Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Toć to chłop i to w najgłupszej forumowej postaci. Nawet i ta wyrobnica się nie opłaca...

Jednak dobrze myślałam że cię zaboli to co wcześniej o tobie napisałam i dobrze tak miało być. 

Możesz sobie pisać o mnie najgorsze epitety ale pamiętaj że ja znam swoją wartość i wiem kim jestem. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, malaczarna napisał(a):

Zaczniesz mnie obrażać w każdym wcieleniu? 

Jaaaa chyba sobie żartujesz żebym cię kiedykolwiek obraziła.

Ja tylko nieraz stwierdzam  fakt który niestety okazuje się prawdą.

Rozumiem że za prawdę się obrażasz 

Zapomniałaś o jednej ważnej rzeczy ja nie Kowalsky ani żadne z jego wcieleń.

Zadzierasz z zupełnie obca osoba więc opanuj się dobrze ci radzę 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jednak dobrze myślałam że cię zaboli to co wcześniej o tobie napisałam i dobrze tak miało być. 

Możesz sobie pisać o mnie najgorsze epitety ale pamiętaj że ja znam swoją wartość i wiem kim jestem. 

Ty kowalski naprawdę sądzisz, że twoje wysr*wy ktoś tu poważnie traktuje? Jesteś zwykłym przygłupem, podobnie jak inne twoje wcielenia... Ty nie masz żadnej wartości... No, może poza tym, że dźwigasz dechy w tartaku.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Mi trzeba potężna kompozycje

spokojnie , jak przyjdzie twój czas to taką ci postawią na grób 

Godzinę temu, jahooo napisał(a):

trener niemiec nader często z tego sposobu korzystał 

1 godzinę temu, simsones napisał(a):

Pjoter ma fajne łóżko 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ty kowalski naprawdę sądzisz, że twoje wysr*wy ktoś tu poważnie traktuje? Jesteś zwykłym przygłupem, podobnie jak inne twoje wcielenia... Ty nie masz żadnej wartości... No, może poza tym, że dźwigasz dechy w tartaku.

Nie będę z tobą zaczynać gatki bo nie ma sensu. 

Chcesz być głupi bądź głupi i wiesz w to co chcesz wierzyć.

Tak będzie dla mnie i dla ciebie najlepiej.  

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Nie będę z tobą zaczynać gatki bo nie ma sensu. 

Chcesz być głupi bądź głupi i wiesz w to co chcesz wierzyć.

Tak będzie dla mnie i dla ciebie najlepiej.  

Niby udajesz kogoś wykształconego... A błąd na błędzie... Taka z ciebie warszawianka... Z kurami w ogrodzeniu z obrzynów tartacznych...

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Niby udajesz kogoś wykształconego... A błąd na błędzie... Taka z ciebie warszawianka... Z kurami w ogrodzeniu z obrzynów tartacznych...

Ty udajesz że żadna kobieta cię nie obchodzi a cały czas próbujesz mi dokopać aby tylko na twoje wyszło 

Coś tutaj nie gra

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

On nigdzie nie pracuje. Cały czas siedzi tutaj i pisze głupoty.

Uważaj ostatnio to ty nie jesteś lepszy. I jeszcze ta twoja dyslekcja uderza po oczach 

Opublikowano
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ty udajesz że żadna kobieta cię nie obchodzi a cały czas próbujesz mi dokopać aby tylko na twoje wyszło 

Coś tutaj nie gra

Ciebie naprawde torba swędzi i czekasz aż ktoś ci kopa w nią zayebie.

Opublikowano
13 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Coś tutaj nie gra

Raczej twoja gra nie wychodzi... Dokopać? Tobie? Z wielką chęcią. Idiotów trzeba tępić.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dokopać? Tobie? Z wielką chęcią. 

Taki z ciebie chojrak że kobietę chcesz bic 

Z powodu tego że zupa była zbyt słona. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Problemy z ortografia sam się do tego Krzysztof przyznał ostatnio 

A to dysleksja...

Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

A 🔨⚒️⛏️na tuska też są? 

To żelazny bez młotków, ale tłuczek możesz kupić...🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v