Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Egzamin to jest nic. On myśli, że popylasz jak po placu, na pusto, miejsca pełno... Jednym słowem tępy ignorant bez wyobraźni i umiejętności myślenia.

Dużo placu to ty masz pod pierzyną😂😋

Opublikowano
Teraz, Ajeto napisał(a):

Dużo placu to ty masz pod pierzyną😂😋

Kowalski, masz nierówno pod deklem i wszyscy to wiedzą. Robisz z siebie idiotę, którym i tak jesteś. Nie rozumiem co w tym zabawnego? Może najwyższy czas na leczenie psychiatryczne?

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kowalski, masz nierówno pod deklem i wszyscy to wiedzą. Robisz z siebie idiotę, którym i tak jesteś. Nie rozumiem co w tym zabawnego? Może najwyższy czas na leczenie psychiatryczne?

Piotruś weź przestań już dopisywać ideologię do swojego wożenia de. Wózek jest tak zwrotny, że i w mysiej dziurze się zmieścisz i  zawrócisz. Wysokie składowanie to już jest coś gdy tak chybocze na wszystkie strony może nawet wywrócić wózek na bok. Raz się u nas zdarzyło- nie mi😂 Teraz  mamy zakaz zbyt wysokiego układania aby nie spadło komuś na łeb. 

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Ajeto napisał(a):

Piotruś weź przestań już dopisywać ideologię do swojego wożenia de. Wózek jest tak zwrotny, że i w mysiej dziurze się zmieścisz i  zawrócisz. Wysokie składowanie to już jest coś gdy tak chybocze na wszystkie strony może nawet wywrócić wózek na bok. Raz się u nas zdarzyło- nie mi😂 Teraz  mamy zakaz zbyt wysokiego układania aby nie spadło komuś na łeb. 

Kowalski... Powiedz po co to robisz... Udajesz, podszywasz się... Konta zmieniasz... Chcesz być forumowym klaunem to nim bądź ale na jednym koncie. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

I to jak nawet na fb teraz coś widziałem ktoś kupił traktor i jaka krytyka.Czy temu jokerowi zabraniają postawić domu ze niby ferma świń ma być

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Dlatego lepiej udawać głupka i się nie wywyzszac czy udawać biedaka aby tylko nie zazdrościli. Tylko w jednym przypadku i w drugim bardzo szybko wychodzi wszystko. Nawet jeśli dobrze to skrywamy to i tak wyjdzie szydło z worka. 

Plotka zawsze daje siweznaki ludzią którzy chcą coś osiągnąć a ona ma tylko spowodować to aby tego nie osiągnęli. 

Opublikowano
9 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Spoko, np "nie mów nikomu"

Ale ten 1670 zacząłem kiedyś oglądać jakoś mi się nie spodobał. Wolałem już - idź przodem bracie.

Podobały mi się wszystkie filmy Bourne, lubię Bonda, ale ostatni film mnie rozczarował. Może dlatego, że przez covida opóźniała się premiera i miałam większe oczekiwania, a może po prostu był słaby. Uprowadzona, czy taka klasyka jak Zielona Mila. Nie mam najlepszej pamięci do tytułów. Jeżeli chodzi o seriale, to kiedyś bardzo wciągnął mnie Chirurdzy i Jednostka 19. Z Polskich filmów, to ostatnio Teściowie 2 nawet całkiem mi się spodobał. Żółty szalik też mi jakoś w pamięci został. I sporo mini seriali na netflixie, ale ich tytułów to już w ogóle nie pamiętam. 

Opublikowano
12 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Kontene ozas mago mig 400 albo 550 z podajnikiem zp -7 dobry sprzęt? 

Nie wiem czy 400 czy 550?

dobre , i magstera starego od 350A wzwyż można rozważyć jak w taką półkę sprzętu celujesz lub origomig esab 330 wzwyż bo czasem tanio chodzą a sporo prostsze bo chłodzenia wodnego uchwytu nie mają 

4 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

syna masz dom masz 

cóż to będzie? 

strzelam 

hala?

drzewo jeszcze nie POsadzone 

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pioter jak zwykle marudzi. Te nowe wózki są bardzo wygodne w obsłudze. Na początku trzeba się przyzwyczaić ale później bajka. Sam zwiększa obroty albo pedał  gazu połączony z hamulcem.

silniki bezszczotkowe trójfazowe i falownik robią robote , ja bulgara miałem na coś lepszejszego jesli chodzi o napęd przerabiać ale stoi i jeść nie woła  

5 godzin temu, Strongman napisał(a):

Jak starzy nie gonio to mają wywalone, ale coraz mniej napewwno w miastach i wsiach gdzie wienkrzość pracuje na etatach 

a co ty myslisz , ludzie za 200% w niedziele wolą iść niż kocopolow od księdzy pukających na lewo i prawo słuchać 

• Like 1
Opublikowano

I jeszcze ciągle wyciągają pieniądze od ludzi co i rusz jakieś zbiórki a to dożynki , święcenie pól. kolęda... z tego niezłą kasę mają to wszystko zniechęca ludzi. 🤷

• Haha 2
Opublikowano

Trzeba było iść na księdza. Może miałbyś więcej sexu jak teraz. Może bardziej męskiego ale zawsze to coś.🤷‍♂️

21 minut temu, Michał18 napisał(a):

I jeszcze ciągle wyciągają pieniądze od ludzi co i rusz jakieś zbiórki a to dożynki , święcenie pól. kolęda... z tego niezłą kasę mają to wszystko zniechęca ludzi. 🤷

• Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Trzeba było iść na księdza. Może miałbyś więcej sexu jak teraz. Może bardziej męskiego ale zawsze to coś.🤷‍♂️

A wiadomo czy byłbym proboszczem. 🤷Bo tylko on  ma pieniądze 

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T D i jego wyborców 

#tusk musi odejść dla dobra Polski 

Screenshot_20251027_062729_com.facebook.katana_edit_502217692474405.jpg

po co publikujesz lubisz się babrać w głównie? żeby któregoś dnia nie zawinęli Cię za słowa nienawiści. a tak na marginesie to masz płytka wiedzę oparta na obrazkach z internetu bo o tą umowę mocno zabiegał Morawiecki twierdząc że będzie tania żywność dla obywateli. a co odjebali na koniec Telus i Ronanowski I też powiesz ze Ti za Tuska było bo notariusz był 4 dni po obieciu władzy przez KO? Że w tym wieku i Ci się chce w takie dziecinady bawic

• Like 7
Opublikowano
15 minut temu, wojtal24 napisał(a):

po co publikujesz lubisz się babrać w głównie? żeby któregoś dnia nie zawinęli Cię za słowa nienawiści. a tak na marginesie to masz płytka wiedzę oparta na obrazkach z internetu bo o tą umowę mocno zabiegał Morawiecki twierdząc że będzie tania żywność dla obywateli. a co odjebali na koniec Telus i Ronanowski I też powiesz ze Ti za Tuska było bo notariusz był 4 dni po obieciu władzy przez KO? Że w tym wieku i Ci się chce w takie dziecinady bawic

Zaraz zacznie pisać że Ty KO popierasz. A prawda jest taka jak napisałeś. PiS KO to jeden ciort