Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

pokaż dłoń 

Przecież wczoraj pokazywał.

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Bardzo mi przeszkadza, bo niby ten naród przeżył co przeżył. A teraz innym gotuje ten sam los ...

Normalne. Podobnie jak dzieci alkoholików czy przemocowców.

7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

O co chodzi z tymi dłońmi, od wczoraj jakiegoś pierdolca dostaliście 🤔🙆 ,

a nawet zrobiła sobie wczoraj nowe pazurki 😉

Niech napisze i pokaże  bezmózgiej jak powinny wyglądać kobiece dłonie.

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Michał18 napisał(a):

IMG_20250922_092423.jpg

I co piszesz się na to?😲

20 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nikt nie weryfikuje, kiedy nie ma wątpliwości🤷...nie pytaj czy ja je mam, bo nie odpowiem 🤷

Kalina też nic nie pokazała ani mcz a ślinisz się jak głupi😗

Opublikowano
20 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

pokaż dłoń 

Juuu czekaj momencik zadzieram kiecę i lece🤣

Teraz, Michał18 napisał(a):

Tak . Na wsiach nawet prawie każda ma paznokcie zrobione. Kobieta to ma być jak kobieta delikatna

To sobie bierz taką. Ją poszukam takiej bez doklejek i malowideł w typie babki

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Jesli Kalina i Mcz nic nie ujawniły kim naprawdę są to dlaczego ja mam to robić 🤔

Wystarczy tego ze wczoraj już każdy ma pewność jedynie Qwazi się jeszcze wacha 🤣🤣🤣🫣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Michał18 napisał(a):

Wystarczy tego ze wczoraj już każdy ma pewność jedynie Qwazi się jeszcze wacha 🤣🤣🤣🫣

Akurat to jedno z nielicznych śledztw jakie mu się jako tako udały 

Rozpoznać kobiecą dłoń choć też nie do końca, albo czyjeś imię jak się ktoś przedstawił🤣

I waha😲

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bo jest podejrzenie że masz jajca zamiast dziury

A jakie to ma dla Ciebie znaczenie? Szukasz czegoś ciaśniejszego, bo Twoja pyta, czy nie jest dla Ciebie za luźna? 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bo jest podejrzenie że masz jajca zamiast dziury

Podaj mi sensowny argument abym się ujawniła.   Jak na razie śmiem twierdzić że jesli nawet bym to zrobiła i tak by mi nie uwierzyli 

Opublikowano (edytowane)

Dziwne że ktoś robi na tartaku albo w liroju i sobie tak cały dzień pisze..

48 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek wyssales miodek z dziury w zebie swojej foczki czy poszla z tym smrodem do roboty  🤣

Jak wnuki?? Zabkuja  już?? Nie chorują w żłobku??

Nazbierałem kondomów na całą zimę?

29 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

I co piszesz się na to?😲

Kalina też nic nie pokazała ani mcz a ślinisz się jak głupi😗

Mała czarna wiele pokazała..podejrzanie dużo jak na takie forum pełne świrów z każdego końca Polski od Suwałk do Orawy .od lubuskiego do lubelskiego..

Edytowane przez jacus
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dobra idę do pracy.

Patologiczne jest Twoje dociekanie, czy tam jajka, czy szparka. Co Cię to obchodzi? Zakochać się obawiasz? Pilnuj swojej dziury, jeśli masz, a jak nie, to w realu może poszukaj, skoro taki wrażliwy i nieufny jesteś. Nie podrywa Cię, nie prowokuje, to co się przypieprzasz.

• Like 2
Opublikowano
48 minut temu, bezbarwny napisał(a):

A jakie to ma dla Ciebie znaczenie? Szukasz czegoś ciaśniejszego, bo Twoja pyta, czy nie jest dla Ciebie za luźna? 

Większość by chciała wiedzieć z kim w końcu rozmawia , chłop czy kobieta 

I nikogo nie szukam 

49 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Podaj mi sensowny argument abym się ujawniła.   Jak na razie śmiem twierdzić że jesli nawet bym to zrobiła i tak by mi nie uwierzyli 

Wreszcie był by koniec spekulacji że jesteś Kowalskim 

Opublikowano

Nie widziałem aby ktoś wcześniej był tak weryfikowany, a ilu znasz wszystkich userow? 0,2 promila?

Najbardziej interesują się podrywacze w kalesonach. Ot posucha😲

43 minuty temu, jacus napisał(a):

Mała czarna wiele pokazała..podejrzanie dużo

Co pokazała? Dłonie w gumowych rękawiczkach i kawałek piany 

Na takie monstrum seksualne jak ty wystarczy abyś się zmoczył🤣

Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie widziałem aby ktoś wcześniej był tak weryfikowany, a ilu znasz wszystkich userow? 0,2 promila?

Najbardziej interesują się podrywacze w kalesonach. Ot posucha😲

Co pokazała? Dłonie w gumowych rękawiczkach i kawałek piany 

Na takie monstrum seksualne jak ty wystarczy abyś się zmoczył🤣

Bo nikt nigdy tak nie oszukiwał jak Ty ,coróż inna osobowość więc trzeba sprawdzać 

Którzy to  podrywacze w kalesonach 🤔

Opublikowano
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Większość by chciała wiedzieć z kim w końcu rozmawia , chłop czy kobieta 

I nikogo nie szukam 

Wreszcie był by koniec spekulacji że jesteś Kowalskim 

W takim razie jeśli Kalina ani Mcz nie udowodnią czy są tym kim sądzicie że są to ja też nie zamierzam udawadniać. Piłeczka jest w grze niech się toczy. 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, bezbarwny napisał(a):

Patologiczne jest Twoje dociekanie, czy tam jajka, czy szparka. Co Cię to obchodzi? Zakochać się obawiasz? Pilnuj swojej dziury, jeśli masz, a jak nie, to w realu może poszukaj, skoro taki wrażliwy i nieufny jesteś. Nie podrywa Cię, nie prowokuje, to co się przypieprzasz.

Nie jest to w porządku podawanie się za kogoś kim nie jest. Nie dociekam tego i to udowodniłem że to jest facet.

Jeden jest tu co się oburza jak ktoś powie na kobiete - baba. Tzw białorycerstwo.Ale żeby stawać w obronie chłopa, któremu notabene nikt krzywdy nie robi to nie wiem o co chodzi. Czemu się za niego pucujesz? Jeżeli wolisz chłopaków to ok. Twoja sprawa. Większość tutaj jest tolerancyjna i nikt nie będzie cię od pedałów wyzywał. Żyjcie sobie, kochajcie się, tylko nie mieszajcie do tego dzieci, albo nie chodźcie z gołymi d*pami po ulicy i tyle. Starczy miejsca dla wszystkich.

• Like 3
Opublikowano
20 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bo nikt nigdy tak nie oszukiwał jak Ty ,coróż inna osobowość więc trzeba sprawdzać 

Którzy to  podrywacze w kalesonach 🤔

Akurat te opasłe wieprze w kalesonach z gołym półdupkiem po 50, śliniący się do monitora z piwskiem w garści nie uważają, że to ja a nadal nie śpią po nocach niezdrowo się podniecając🤣  

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Jesli Kalina i Mcz nic nie ujawniły kim naprawdę są to dlaczego ja mam to robić 🤔

bo ty masz zryty beret a one sa normalne 🤪 

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Nazbierałem kondomów na całą zimę?

i co myślisz ze ci sie przydadzą🤣 ..,wiem ze bida ciśnie ale zeby az tak 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v