU zaczęli powoli bo powoli odcinać się od ruskich to pis robił z nimi interesy kupując węgiel  A polski węgiel trafiał na hałdy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Z Tobą naprawdę jest źle...Niemcy po aneksji Krymu się odcinali? Naprawdę? Po 2014 roku zrezygnowali z Nordstream?przerazajace

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mariusz nie chce mi się dyskutować z twoimi urojeniami. Ruscy robili z Niemcami interesy i tego nie neguje. Ale Niemcy przejrzeli na oczy pis nie i dalej robi ruskim świetną robotę w ue rozbijając ja  Ludzie tacy jak Schroeder czy Merkel którzy te współpracę prowadzili już nie są w niemieckiej polityce. 

O ile Niemcy po anektowaniu Krymu przez RU zaczęli powoli bo powoli odcinać się od ruskich to pis robił z nimi interesy kupując węgiel  A polski węgiel trafiał na hałdy.

https://www.dw.com/pl/recenzja-w-taz-jak-niemcy-finansowały-wojnę-rosji-przeciwko-ukrainie/a-72425957

Opublikowano

Z Tobą naprawdę jest źle...Niemcy po aneksji Krymu się odcinali? Naprawdę? Po 2014 roku zrezygnowali z Nordstream?przerazajace

Kaczaffi po 2015 zrezygnował z rosyjskiego węgla czy importował go w rekordowych ilościach ??

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobrze że ktoś zawsze winien...

Hitler miał od tego Żydów..

No wg was Polska jest winna także nie mamy o czym wogole...https://www.wnp.pl/energia/premier-finlandii-bylismy-naiwni-jesli-chodzi-o-rosje-powinnismy-sluchac-polski,621818.html#:~:text=Byliśmy naiwni jeśli chodzi o Rosję. Powinniśmy,szefowa fińskiego rządu Sanna Marin w PE.

Opublikowano
Teraz, MariuszDe napisał(a):

No wg was Polska jest winna także nie mamy o czym wogole...

Zadziwiające że nic o winie Rosji nie napisałeś....

Można by pomyśleć że to z Niemcami Ukraina walczy...🤔

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, MariuszDe napisał(a):

https://www.dw.com/pl/recenzja-w-taz-jak-niemcy-finansowały-wojnę-rosji-przeciwko-ukrainie/a-72425957

Jak mieli zrezygnować jak on już był. Myśmy też wtedy brali ruskie surowce. Weź mi w końcu wytłumacz co ty bredzisz. Piszesz, ze ze mną jest źle ale udowadniasz, ze to z tobą źle. Nawet jak Kaczyński odwalił szopkę w Gruzji i potem przez kolejne lata rządu pis Tuska nie ważne braliśmy ruskie surowce. Za ostatniego rządu pis nawet zajumane na UA gdzie byłą wojna a ty Niemcy Niemcy.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

W oczadzonym umyśle pisowca jest rok 1941 i Niemcy walczą z całą Europą. A Rosja jej broni.

main_02gorszy_sk_ad_ni_reprezentacji_polski_bez_lewego_grosika_i_zieli_skiego_ny_sekcja.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tyle razy pisałem o tym jak mordowali Czeczenów jak napadali na Gruzję i mordowali tys ludzi tyle razy pisałem o tym że wymordowali ruscy z 0.5 mln ludzi a tobie o to chodzi że napisałem że współwinny jest ten wspaniały zachód?bo jest!Niemcami Ukraina walczy?🤣🤣🤣🤣🤣chcieli na początku dać 5 tys hełmów...bo im szkoda było zerwać więzi z Rosją terrorysty Putina...niezle jaja...

Opublikowano

hełmów...bo im szkoda było zerwać więzi z Rosją terrorysty Putina...niezle jaja

Jednak nadal nic nie mówisz że rusek tu winien...tylko że gdzieś, kiedyś.....dawno, dawno...temu...