Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widać zazdrość zżera xD ale jak zwykle pan Porzeczka wie lepiej xD

Chyba sodówka komórki pali. Widać że myślisz że inni ci zazdroszczą, czyli megalomania.

A teraz cię wypunktuję

Piszesz że hurt sprzedajesz po 26

Ja piszę że detal przy drodze po 20.

Ty że po co stać jak w hurcie po tyle

No to gdzieś matematyka poszła w las bo wychodzi że oni dużo tracą sprzedając, albo jednak ten hurt też po 20 zł...

Handlarzom nadal faktury wystawiasz? Czy jednak jebiesz tą skarbówkę?🤣

W przekazie najważniejsza jest spójność🤣

Co do wie lepiej - tu jesteś bezkonkurencyjny. Znaczy nie tylko tu, w każdym temacie...

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

Chyba sodówka komórki pali. Widać że myślisz że inni ci zazdroszczą, czyli megalomania.

A ja wczoraj wpieprzałem kluchy z celebryckimi truskawkami. Mrs, Rolnikowa kopsnęła mi dwie łubianeczki.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Bo on 🌈 i zmienia zdanie jak pasuje

Rysiek mordę w kubeł póki co to jest cisza wyborcza. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Agrest napisał(a):

A teraz cię wypunktuję

Piszesz że hurt sprzedajesz po 26

Ja piszę że detal przy drodze po 20.

Ty że po co stać jak w hurcie po tyle

No to gdzieś matematyka poszła w las bo wychodzi że oni dużo tracą sprzedając, albo jednak ten hurt też po 20 zł...

Może lubią tanio sprzedawać ... Ja wiem po ile sprzedaje ... 

Albo te twoje po 20 to dziadostwo co po giełdach jest po 14 i mało kto to chce kupić ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

A ja wczoraj wpieprzałem kluchy z celebryckimi truskawkami. Mrs, Rolnikowa kopsnęła mi dwie łubianeczki.

Wybacz nie znam. 

Świat celebrytów poza mną. Nie oglądam filmów z celebryckim przekazem i nawet mnie śmieszą że ludzie aż tak się nimi fascynują a nawet naśladują

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może lubią tanio sprzedawać ... Ja wiem po ile sprzedaje ... 

Albo te twoje po 20 to dziadostwo co po giełdach jest po 14 i mało kto to chce kupić ...

O widzisz. Pisz więcej, to więcej się dowiemy🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

O widzisz. Pisz więcej, to więcej się dowiemy🤣

Truskawka na giełdach jest od 14 za szrot do nawet 30 za coś extra ... Jak porównywać ceny przy takim rozstrzale cenowym ?? Wymęczy chłopa co ceni po 14, kupi za 12, i stoi przy drodze po 20 ... Tylko to ciężko truskawka nazwać, raczej mix wciornastka, przysuszki i pleśni, kalibru max 1cm ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, robert1226 napisał(a):

Ale wyraźnie napisane gamonie czyli to do ciebie i tobie podobnych.

Co tam w życiu się wydarzyło iż skłania cię do stawania ponad innymi?

Masz monopol na mądrości? Twój punkt widzenia jedyny słuszny?

Opublikowano
4 minuty temu, robert1226 napisał(a):

Tak oczywiście jak najbardziej .

I nie tylko mój.

Znaczy lepszy sort? 

Na tym zakończę pytania🤣

Niemniej zawsze ktoś może zaskoczyć Cię takim tekstem..

https://vm.tiktok.com/ZNdBhwr7Y/

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał(a):

i nawet mnie śmieszą że ludzie aż tak się nimi fascynują a nawet naśladują

Kużwa a ja tylko chciałem poczuć sie troszkę bardziej dowartościowany. Wszyscy mają za***iste truskawki a ja chciałem jeszcze ze sznytem celebryckim, A tu pizdiec. Okazuje się że były no name,

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Kużwa a ja tylko chciałem poczuć sie troszkę bardziej dowartościowany. Wszyscy mają za***iste truskawki a ja chciałem jeszcze ze sznytem celebryckim, A tu pizdiec. Okazuje się że były no name,

Ale to akurat nie do Ciebie. 

Ogólny wywód o celebrytach którzy działają na mnie jak reklamy czyli przeciwnie niż  ktoś to zakłada🤷‍♂️

A truskawki?

Pewno były najsmaczniejsze bo darowane, a skoro darowane to pewno jakaś forma docenienia Twojej skromnej osoby. No chyba że już się psuły🤭