Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Cisza jest lepsza bronią niż zwracanie uwagi komuś kto na to zasługuje. Nawet kiedy reakcja jest potrzebna to odwracamy się plecami i tylko się przyglądamy jak atakująca osoba sama wpada w swoje sidła które zastawił. 

Czy to aby Bezduszna pisze ?;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Wiem że jest ciężko nie reagować

Nie mam z tym problemu. Nawet się nad tym nie zastanawiam. Jest wiele takich postów, o odpowiedzi na które nawet nie pomyślę. A jak widzę taką potrzebę, to po prostu odpowiadam. Nie powstrzymuję się przed tym, ani nie zmuszam do odpowiadania. Zatem owe ciężko mnie nie dotyczy 🤷

Finezję zostawiam Łorawiokowi, ale on nie potrafi jej użyć. Czasami mu się to udawało, ale to już raczej przeszłość 🤷...niestety😞

4 minuty temu, kizak napisał(a):

Tekst pewnie z jakiegoś damskiego forum, metodą kopiuj-wklej zapewne 🤔...stara się dziewczyna😊

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano

W nocy coś pokropiło, ale niewiele

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jacus tak pisał, to chyba wie co pisał

Zadzwoń do zetorka i się upewnij . Mam gdzieś numer. Ale w robicie jestem

Ogarek ma na pewno..

Na przerwie śniadaniowej pogadałem sobie z Ukraińcami z banku🤣

Ktoś się chyba jeszcze na to nabiera jeśli dzwonią.

Przynajmniej by sobie nazwiska dawali swoje a nie polskie..

Akcent trudno zmienić.

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Kowalsky30 vel @Michał18 to Twoja łapa na tym zdjęciu ?? xD 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „FP Najwyższy czas znaleźć sobie dziewczynę.”

To chyba twoja 🤣🤣🤣😲 od trzymania cały dzień i noc telefonu w ręku i pisania na forum 🤣🤣🤣😲

Zajmij się w końcu to kobietą bo znów pójdzie do innego. Nie zechce takiego uzależnionego forumowca 🤣🤣🤣

• Haha 4
Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał(a):

1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Tekst pewnie z jakiegoś damskiego forum, metodą kopiuj-wklej zapewne 🤔...stara się dziewczyna😊

Tak dla jasności nawet nie wiem jak  robi się kopiuj klej jeśli chodzi o teksty przez kogoś pisane. 

Na coś takiego to obrzydzenia od razu mnie bierze. Uważam że jeśli ma się coś do powiedzenia to należy pisać tak jak się myśli a nie naśladować kogoś aby tylko pokazać że coś tam się potrafi. 

• Haha 1
Opublikowano

Ty widać że o wszystkim masz pojęcie. Mądra się znalazł od siedmiu boleści. Lepiej weż się w garść i zacznij myśleć tak jak powinieneś. Jak na razie widzę że tylko słoma ci z butów wychodzi. Wiadomo że tys nie jest tak głupi jak się wydaje. 🫢

Opublikowano

ty udawalas tu osobe ktora nie jestes i podszywalas sie pod nia ..nie to ze tylko  wstawialas jej teksty na forum dziecko .....komu te swoje madrosci chcesz wcisnac jak ty sie do nich nie stosujesz tylko udajesz glupio madra 

• Like 1
Opublikowano

Żadnych tekstów nie wklejalam już fantazja cię całkowicie ponosi. Opanuj się chłopie zaraz ci dym pójdzie uszami. Nawet ty sam nie wiesz z kim rozmawiasz to tym bardziej zaczynasz chodzić po rozgrzanych kamieniach. Nie panujesz nad tym i to cię wnerwia chcesz mieć kontrolę nad wszystkim co tylko jest możliwe. Obudź się z swojego snu że nie tylko ty jesteś tu kimś ważnym. 

Opublikowano (edytowane)

Bog sie nie pomylil dwa razy ,tego jestem pewny ....tu nie bylo  nigdy drugiej tak psychicznie zrytej osoby ...belkot bez sensu i skladu na kazdy temat samotnej starej panny ze zrytym beretem co rozum zjadla a niczeg nie osiagnela ....

wielki wscipski i przemadrzaly zadarty nochal i nic wiecej ...

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano

Pamiętaj że ile teorii tyle praktyki i na odwrót ile praktyki tyle teorii. Nie każdy musi myśleć jak jeden pszemądrzały gościu. Oczywiście jednym opłaci się tak drugim tak. To jednak nie znaczy że ma być tylko tak i koniec kropka. 

Myślenie tylko w jednej linii do niczego nie prowadzi. Przepraszam prowadzi do końca z powodu tego że jak tylko coś się zmieni to już człowiek się gubi i nie wie co zrobić. To jest chore ale niektórzy tak lubią. I dziwić się że tyle wszystkiego upada w biznesie trzeba być elastycznym i patrzeć na to co się dzieje i gdzie coś można polepszyć a by tylko nie stracić a zyskać. Ale ja komu to tłumacze przecież rozmawiam z człowiekiem tylko patrzy jak zarobić a nie jak zarobić i jak zaoszczędzić na czymś innym co jest z tym związanie. Dzieki temu że trochę więcej wydasz możesz gdzie indziej zaoszczędzić. Obudź się jeśli tego nie zrobisz to jeszcze popłyniesz razem z resztą czym prędzej czy później. 

Liczy się przede wszystkim aby zarobić więcej robiąc dobrze. A nie robić minimum i liczyć na dobry zarobek. To w parze za żadne skarby nie idzie. 

28 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Bog sie nie pomylil dwa razy ,tego jestem pewny ....tu nie bylo  nigdy drugiej tak psychicznie zrytej osoby ...belkot bez sensu i skladu na kazdy temat samotnej starej panny ze zrytym beretem co rozum zjadla a niczeg nie osiagnela ....

wielki wscipski i przemadrzaly zadarty nochal i nic wiecej ...

Opublikowano (edytowane)

Ja tego nie rozumiem. Są różne fora różni użytkownicy i każdy pisze co chce nikt się nie pyta kim jesteś. A tutaj każdego nowego boją się jak rotweilera😂

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
5 godzin temu, kizak napisał(a):

To był z mojej strony durny żarcik ;).  A czy nie będzie ? ,to życie okaże . Być może znajdzie się kiedyś taka co Twoje wymogi spełni ,taka co życie dało jej w kośc . Kiedyś dziadek mówił  ,,we dwóch to i lepiej kaszę studzić''.     Puki co ,wiesz na czym stoisz ,i masz swoje pasje ,a że coś tam dziabniesz to  ,,Polak nie kaktus ,pić musi'' .;) A i na świat popatrz z przymrużeniem oka ,łatwiej ;)

Kaziu, zbyt "marzycielsko" do tego podchodzisz. 

Opublikowano (edytowane)

Taki Jacuś na innych forach nie miał by prawa bytu z powodu tego szybko by go zjedli. Wystarczyło by tylko trochę z tobą pobawić już byś był zatopiony. 

Każdy ulgowo cię traktuje. Jeśli tego nie widzisz to jesteś tępy. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, marulekk napisał(a):

Trawa zieleniutka a drzewa jak w październiku żółte 

A koło lasu o

25 minut temu, radekz200 napisał(a):

traktor duży a kosiarka wąska 😂

I ta nie ma co robić 

Patelnia ponad 30 stopni 

Alert przysłali

20250905_141432.jpg

Edytowane przez Karol6130