Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Ajeto

Wiem do czego zmierzasz nawet nie próbuj tej gry. 

Widać że inteligencja ci spada. 

Nie ważne kim jest dana osoba czy skąd pochodzi ważne jest jakim jest człowiekiem i na tym powinieneś się skupić a nie na tym co ci się wydaje że jest czy powinno być. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

@Ajeto

To jest jej prywatną sprawą skąd pochodzi kogo zna osobiście tobie nic do tego. Jeśli cię odrzuca czy coś w ten deseń widocznie ma potężny powód aby cię ignorować. Proste to jest ale widać dla ciebie nie pojęte. 

• Like 4
Opublikowano
34 minuty temu, Ajeto napisał(a):

Znając lokalną topografię wytypował jakąś dziewczynę na podstawie tego co tu  pisała. Nie wszystko się zazębia w tej układance więc możliwe, że to nie ona😗

Czyli to bajki ogarka. 

9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Czyli jakoś mi się udało coś tam znaleźć a patrzeć tylko na zdjęcie jak i na opis nie dzwoniąc nigdzie. 

Bo najpierw patrzysz na zdjęcia i opis. Najlepiej aby był lakier oryginał i blachy. Komplet zaczepów i obciążników. Dokumenty do rejestracji. Ponadto pod C-360 ludzie podpinają C-355 czy C-4011. Na miejscu sprawdzasz różnice w tym co na zdjęciach i na żywo. Sprawdzasz silnik, skrzynię , hydraulikę. To tak w skrócie.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, dsbh napisał(a):

Czyli to bajki ogarka. 

29 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Może bajki może nie😗 Czasem jest głupi jak but, a czasem trafi się mu jak ślepej kurze🤣

Opublikowano
22 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

@Ajeto

To jest jej prywatną sprawą skąd pochodzi kogo zna osobiście tobie nic do tego. Jeśli cię odrzuca czy coś w ten deseń widocznie ma potężny powód aby cię ignorować. Proste to jest ale widać dla ciebie nie pojęte. 

Czy ja komentuję twoje bzdury? Nawet się nie odzywam🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Ajeto napisał(a):

Nie rozmawia z tymi którzy ją podrywają.. boi się odrzucenia. Wie, że się nie spodoba i to ją ogranicza w kontaktach. Jest inteligentna i zapobiega.

Tak pisał ogarek😗

Raczej kobiety lubią być podrywane, głupoty pieprzysz. 

I co ci jeszcze ten ogarek powiedział? Łykasz tak wszystko?

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ajeto napisał(a):

Czy ja komentuję twoje bzdury? Nawet się nie odzywam🤣

Oj chyba mnie z kimś pomyliłeś jeśli uważasz że będę siedzieć cicho bo ty tak robisz. Wybacz jeśli nie mieszczę się w twoje ramy czy jak to tam to nazywasz. 

Jeśli mam ochotę powiedzieć coś to powiem i nikt a tym bardziej ty nie będzie mi mówił jak mam reagować tym bardziej że mam się zamknąć. 

Widać że za wszelką cenę chcesz wysiadać tu wszystkie kobiety. A ja ci mówię że kobiety są silniejsze te które przetrwały i ty tylko się osmieszasz tymi swoimi nędznymi atakami na nie. 

Zero w tym polotu i inteligencji. 

Tym bardziej mogę mówić co mi się rzewnie podoba tym bardziej że mamy wolny kraj i Konstytucja mi na to pozwala 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Ajeto napisał(a):

Pisz sobie pisz😗

Bardzo dobrze, że piszesz🥱

Widać że nie masz co powiedzieć.

Nawet nie jesteś w stanie przedstawić dowodów na to że Kalina stąd pochodzi co mówisz

Czy naprawdę Bogdan jest jej sąsiadem czy  nie

Nie masz dowodów tylko domysły które do niczego nie prowadzą. 

Opublikowano
10 minut temu, Ajeto napisał(a):

Ci "wszyscy" za wyjątkiem Zbyszka to dla mnie nikt i tyle😗🤣 

Nie zmieniaj tematu wiesz o czym jest rozmowa. 

Wszyscy myślą tak samo tylko że jedni powiedzą to na głos a inni własne zdanie o tobie zachowają dla siebie. 

Tym jest tylko jest różnica.

Więc ja bym nie brała za pewnik że jest tu ktoś kto myśli inaczej niż inni. 

W tym co piszesz to sam się tylko osmieszasz zamiast wyciągać wnioski z tego co robisz ciągle brniesz w to coraz to bardziej i bardziej.

Próbujesz wyjść z sytuacji tylko dalej o niczym nie masz zielonego pojęcia. Tworzysz bajki dla siebie i na poczet tego aby samemu się dowartościować i zwrócić na siebie uwagę.

Tylko nie mogę pojąć poco to robisz?

Czy aby karmić się tym kto do ciebie wypisuje?  

Na twoim miejscu Zapytałam bym się Zbyszka czy nie myśli tak jak wszyscy i czy traktuje cie tak samo jak ty jego. 

Jeśli jednak nie zareagował to dalej żyjesz złudzeniem że może dla niego ty więcej znaczysz niż zwykły znajomy z internetu. 

Dla niego bardziej liczy się Chłoporobotnik czy Qwazi niż ty. Przykre ale prawdziwe. 

Pomagasz mu w walce z Bogdanem i co z tego każdy to może zrobić pod tym względem nie jesteś jedynym trzeba trochę spojrzeć więcej niż sam czubek własnego nosa. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Ajeto I nie oszukuje się w tym że ludzie cię nie interesują to też jest kolejną bajka którą chcesz znowu karmić ludzi. Dawno ale to dawno już wiadomo

Chcesz aby ludzie cię takim widzieli? 

Jednak poco lepiej nie udawać tego kim się nie jest lepiej być sobą wielokrotnie to mi powtarzano więc ja ci powtarzam to bądz w końcu sobą nikim innym.

Lepiej na tym wyjdziesz niż udając kogoś kim nie jesteś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v