Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tylko gazetowe promocje są jedne resztę promocji i wyprzedaży każdy sklep dostosowuje do istniejącej sytuacji finansowej sklepu jak i płyności artykułów.

czyli gazetowe promocje powielają się we wszystkich sklepach sieci niezależnie od lokalizacji ? a inne nie nawet jeśli sklep ma kilka oddziałów w mieście?

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

To już należy Kowalskiego się zapytać nie mnie 

1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Nie tylko cały czas macie problem. Widzę jako @Kowalsky30 się z wami użera a to nie jest w porządku aby ciągle musiał się bronić. 

Wiem że przeskrobał ale to nie powód aby mu to wytykać. 

Dobrze wiedzieć 

Przyzwyczaiłam się do tego @Qwazi nie robi to na mnie wrażenia. 

Widzę że wesołe popołudnie było 🤦

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Ale mnie wkurw...ła przed chwilą 🤬🤬🤬...jakbym miał klijenta to bym sprzedał od razu. Do jutra mi przejdzie 🤷...7 miesięcy cielna...

IMG_20250629_195502144_MFNR.jpg

3tysiace i jutro jestem po południu bo z rana ziemniaki trzeba opryskać 

Opublikowano

kosic czy nie kosic-oto jest pytanie..pier**le nie kosze ,ide do roboty..🤣

juz 20 stopni..

13 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślisz że w dwóch kaskach jeżdżę?🤭

nie uwierzysz ze sa tacy co we dwoje jezdza..

wczoraj niedaleko dwie karetki musialy takich brac..

10 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

@Tomasz0611 Prawda ci się nie podoba. Jeśli jesteś aż tak głupi aby dalej wierzyć w swoje myśli to tylko świadczy o tym że nie jesteś w stanie rozróżnić osób. A to tylko świadczy że trzeba zacząć dobrze czytać w jakim stylu dane osoby piszą. Każda ma swój styl niepowtarzalny 

styl partycji jest sztuczny-albo to pisze ai albo tlumacz google z obcego jezyka ..pewnie ukrainskiego..

ale przynajmniej jest wesolo i jest co czytac w pracy-wczoraj sie nudzilem ,az mi sie bateria wyczerpala

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, jacus napisał(a):

nie uwierzysz ze sa tacy co we dwoje jezdza..

wczoraj niedaleko dwie karetki

Ty nawet przeczytać i zrozumieć nie potrafisz....🤦 

Opóźniony nawet i w tym... jesteś...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
10 godzin temu, slawek74 napisał(a):

masz jakąś obsesję 🤔 po co to gówno wszędzie pchasz?idż do polityki alboxw pistu...

chory człowiek...

Będziesz chory jak ci imigrant krowy za winklem na różnie w nocy upiecze

Trza dziś olej w kombajnie wymienić i zamieść magazyn

Bo pewno P0d koniec tygodnia żniwa się zacznie. 

Ciekawe jak germaniec P0doła 

Hektarów zaP0wiada się rekordowo. 

Od ostatnich żniw tylko zębatka na P0dajniku kłosowym wymieniona. 

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Będziesz chory jak ci imigrant krowy za winklem na różnie w nocy upiecze

Trza dziś olej w kombajnie wymienić i zamieść magazyn

Bo pewno P0d koniec tygodnia żniwa się zacznie. 

Ciekawe jak germaniec P0doła 

Hektarów zaP0wiada się rekordowo. 

Od ostatnich żniw tylko zębatka na P0dajniku kłosowym wymieniona. 

Oby klątwa t nie dopadła 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v