Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A smarownice elektryczne mają?

Nie wiem. Muszę poszukać, bo też by wypadało kupić 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Uuuuu...czuć piniądz...

Ile takie cóś?

Etam...ja ubogi człowiek...335 plus przesyłka 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Aby nie trzaskoski i biejat 

Nawrocki może wygrać ale nawet jak wygra to coś tam zrobią i za niego wejdzie Trzaskowski. Wierzysz w te demokracje zaraz glosy podrobią czy czo innego zrobią,jedynie siło ich można wygonić ale to musiała by być jakaś rewolucja jak było na ukrainie.

Teraz bendą robić jak putin kasować konkurencję,tam zabjają a tu do pierdla będą wsadzać.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Śmiechem żartem ale po tym co zrobili w Rumunii to nie był bym taki pewien że i u nas coś podobnego się nie wydarzy. Demokracja według lewactwa jest dobra jak wygrywają ich kandydaci. W przeciwnym przypadku niekoniecznie.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Demokrqcja według lewactqa jest dobra jak wygrywają ich kandydaci. W przeciwnym przypadku niekoniecznie.

To dlatego prawactwo od Trumpa szturmowało Kapitol ?? xD Jedna i druga strona jest tak samo dobra ...

• Like 1
Opublikowano

Zamieszki czy protesty społeczne to jedno z prawa czy lewa, ale tutaj mamy doczynienie z kwestionowaniem wyniku wyborów przez "poważne" instytucje. Teraz wszystkiemu jest winien Musk bo przez to co pisze na X jest ruskim agentem.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał(a):

Elo mordy! Co tam?

Byłeś na imprezie z naszym wspólnym lokalnym politykiem? Co się nie chwalisz?

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

No jak taka piękna kobieta może Ci dzień obrzydzić xD 

Bo cycki ma sztuczne zdaniem pewnej znawczyni.

Opublikowano

bialo,cimno,zimno, drogi czarne, auto u mechanika,ciagni pojedzie wieczorem ..co robic.siedziec caly dzien na af jedynie.

1 godzinę temu, Wiesio80 napisał(a):

🙋 -2 pierwsze odśnieżanie dla mleczowoza.

@12Pafnucy mógł byś nie wstawiać tego zdjęcia z ranca...🤢🤢🤮🤮

podnieciles sie ??

37 minut temu, marulekk napisał(a):

Iść bramę otworzyć bo proboszcz już się zbliża 

27 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Idź idź

Jak Ci w dvpę wsadzą to może zmądrzejesz

Screenshot_20250113_060258_com.opera.browser_edit_3308199755744.jpg

o tym widac marzysz..nie wiem co  na to tusk ..uderzaj do prezesa -on na to jak na lato

Opublikowano
14 minut temu, Desperado napisał(a):

Ile ma NM?

W instrukcji ani na urządzeniu nie ma nic napisane, a przynajmniej nie dostrzegłem jeszcze. W ofercie jest, że 1800. @Uziu92 ten klucz testował i wrzucił z tego filmik na YT. No i mnie namówił 

Opublikowano
44 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ja tam pójdę na Biejat, może zakażą wjazdu Nysek do centrów miast tak jak w Paryżu xD 

Na złość mamie odmroże sobie uszy 🤔🤣 chociaż tak naprawdę to jeden czort kto będzie prezydentem i tak pejsate będą rządzić.

Siema  

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v