Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Już zapomniałeś konfituro jak mnie chciałeś zgłaszać że prowokuję kłótnie i cię wyzywam?

Ty to jesteś gówniane dno niewarte dyskusji. :P 

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Zgłosisz się sam ? Pierwszy katoliku. 

Piękny przykład wiary w Boga pokazujesz swoim zachowaniem 🫣

Pisałeś coś o czyszczeniu butów, no to będziesz miał kontakt z butem, jak Cię Święty Piotr w d*pę pod bramą kopnie 🤣

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Widzisz , nawet poprawnie nie potrafisz pisać i co tu dyskutować.

Już się tego chwytasz. Stało się to się nie odstanie. 

Starość nie radość już przez ciebie przebija aż żal patrzeć jak się smażysz na patelni aby tylko coś pstrykło gdzie potrzeba. Tutaj tego ani słuchu ani widu. Musisz się bardziej postarać aby coś ci tam wystrzeliło 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Już się tego chwytasz. Stało się to się nie odstanie. 

Starość nie radość już przez ciebie przebija aż żal patrzeć jak się smażysz na patelni aby tylko coś pstrykło gdzie potrzeba. Tutaj tego ani słuchu ani widu. Musisz się bardziej postarać aby coś ci tam wystrzeliło 🤣

Widzisz, żeby dyskutować ze mną to trzeba mieć jakiś poziom, a ty go nie masz i nigdy nie miałaś siedzisz na forum nie bardzo wiem w jakim celu.     xD

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Boisz się pojazdów?

jakich ?? nie mialem czasu bo kosilem dzialke obok . te fundamenty widze pierwszy raz..

39 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

I jak tobie się to może podobać? A jak im zacznie twoja kupka gnoja przeszkadzać?

sam za 2 lata sprzedaje ..jaka kupka ?? 

ta w glowie wsiowych motocyklistow i swirow ??

38 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to jednak nie u ciebie, tylko gdzieś dalej?

...jak zwykle nadstawia koza kopyta, jak konie kuja..🤭

za miedza mojego pola.na moim i 20 domow mozna postawic 

25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko ja mam kolejną, zdrowe dzieci, więc może to nie we mnie powód ? Zresztą, powoli zniżasz się do poziomu forumowego szamba, czyli obatela Polski A xD Trzeba iść w prywatę, bo innego sposobu nie ma aby ukryć swoją niedołężność i marność ...

rogi uwieraja ??

15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj dziadek, dziadek, słabe te twoje teksty, obatelem Polski A śmierdzi z daleka. Tamten też bezsilny i jedynie żyje mitami o swojej wielkości, a jedyne co ma wielkie to kałdun przed sobą ...

Żul pod sklepem zasługuje na większy szacunek niż ty ...

zznowu sie msilai gdy cie zobaczyli ?? postaw im denaturatu karton-wtedy zapomna o twoim rekordzie .

coraz mniej sie dziwie ze cie zostawila tak szybko..myslalem ze ona byla chora a ty glupi i sie chyba pomylilem

Opublikowano (edytowane)

Widzisz, żeby dyskutować ze mną to trzeba mieć jakiś poziom, a ty go nie masz i nigdy nie miałaś siedzisz na forum nie bardzo wiem w jakim celu.     xD

Aby z tobą rozmawiać to trzeba zniżyć się do twojego poziomu a ja nie zamierzam tego robić bardziej niż powinno się robić. W tym jest między nami różnica.

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Aby z tobą rozmawiać to trzeba zniżyć się do twojego poziomu a ja nie zamierzam tego robić bardziej niż powinno się robić. W tym jest między nami różnica. 🤣

Ale kto chce z tobą rozmawiać? wcinasz się żeby być ważną a nie jesteś.

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Desperado napisał(a):

Ty to jesteś gówniane dno niewarte dyskusji. :P 

17 minut temu, Desperado napisał(a):

Dobra dobra, rozumu to ty nie masz.

18 minut temu, Desperado napisał(a):

Co ty możesz mały smrodzie zrobić panu wojewodzie.

a w Ciebie co dziś wstąpiło? Nuda, atrakcji jakiś mało? 

Opublikowano
30 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Beton zwykły, wszystkich poucza jak mają żyć, wyciera sobie gębę wiarą w Boga, a właściwie to poza tym że jest bywalcem w kościele to niczego więcej nie praktykuje.

Jednym zdaniem, najgorszy sort człowieka

A czego się spodziewać po pisowskim głąbie.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Ale kto chce z tobą rozmawiać? wcinasz się żeby być ważną a nie jesteś.

A ty co robisz tylko czekasz kiedy, gdzie, o której godzinie wejść aby zrobić dym. I być ważnym i najważniejszym tylko że Twój czas już dawno minął i to co było już nie powróci 🤣🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Leszy napisał(a):

a w Ciebie co dziś wstąpiło? Nuda, atrakcji jakiś mało? 

Spoko, ratlerki forumowe się przyplątały i szczekają.

3 minuty temu, tomek222 napisał(a):

A czego się spodziewać po pisowskim głąbie.

Ale Prezydent Nawrocki zrobił was w jajo. Słychać wycie znakomicie durnie.  xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Właśnie z nią dyskutujesz...😂

On nie dyskutuje tylko obraża jak tylko może. Tylko jego i tak ataki nic nie znaczą bo są słabe jak on sam 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v