Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Zdecydowanie nie dla mnie Wenecja , wolę Włochy ogólnie nic mnie nie zachwyciło tam , 

Ten ser😁 i te pizzy pyszne

IMG20250330150613.jpg

Opublikowano

ale Wenecja jest we wloszech?! moze zle to ujales! podobno toscania to kraina pieknych krajobrazow. na skandynawii podobno latem jest naprawde pieknie. zastanawia mnie jeszcze jeden region, lotwa i estonia latem?

Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

ale Wenecja jest we wloszech?! moze zle to ujales! podobno toscania to kraina pieknych krajobrazow. na skandynawii podobno latem jest naprawde pieknie. zastanawia mnie jeszcze jeden region, lotwa i estonia latem?

Może nie lubi wody🤭

Z Łotwa i Estonia to się śpiesz bo..... 🚀 Chyba że pojedziesz jako⛑️

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po co walczyć jak można się poddać..😆🤭

W kilku momentach naszej historii wyszłoby to nam na dobre. 

Opublikowano (edytowane)

Masz rację bo nawet patrzyłem w internecie przed chwilą odnośnie tych zmian z przed kilkunastu lat Ziobry to chemiczna to działa pół roku...takich pedofilów/gwałcicieli dzieci to powinno się chirurgicznie 🔪 ✂️ bo oni raczej nigdy nie wracają do normalności...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie ..nie trawie takiej nędzy i syfu 😲

Nędza i syf jest to Polska tradycja. Tym bardziej nędza i syf będzie coraz to bardziej widziany nie tylko w naszym kraju ale na całym świecie. 

Mieszkając w niej trzeba mieć to pod uwagę że nawet jeśli tego nie tolerujesz musisz to tolerować. 

Jak nie będziesz tego tolerował to jesteś tylko jednym który nie potrafi zrozumieć czym tak naprawdę kieruje się świat i Polska.

Co za tym idzie będzie ci się coraz to gorzej będzie ci się żyło jeśli nie zrozumiesz że jednostka myśląca w tej chwili się nie liczy. Teraz liczy się człowiek który tylko idzie za tłumem. Myślenie inaczej teraz nie jest w cenie 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano

tak chemiczna zawsze ustepuje. iniekcyjna zalewne pewna, ale tez okresowa. nie widze powodu zostawiac im jadra,skoro ktos z ich powodu ucierpial. w opracowaniach medycznych to sa przypadki o nadmiernym poziomie testosteronu, oraz pozbawione zahamowan spolecznych. po odsiadce, czesto znowu gwalca, ale nie mogą sobie z tym poradzic. taki zabieg to chwila i po bólu!

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Nędza i syf jest to Polską tradycją. Mieszkając w niej trzeba mieć to pod uwagę że nawet jeśli tego nie tolerujesz musisz to tolerować. 

Jak nie będziesz tego tolerował to jesteś tylko jednym który nie potrafi zrozumieć czym tak naprawdę kieruje się świat. 

tolerują to tylko takie lenie jak ty 🤣

może dla ciebie to tradycja ale nie dla mnie 🤪

Opublikowano

Dla mnie to nie tradycja. Tylko stwierdzenie faktu. Że jest tak bo ludzie tacy jak ty tylko potrafią marudzić i oceniać ludzi a sami nie spojrzą na siebie. 

Opublikowano
7 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

za tym idzie będzie ci się coraz to gorzej będzie ci się żyło jeśli nie zrozumiesz że jednostka myśląca w tej chwili się nie liczy. Teraz liczy się człowiek który tylko idzie za tłumem. Myślenie inaczej teraz nie jest w cenie 

Zawsze tak.

Człowiek to istota stadna...

Cześć Partycja..

Opublikowano (edytowane)

@Bogdan_ja tylko jest osobą która nie potrafi być osoba stadna bo nikt go tego nie nauczył. Brak wychowania i kultury świadczy tylko o jego braku w niektórych aspektach poruszania się w społeczeństwie.

Cześć Pafnucy. 

Opublikowano (edytowane)

dziecko ja mam w domu rodzinę ,u mnie do stołu w niedzielę zasiada pełny skład ...mi nie potrzebne potakiwacze na forum ..potrafisz to zrozumieć owiecy poganiaczu 🤣...tacy jak ty to wypatrują gały co ja piszę 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

u mnie do stołu w niedzielę zasiada pełny skład ...

Tak trzymać. Obiad w niedzielę - świetna sprawa.

Opublikowano

Tobie nie są potrzebni ludzie którzy będą ci przytakiwać. Chcesz tylko ludzi na forum obrażać. To ci sprawia wielka przyjemność bo jesteś niedowartościowany człowiekiem. 

5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

dziecko ja mam w domu rodzinę ,u mnie do stołu w niedzielę zasiada pełny skład ...mi nie potrzebne potakiwacze na forum ..potrafisz to zrozumieć owiecy poganiaczu 🤣

Opublikowano

psychiczny i pomylony nauki mi robi ,samotny przygryw od poganiania baranów 🤣

no ja nie słodzę i nie potakuje ,szczególnie nie nawiedza mnie stare panny których nikt nie chciał i niedocenione mężatki 🤣

Opublikowano (edytowane)

Sam o sobie właśnie mówisz🤣. Obrażasz siebie nie mnie🤣. Naucz się myśleć z kim masz do czynienia a później pisz do tej osoby.😁

Opublikowano (edytowane)

Cytując cię to nie znaczy że ja do ciebie coś piszę tylko się wypowiadam do tematu który mnie zainteresował 

Nie moja winna że ty masz duże ego i uważasz że każdy cytując czy oznaczając cię to od razu pisze do ciebie. Najpierw radziła bym ci się zastanowić dobrze że nie wszystko wygląda tak jak ty uważasz