Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Ten motor mi przeszkadza tak to super foto. Znowu bez żony?

Nie znowu, tylko ...jak zwykle🤭 

To nie wycieczka krajoznawcza, to zwykły wypad by se .... pojeździć...

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał(a):

Dzięki dzisiaj po załadunku dałem odliczoną sumę a kobitka albo bardziej dziewczyna sama stówkę wydała mimo że cena była już dogadana wcześniej , tanio nie było to fakt ale i towar prima sort 

Ale Marcin to inna bajka padła propozycja a on nic cisza 🤷

Jaki grunt jakie farby dajesz 🤔

Panie nie było mnie , ja pracuje

inbound7905883577653441050.jpg

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Oczywiście że biała . Jakie duże muszą być , takie pod zacielenie 15+ miesięcy?

Mogą być od 4mcy aż pod zacielenie kwestia 

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

3 minuty temu, Łolek napisał(a):

Mogą być od 4mcy aż pod zacielenie kwestia 

Z papierami wszystko musi być? Coś tam mam ale unikałem tych szkieletorów , żeby wiedział to brał bym wszystko 

Ty aż tak napalony 🤔🤭🙆‍♂️

radekz200 napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał(a):

zarezerwowana czy jak 🤔

jak duże to i 13 miesięcy się zaciela...🙋‍♂️🤦

sprzedana, a co chcesz podkupić?

a po hu... mi 🤔 wolno działasz 🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Z papierami wszystko musi być? Coś tam mam ale unikałem tych szkieletorów , żeby wiedział to brał bym wszystko 

Nie koniecznie ale wolę z kartą,jak masz do sprzedania to możemy pogadać,nie stracisz a i ja coś kiedyś zarobię 

Będę potrzebował że 6 szt 

Możemy wejść w układ ty kupujesz odpajasz ja biorę odsadki 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał(a):

Nie koniecznie ale wolę z kartą,jak masz do sprzedania to możemy pogadać,nie stracisz a i ja coś kiedyś zarobię 

Będę potrzebował że 6 szt 

Możemy wejść w układ ty kupujesz odpajasz ja biorę odsadki 

w tej chwili nami dwie hfki jedna z kartą druga nie ale na razie małe Grudziądz/styczeń 

Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał(a):

Dzięki dzisiaj po załadunku dałem odliczoną sumę a kobitka albo bardziej dziewczyna sama stówkę wydała mimo że cena była już dogadana wcześniej , tanio nie było to fakt ale i towar prima sort 

Ale Marcin to inna bajka padła propozycja a on nic cisza 🤷

Jaki grunt jakie farby dajesz 🤔

Jak bym był taki jak on to może i pieniądze bym miał, a nie decydować się odrazu jeśli uważam że jest coś warte handlowania 🤭

16 minut temu, Łolek napisał(a):
17 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

🤔🤭

17 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Mówisz wypłacalny jest 🤔🤭

W portfelu mu nie siedzę, ale pewnie jest skoro tak mówi. Jedno co wiem na pewno to że słowny i jak robić interesy to tylko z takimi ludźmi.

Wróciłem z zebrania o s11 i jedno czego jestem pewien to burmistrza mamy dwulicowego, nie pierwszy raz sam sobie potrafił zaprzeczyć. A mina jak jeden radny pokazał papier na którym było wypisane pełnomocnictwo dla sekretarza do zabrania głosu na zebraniu w powiecie była bezcenna. Na początku spotkania zapierał się że on nic nie wie co tam się działo bo jego tam nie było i on się nie może wypowiadać i to nie on decydował 🤦

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Ty aż tak napalony 🤔🤭🙆‍♂️

a po hu... mi 🤔 wolno działasz 🤷‍♂️

Nie napalony jedne zgodzone to trzeba szukać drugich nie może być pustki 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał(a):

Nie napalony jedne zgłoszone to trzeba szukać drugich nie może być pustki 

14 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

w tej chwili nami dwie hfki jedna z kartą druga nie ale na razie małe Grudziądz/styczeń 

No to akurat takie ,ile chcesz 

Dzisiaj przywiezione 6,7i chyba 10 m-cy 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

Co tam dzisiaj narozrabialiśta🤔...bo ja praktycznie od udoju do udoju żem chodził...w garniturze🙆...

...w koszuli z długim rekawem- żeby nie było 😁

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

przeszla potezna burza,2 razy grad , pewnie juz po zniwach w czesci pol.

nie chce mi sie jechac i ogadac..

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Co tam dzisiaj narozrabialiśta🤔...bo ja praktycznie od udoju do udoju żem chodził...w garniturze🙆...

...w koszuli z długim rekawem- żeby nie było 😁

a do sandalow zalozyles biale skarpetki ??

znowu burza -tym razem bez gradu za to leje poteznie..

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v