Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Czy ty wogulę przeczytałeś na czym polega umowa dożywotnia. Śmianie sie z czegoś co jest niekorzystne dla ludzi i reklamowanie tego tylko dlatego że taki jest temat w danym dniu. Świadczy to tylko o tym że mało wiesz o życiu. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
6 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Dobrze nie poruszyła ale trzeba też patrzeć że młodzież to nie tylko oni ale też ich rodzice i dziadkowie. Nie można tylko patrzeć pod kontem wieku do 26 roku. Ludzie chodzą z różnych przyczyn na wybory. Nie tylko dla siebie 

Przypomniał mi sie dowicip o złotej rybce i życzeniu żeby sasiadowi krowa zdechła 🤣

Opublikowano (edytowane)

Oj tam czy zawsze każdy musi myśleć tylko o sobie. Rodzina liczy się chyba w życiu człowieka. 

Dowcipy są dobre ale przynajmniej PIScdal każdemu a nie temu co mu jest wygodnie. Zasada dla każdego się bardziej opłaciła w tamtym czasie. Tusk wygrał wybory tylko dlatego  "dwunożniaki,, mieli dość rozdawnictwa.

Partia rządząca to samo robi tylko że na większą skalę i daje tylko tym co się opłaci. Co z tego że utrzymali 13 i 14 jak tylko że innymi rękoma chcą zrobić wszystko aby ich się pozbyć lub zastąpić innymi programami.  

Druga sprawa masz to że rządzący dali na powrót kobiet do pracy tzw babciowe tylko co z tego że dali jak szybko poszło do góry przedszkola, żłobki.  Jednym słowem osoby które pozostały w domu musiały więcej płacić. Zatrzymali 800 plus bo to im się opłacało bo inaczej by nie wygrali z PIS. Przypomnij sobie jaka była wtedy walka i zapewnienia że wszystko pozostanie

Teraz w wyborach prezydenckich zamiast zapewnień jest oskarżenia jeden drugiego.

Opublikowano (edytowane)

To babciowe to porażka to jest dla osób które przed urodzeniem pracowały , szwagierka chciała skorzystać i dała sobie spokój 

17 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Oj tam czy zawsze każdy musi myśleć tylko o sobie. Rodzina liczy się chyba w życiu człowieka. 

Dowcipy są dobre ale przynajmniej PIScdal każdemu a nie temu co mu jest wygodnie. Zasada dla każdego się bardziej opłaciła w tamtym czasie. Tusk wygrał wybory tylko dlatego  "dwunożniaki,, mieli dość rozdawnictwa.

Partia rządząca to samo robi tylko że na większą skalę i daje tylko tym co się opłaci. Co z tego że utrzymali 13 i 14 jak tylko że innymi rękoma chcą zrobić wszystko aby ich się pozbyć lub zastąpić innymi programami.  

Druga sprawa masz to że rządzący dali na powrót kobiet do pracy tzw babciowe tylko co z tego że dali jak szybko poszło do góry przedszkola, żłobki. Zatrzymali 800 plus bo to im się opłacało bo inaczej by nie wygrali z PIS 

ale za to jest renta alkocholowa 🤣

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano

Pamiętajmy się że człowiek pijany jest lepszy do kierowania niż człowiek trzeźwy. Dla tych co mniej umieją myśleć człowiek mniej rozumny jest lepszy do kierowania 

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to chyba w tartaku tylko się sprawdza 🤣

Na tartaku to nie ludzie pracują tylko maszyny w przebraniu ludzkim. Przypominam ci że ja mówiłam o ludziach a nie o maszynach. 

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nic nowego?

Co ty bredzisz....Partycja...

Nowe jest wtedy kiedy nic się nie słyszało a nie to co się słyszy prawie na codzień. Nie dziwię się Jacusiowi jeśli mieszka na wsi zabitej dechami I dla niego jest wszystko nowe 

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Gdyby ci którym się nie chce, którzy się nie interesują polityką i.t.d. poszli na wybory to Nawrocki i Trzaskowski być może nie byli by na pierwszych miejscach.

A to by musiała być opcja "wysłać wszystkich do Putina na Kołymę" w głosowaniu, wtedy frekwencja prawie 100%

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Trochę mało....tych.... sukcesów...

Hmmm...

Widzisz tu błąd poznawczy, wszyscy porównują start obecnych rządzących z końcem pisiorów, no sorki porównajmy pierwsze 1,5 roku rządów pisu i teraz KO i przystawek, kto ile w tym czasie zrobił. Obecni rządzący zaczęli na poziomie upadku pisiorów i jak na razie lecą tylko w dół.

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

plus inwestycje w infrastrukturę na wschodzie Polski

dla mnie inwestycje na wschodzie to minus pisiorów, ładowali wszystko co się da legalnie jak i z naciąganiem prawa na ścianę wschodnią na swój elektorat. Teraz nadszedł czas by opiłować wschód polski z przywilejów jakie otrzymał.

Obecnie na szczęście w pierwszej kolejności gdy zacznie się na poważnie przerzucanie srodków z KPO na cele obronne, najpierw po d*pie dostaną samorządy gdzie pis włada, czyli głównie wschód. A my na zachodzie dostaniemy benefity z racji bycia zapleczem obronno-przerzutowym

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć to bełkot nie mowa ,totalne bzdury ...,🤣

Co ci się nie podoba w mojej mówię? Nikogo nie obrażam 😁

Opublikowano (edytowane)

dziecko w każdej pracy trzeba być trzeźwym ,niezależnie jaką funkcję się sprawuje ...to jest podstawa ....kierowanie ludźmi pod wpływem jest karalne i jest to patologia 😲

nie wiem co było dziś spożywane ...ale może wytrzeźwiej a potem pisz 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

dziecko w każdej pracy trzeba być trzeźwym ,niezależnie jaką funkcję się sprawuje ...to jest podstawa ....kierowanie ludźmi pod wpływem jest karalne i jest to patologia 😲

nie wiem co było dziś spożywane ...ale może wytrzeźwień a potem pisz 🤣

Powiedz mi lepiej ile już dzisiaj ty wypiłeś bo widzę że jednak nie jesteś taki inteligentny jak mówią. 

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Głupiś, myślisz że starsi nie korzystają z internetu?

Korzystają. Ale nie zaprzeczysz że bardziej to ludzie starsi czerpią wiedzę z telewizji a nie tacy w wieku 20-30 ...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Na co dzień ktoś bestialsko morduje na uczelni?

A czy ja mówię o morderstwie na uczelni. Trzeba trochę szerzej zacząć patrzeć na świat niż tylko na jedną sprawę bo podali ja na internecie. 

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

I tu byś się zdziwił , ostatnio rozmawiałem z kilko młodymi i zmieniło się ich zdanie na temat PiS , coraz przychylniej patrzą na tą partie , zresztą nawet ostatnie dane mówią o lekkim powrocie do poglądów prawicowych , powrocie do kościoła 

Młodzi to mają poglądy prawicowe, bo Memcen jest modny na TikTaku, ale się to skończyło jak im powiedział że będą musieli płacić za studia jak zostanie prezydentem xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

a skąd ci przyszło do głowy że ja jestem inteligentny ....🤣

Czy ja mówię o tobie? Coś ci się pomyliło w twojej głowie. Powiedziałam że ktoś powiedział. Czyli nie ja 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v