Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał(a):

Mój mąż miał 65 w 2012 przez 10 lat jakieś 20 nabrał.. teraz mu spadło znowu.

Powiem tak czuję jego dodatkowe kilogramy na sobie ale spod tych 115 to chyba bym nie wylazla

Chyba plackiem leży na Tobie 🤭

Mam jak @soltys48 podobnie... 188 i 92kg, zero brzucha 

11 minut temu, malaczarna napisał(a):

Powiem tak czuję jego dodatkowe kilogramy na sobie ale spod tych 115 to chyba bym nie wylazla

Chyba plackiem leży na Tobie 🤭

Mam jak @soltys48 podobnie... 188 i 92kg, zero brzucha 

Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał(a):

To chyba  to takie trochę prowokujące, zachęcające 😉

• Haha 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

8 minut temu, slawek74 napisał(a):

oszalała 🤦🙆‍♂️ z nami ,,kolegami,, 🙋‍♂️😁

tylecto ja miałem w styczniu 1994roku potem już tylko w górę 🤭

Teraz, soltys48 napisał(a):

Ciut wyższy jestem i teraz 115kg praktycznie bez brzucha 

5 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Rycki kupuj a nie tam od lydera

Krowy zaczęły więcej mleka dawać?

zawsze możesz być na nim 😉🤭👍

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 godzinę temu, ciapek102 napisał(a):

Może posag jaki bogaty

No i co mi z tego?

1 godzinę temu, konteno napisał(a):

@Chłoporobotnik sie POkosiło troche wczoraj , co szyby kamieniami dostali to głowa mała 

U mnie nie ma z tym problemu.

Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Ilez ma Pan przyjaciółek?

@Chłoporobotnik kościół i nawet śniadanie zdążyłam zrobić 

Za takie śniadanie to byś u mnie mogła wracać tam skąd przyszłaś.

2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Myślę, że gdyby Ci się taka przydarzyła, to po jakimś czasie doceniłbyś też to, że nie jesteś sam...wiem, że to się nie mieści w kryteriach finansowych, ale ma dużą wartość...

Taka czyli jaka? Pracująca, przy której muszę czekać na obiad? Gotować sobie i jej? Spełniać jej zachcianki?

2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

To Twoja obecna strefa komfortu. Jednak ta strefa się zmienia. Wpływ na te zmiany mają różne rzeczy, a największy ma wiek człowieka. Z czasem okoliczności w jakich się czujemy dobrze ewoluują

Mi uczucia wyższe nie są i nigdy nie były potrzebne.

napij się alkoholiku bo brzęczysz 🙋‍♂️🤦

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

potem doszły 10 na bliźniaku pod koniec 90lat... a i 8chyba...🤔

Na bliźniakach to były 9. 8 raczej nie klepali, chyba, że o czymś nie wiem. A potem to już się zaczęły te różne cuda, co z obu stron zarabiają i na przedni Tuz to można montować 

Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

W życiu tyle. Najwięcej ważył 86

Ja mam 186 cm i dzisiaj waga pokazała 80 kg. Tak mi najlepiej...

Znalazł się operator i se znowu przetrząsam w cieniu pod drzewkiem🤗...

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Mimo to trzeba uważać, może męża ostrzec 

Jak się dobrze sprawisz to nie będzie żadnego ostrzegania ani kolaboracji😉🤭

6 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Pracujesz w niedzielę? 

No gdzie...toć piszę, że pod drzewkiem se uprawiam chillout 🤷

5 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Musi powiększać  mi majątek 

Jakby Ci to powiedzieć grzecznie🤔...potencjalny następca ciągnikiem jeździ, a Ty...no cóż...tylko się dopominać umisz 🤷🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Sąsiad przyprowadził do byka swoją mućkę ,byk wyskoczył z obory wiedząc czego ,spojrzał na sąsiada i spojrzał na mnie z pretęsiją że go w ciula robię   ,mućki nie dojrzał gdyż stała wzdłuż :|;)

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Na bliźniakach to były 9. 8 raczej nie klepali, chyba, że o czymś nie wiem. A potem to już się zaczęły te różne cuda, co z obu stron zarabiają i na przedni Tuz to można montować 

A od kiedy klepali 4 zawieszane?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v