Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Qwazi to on wychodzi na bezrozumnego nie ja. 

Tu jest właśnie problem ze jego intuicja co do kobiet w tej chwili go zawodzi. Szkoda chłopa tylko. Agresora ma niezłego to mu trzeba przyznać tylko nie ze mną te numery. Nudny jest jak flaki z olejem. 

14 minut temu, dsbh napisał(a):

@Bezduszna odpuść. Jaja sobie robimy z Krzysztofem.

A jak to faktycznie kobieta ? Ja bym się powstrzymał  z tekstami.

Odwrotnie też to działa ? Rozwiedziona jak rzuciła pierwszego to kolejnych też rzuci ?

Niech dalej leci z tekstami niech się produkuje ile wlezie to z niego wychodzi potwór jakim jest naprawdę. 

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zawsze Orawa kojarzyła mi się z Andrzejem Dzióbkiem a teraz doszedł ten bezmózg.

Tak ci się kojarzyła, że nawet nazwiska bez błędu nie potrafisz napisać

57 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak dostanie kopa w jaja to prawie będzie.

Pokopać to ty możesz najwyżej pod stołem przy kompie

Opublikowano
18 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

Sąsiad 90r i siwy i powoli łysy się robi 

Kumpel z rocznika mojego 88 siwy cały. Fakt że parę cm jakby linka poszła inaczej to by nie żył.

Siema. Szaro buro i ponuro ale piątek 

• Like 2
Opublikowano
36 minut temu, Ajeto napisał(a):

Tak ci się kojarzyła, że nawet nazwiska bez błędu nie potrafisz napisać

Pokopać to ty możesz najwyżej pod stołem przy kompie

Dzbanie jeden. Tobie to sprawia jakos satysfakcje sexualną czy jaki ch.. udawanie kobiety na jakims forum?

Owieczki tam ruchasz i już ci mało?

Tutaj jeden do ciebie wybiera się z kwiatami i paczką prezerwatyw, więc uważaj.

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Krzysiu uspokój się, bo jak się naprawdę okaże, że Katarzyna to Katarzyna, będzie Ci głupio 🤷 

Ty chyba w tej policji koty z drzwa zdejmowałeś i babcie przez pasy przeprowadzałeś. Bez urazy.

Chyba jesteś jedynym na forum który w to wierzy.

• Haha 6
Opublikowano
17 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dzbanie jeden. Tobie to sprawia jakos satysfakcje sexualną czy jaki ch.. udawanie kobiety na jakims forum?

Owieczki tam ruchasz i już ci mało?

Tutaj jeden do ciebie wybiera się z kwiatami i paczką prezerwatyw, więc uważaj.

Moja koleżanka powiedziała że jesteś nie do rozwinięty umysłowo🤣

Opublikowano (edytowane)

@Qwazi jak się okaże że to kobieta to jej wysyłam bukiet róż a Tobie 5 bimbru.😉

A jak nie, to jemu kopa w jaja.🤣

3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Przeloguj się mlonie.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Qwazi mamy to jak w garści. 

Szykuj imprezę 🤣

20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

@Qwazi jak się okaże że to kobieta to jej wysyłam bukiet róż a Tobie 5 bimbru.😉

A jak nie, to jemu kopa w jaja.🤣

Przeloguj się mlonie.

Dokazuj tak dalej a dostaniesz bana i dopiero będzie ci do śmiechu chociaż chyba po twoich tekstach jak widać to nie pierwszy raz.

I tak nie działają na mnie twoje obelgi więc możesz sobie pisać i pisać. I pisać zero w tobie polotu. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)

Bimber to ja biorę a kwiaty wrzuć krową do rżłoba jak masz 

*Przepraszam, że z błendami ale tak napisałem aby Kszystof zrozómiał

Edytowane przez Ajeto
Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

To u mnie 4.5 🤭

u mnie 2 ha i 300m długości

5 godzin temu, Uziu92 napisał(a):

potomkowie jeszcze w jajkach pływają 😁

część moich już popłynęła czyimś układem pokarmowym 

• Confused 1
Opublikowano
40 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty chyba w tej policji koty z drzwa zdejmowałeś i babcie przez pasy przeprowadzałeś. Bez urazy.

W policji jest taka zasada "nie pchaj się w coś co nie jest ewidentnie pewne, bo możesz se biedy narobić"...chciałbyś, żeby ktoś Cię targał po sądach o coś czego nie zrobiłeś, tylko dlatego, że miał takie przypuszczenie, albo mu się wydawało?"

Winę trzeba niezbicie udowodnić 🤷 

36 minut temu, Bezduszna napisał(a):

@Qwazi mamy to jak w garści. 

Masz duuużą motywację żeby się nie wygiąć😊

Opublikowano
45 minut temu, Qwazi napisał(a):

Chyba mamy nowego usera...mody jeszcze na nim łapki trzymają

Gdzie 🤔 ?

41 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na 100% nie byłbym taki pewny kto jest po drugiej stronie. Czyli jest nas dwóch z @Qwazi. Najwyżej wyjdziemy na idiotów 🤣.

39 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To koleżanki też AF czytają 🙆‍♂️ ?

@Ajeto słyszysz ? Czytany jesteś, jest szansa. Warszawa Ci pasuje 🤔 😁 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v