Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Chyba dobrze, nie wiem nie byłem. 

Inny był cel wizyty

Czyżbyś był u panny bezdusznej 🫣

46 minut temu, Qwazi napisał(a):

Kaśki szukałeś🤔😱

A co tylko ty możesz do panien jeździć 🤷

Opublikowano
24 minuty temu, radekz200 napisał(a):

a my kiedy się spotkamy?

Jak będzie jaka okazja🤷...może Ty w moje strony, może ja w Twoje, a może gdzie pośrodku 🤔...

3 minuty temu, Michał18 napisał(a):

A co tylko ty możesz do panien jeździć 🤷

Jeszcze żeś tej płyty nie zdarł🤔...

4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Dajta już tej kobicie spokój. Dała się namówić na weryfikację teraz będziesz szydzić 🤦

I się potem dziwi🤦, że se kobiety znaleźć nie może...przecież będą go ominąć szerokim łukiem z jego pojmowaniem rzeczywistości 🤷

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, 6465 napisał(a):

Dla pocieszenia napiszę że wczoraj spotkałem kolegę z firmy. Chcieli mu doj**ać 300 stargował na 270 EUR.

Ja słyszałem o takim co miał dostać 300 a stargował na 450🥺

35 minut temu, radekz200 napisał(a):

a my kiedy się spotkamy?

7 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jak będzie jaka okazja🤷...może Ty w moje strony, może ja w Twoje, a może gdzie pośrodku 🤔...

Pan pierwszy i Pan drugi to może pośrodku. Pośrodku mojego pola podczas zbioru kamieni 😁🫣

• Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Kaśki szukałeś🤔😱

Nie mam potrzeby spotykać na żywo takich "miłych i sympatycznych osób"🫢

Tutaj wystarczająco pokazuje jaka jest szurnięta i upośledzona🤫

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Miejsce psa jest na zewnątrz takich budynków 

Ja uważam że owszem można z psem wejść do sklepu czy centrum handlowego pod warunkiem że jest na smyczy i w kagańcu a także że właściciel nad nim panuje. 

3 godziny temu, 6465 napisał(a):

Że też ładnie. 

Znaczy że z psem na smyczy można wędrować między półkami z towarem ? 

Będzie można pod warunkiem że go zamkniesz w klatce przystosowanej do podróży. 

Jednak uważam że sklep spożywczy nie jest miejscem dla zwierząt. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już kiedyś pisałem, nawet tych miłych jakoś więcej spotykam niż tych nie miłych ...

Też już ci kiedyś pisałem, jak ciebie widzą to się litują 🙏🙆😁

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Ty nie płaczesz co rok że plonów nie ma, bo dusza, że kopalnia całą wodę zabrała?

Panie Tomaszu wszystko się zgadza , tylko nie jest to płacz a raczej bezradność. Ale w tym roku stało się coś odwrotnego , od początku września pada praktycznie co drugi dzień , najpierw zasiać nie można było a teraz wszystko pływa, orki zimowe nie zrobione, nikt w okolicy nie pryskał ozimin, no k**wa masakra 😐 

masz teraz konia dużego glebosz na 3 łapy co drugi rok

Opublikowano
malaczarna napisał:

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To nie było jakieś grube przekroczenie, jazda zaczyna się przy przekroczeniach 30+ ...

Mam prawie 20 lat prawo jazdy

kiedyś musi być ten pierwszy raz 😉😀

Opublikowano (edytowane)

@Nieustraszony1044 Marcin. Jak ja wsiadłem pierwszy raz na zestaw to mi się tak ręce spociły że szok, i jak wjechałem w tunel u Niemca co jest remont i zwężka to miałem i plecy  mokre. A teraz tą jazdę traktuję jak dobrą zabawę. Podłączyłem rok jak tu jeżdżę minął 5 grudnia. 37 kursów na Hiszpanie. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
30 minut temu, jacor73 napisał(a):

Nie mam potrzeby spotykać na żywo takich "miłych i sympatycznych osób"🫢

Tutaj wystarczająco pokazuje jaka jest szurnięta i upośledzona🤫

Jestem tylko ciekawa kiedy ci się znudzi takie gadanie? 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jestem tylko ciekawa kiedy ci się znudzi takie gadanie? 

Nie bądź wścibska i nie interesuj się nie swoimi sprawami🤣🤣🤣🤣

Znudzi mi się jak przestaniesz pisać te swoje brednie "niewiejska wsiuro"🤫

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ooo narracja się zmieniała, teraz już jest ona 🙈

Cały czas narracja była taka sama, nic się nie zmieniło

Nie zapomnij dołożyć parę złoty do akcji  "Zdrowe brzuszki naszych dzieci"

https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/znamy-juz-wszystkie-gwiazdy-finalowego-koncertu-wosp/c8y2c03,79cfc278

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Nie bądź wścibska i nie interesuj się nie swoimi sprawami🤣🤣🤣🤣

Znudzi mi się jak przestaniesz pisać te swoje brednie "niewiejska wsiuro"🤫

Myślisz że mogą być też miastowe wsiury?😁

Opublikowano

A wiecie jak poznać kobietę z miasta a ze wsi? 

Ze wsi ma obrączkę po gumowcach 🤭😁

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał(a):

@Nieustraszony1044 Marcin. Jak ja wsiadłem pierwszy raz na zestaw to mi się tak ręce spociły że szok, i jak wjechałem w tunel u Niemca co jest remont i zwężka to miałem i plecy  mokre. A teraz tą jazdę traktuję jak dobrą zabawę. Podłączyłem rok jak tu jeżdżę minął 5 grudnia. 37 kursów na Hiszpanie. 

No i ile czasu w domu w ciągu miesiąca?

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co się Wpaw cieszysz? 

Tak samo kończysz wyrazy... 😄

A po co? 

Nie ja słownik, A nie chce mi się poprawiać. Często jak tu pisze to coś robie włączam mikrofon i dyktuję nie zawsze dobrze mi napisze...

Opublikowano
6 minut temu, Wpaw napisał(a):

Myślisz że mogą być też miastowe wsiury?😁

Sama wczoraj pisała, że nie jest wiejską wsiurą🤭

A to myślisz, że rodowita warszawianka zaglądałaby na forum rolnicze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v