Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, radekz200 napisał(a):

dla mnie nie masz tam jakich obciążników ?

A co wiatr cię bierze 🤔 kamieni w kieszenie nawkładaj...🙋‍♂️🤭

30 minut temu, Qwazi napisał(a):

@slawek74 bierz no rękawice i dawaj do mnie raz dwa...robota jest...seksualna😁

Ale tylko sexowany hf jest 🙋‍♂️ brać 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Ale tylko sexowany hf jest 🙋‍♂️ brać 🤔

Losialał🙆...masz tylko rękawice wziąć... słomkę to ja Ci dam🤷...i kateter tyż...a i rękawice znajdę, jakbyś zapomniał...w Twoim wieku się może zdarzyć 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Losialał🙆...masz tylko rękawice wziąć... słomkę to ja Ci dam🤷...i kateter tyż...a i rękawice znajdę, jakbyś zapomniał...w Twoim wieku się może zdarzyć 🤭

Ale ja tylko swoim umiem 🤷‍♂️🤭

Chyba musisz po mnie przyjechać bo piwko wypiłem 🤭 nie piłem że dwa miesiące i właśnie dzisisj jakoś 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Uziu92 napisał(a):

A coś więcej wiesz ?

Kurniarze się zarencili tanio nie będzie,więc poco się interesować.

Teraz jedne pole na olx jest kilku daje 80 ,a sprzedający puścił na olx po 100, bo tam kilku na gminie paprotnia jest co by dało więcej ciekawe co z tego wyniknie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

Smacznego i na zdrowie...nietrzeźwy nie podejmuje pracy🤷...

...no i znalazł wymówkę 🤦...w lodówce 🤭

Jedno piwo to nie dała smzgrzewka jeśli umie swoim to już na pewno zrobi to zamkniętymi oczami u ciebie też.🤣

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Się uparł...

Toż to prawdziwna kobieta jest....

Pafnucy debilowi nic nie wytłumaczysz. 

Taka już jest z nimi że nic nie rozumieją

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Jedno piwo to nie dała smzgrzewka jeśli umie swoim to już na pewno zrobi to zamkniętymi oczami u ciebie też.🤣

Chciała byś tak z zamkniętymi oczami 🤔🤭😁

Opublikowano
7 minut temu, Strongman napisał(a):

Kurniarze się zarencili tanio nie będzie,więc poco się interesować.

Teraz jedne pole na olx jest kilku daje 80 ,a sprzedający puścił na olx po 100, bo tam kilku na gminie paprotnia jest co by dało więcej ciekawe co z tego wyniknie.

Ja teraz wziąłem 6 ha prawie

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Ja teraz wziąłem 6 ha prawie

Z cenami ziemi to już tak się robi że te z Sokołowa to kupują po 20 -30 km od chałupy i widzisz ktoś sprzedaje lokalnie dają tyle A ktoś szuka jeszcze tych spod Sokołowa że może skuszą się przyjeżdżać I zapłacą jeszcze więcej.

Jak to mówią nie, że sprzedający chce rozgłosu a kupujący ciszy

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, Ajeto napisał(a):

Ty najpierw wstaw brakujące dachówki do tych rozpadających ruder żeby się nie lało a potem kogoś kijem dotykaj

Z taką łysą jak kolano czachą to ci jedynie zostało w domestosie  pomoczyć🤣

obrońca kobiet sie znalazl.. z brudnymi raczkami i obgryzionymin paznokciami to co najwyższej takie ono kible sprząta😲 

do roboty lenie patentowane 🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v