Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Ale co mi z takiej? Ja nic nie użyję... 

To co? ty nie możesz ugi bugi? 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie wiem...

Te spokojne to kiedyś brania nie miały...

Nudne takie...

Dranie bardziej...

No teraz może inaczej

Ja czasem żałuje ,że nie pracuje gdzieś na etacie. Może i ja bym jaką spotkał.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Że co?

No pyta czy ci nie...

..a dobra ..moze się dogadata...

1 minutę temu, Michał18 napisał(a):

Ja czasem żałuje ,że nie pracuje gdzieś na etacie. Może i ja bym jaką spotkał.

Spotkasz...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Że co?

A dobra, nic. Nie moja sprawa. 

Zadzwoń do niej i umów się na kawę 😯😉

Opublikowano

Nie piję kawy i się z kobietami nie umawiam, jeszcze nie zgłupiałem i nie zgłupieję...

To zbożową wypijesz, to chociaż do kina zabierz ją. Zobaczysz trzy miesiące i sypia z tobą 😛 w piwnicy.

Opublikowano

Nie piję kawy i się z kobietami nie umawiam, jeszcze nie zgłupiałem i nie zgłupieję...

Pioter, a co za różnica Tobie w sumie, czy to facet , czy kobieta...no przykładowo kielicha z Tobą?

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Chętna jest to skorzystać możesz, do domu wpuszczać nie musisz xD 

To bez wpuszczania do chałupy czy do pola to nic nie skorzystam...

Teraz, Wpaw napisał(a):

To zbożową wypijesz, to chociaż do kina zabierz ją. Zobaczysz trzy miesiące i sypia z tobą 😛 w piwnicy.

Nie piję nawet zbożowej, o kinie to ja zapomniał i oglądam tylko produkcje CCCP lub polskie, max do końca lat 80-90. I absolutnie żadnej u boku, zwłaszcza do spania...

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Pioter, a co za różnica Tobie w sumie, czy to facet , czy kobieta...no przykładowo kielicha z Tobą?

Kielicha w sumie bym obalił...

Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Mięsień nie używany zanika...wiesz co jest po tylu latach? 🙆‍♂️🤏

Żeby coś zanikło to... A zresztą... 

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Mięsień nie używany zanika...wiesz co jest po tylu latach? 🙆‍♂️🤏

Powiem ci, to nigdy jest nie wiadomo... U Niemca na robocie śmiały się z takiego dziadka że nie może już. A ten cyk portki na dół a tam flejtuch wisi do kolan 😯 a tym dziewuchom jakby kto w mordę strzelił 😁

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Jeśli dla ciebie fantazja to ciągłe nagabywanie, zagadywanie, nawet wpraszanie się bo dostała adres od kolegi co blisko mieszka i pracujemy razem to ja nie mam pytań... 

Się chwalisz że dobrze gotujesz, to i jakaś by chciała spróbować.

Opublikowano
10 minut temu, slawekes napisał(a):

No tak... jak się myśli przy tym o mnie, to można śie młotkiem w palec walnąć.

Nie używam młotka nawet gumowe w tej chwili więc palce mam całe jak na razie. 

Poza tym to chce zauważyć że to nie cieczaczelism do rozmowy tylko ty mnie. 

Więc wychodzi na to że jest na odwrót niż ty mówisz. 

Tak dla jasności to ja ci siedzę w głowie a nie ty mnie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Powiem ci, to nigdy jest nie wiadomo... U Niemca na robocie śmiały się z takiego dziadka że nie może już. A ten cyk portki na dół a tam flejtuch wisi do kolan 😯 a tym dziewuchom jakby kto w mordę strzelił 😁

Może przy cielakach dorabiał u Niemca 🤭

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

To bez wpuszczania do chałupy czy do pola to nic nie skorzystam...

Nie piję nawet zbożowej, o kinie to ja zapomniał i oglądam tylko produkcje CCCP lub polskie, max do końca lat 80-90. I absolutnie żadnej u boku, zwłaszcza do spania...

Kielicha w sumie bym obalił...

Żeby coś zanikło to... A zresztą... 

To ją weź zaproś na czterech pancernych do domu. Przecież nie musisz kolczyc od razu... 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No jeszcze k*rwa czego, babie gotować...

No jak dla siebie, to trochę więcej byś ..później ona dla Ciebie...i już więcej czasu....by niosek dopatrzeć...🤷

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Nie używam młotka nawet gumowe w tej chwili więc palce mam całe jak na razie. 

Poza tym to chce zauważyć że to nie cieczaczelism do rozmowy tylko ty mnie. 

Więc wychodzi na to że jest na odwrót niż ty mówisz. 

Tak dla jasności to ja ci siedzę w głowie a nie ty mnie. 

No tak tak. A kiedy parapetówka? Bo mam zamiar się wprosić, z zegarem na ścianę z motywem magnolii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v