Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Mówisz że oszczędzasz żeby ci nie soierdoliła .

Roboty za dużo nie robi w gospodarstwie. Bo chcę żeby była ciągle piękna. Co innego ruc*hać wygłaskaną a co innego szorstką

Opublikowano
Teraz, Michal2399 napisał(a):

Roboty za dużo nie robi w gospodarstwie. Bo chcę żeby była ciągle piękna. Co innego ruc*hać wygłaskaną a co innego szorstką

No no. Weź ją zaproś do rozmowy to zapytam czy ty taki kozak i czy jej czego tam nie brakuje 😆😆

• Like 1
Opublikowano
dantur96 napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał(a):

Sławek coś cienko tego obornika tak to zbozowcy gnoja nie krowiarze 🤭😂

drogi towar oszczędzać trzeba 🤭😁 swoją drogą nie chciałbyś tego rèczniw ładować no i norma unijna trzyma 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał(a):

to w obie 100 mniej niż myślałeś 😁

do Sitna raz jeździłem...prawie 200 wvjedną...

ale co co jest na dobre auto... ja astrą f zasuwałem...

Do Sitna mam 80 i jestem tam prawie co roku...a dobry samochód 🤔🤔🤔 aktualnie jeżdżę kangurem 03 rok🥴🥴

Opublikowano
17 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Lepiej sobie kup dmuchaną laleczkę. Zawsze będzie gotowa i zrobisz z nią co będziesz chciał.

Na prawdziwą kobietą cię nie stać nie mówiąc już o tym że nie potrafisz z nimi rozmawiać. 

Opublikowano
11 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Do Sitna mam 80 i jestem tam prawie co roku...a dobry samochód 🤔🤔🤔 aktualnie jeżdżę kangurem 03 rok🥴🥴

Każde auto dobre jak się nie psuje ,a czy to za 10 czy 100tys to kwestia upodobań 

Najważniejsze żeby było sprawne i pewne że z punktu Ado B dojedziemy 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Lepiej sobie kup dmuchaną laleczkę. Zawsze będzie gotowa i zrobisz z nią co będziesz chciał.

Na prawdziwą kobietą cię nie stać nie mówiąc już o tym że nie potrafisz z nimi rozmawiać. 

Wystarczysz mi ty . Innej nie chce 

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano

Przeglądał dziś ktoś auta na otomoto ? To już nie będą podawać rocznika przebiegu ani wyposażenia ??  W nowych ofertach nic się nie wyświetla. To tylko u mnie tak ??

Opublikowano
15 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Coś ostatnio się wam nie układa...🤷

2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

kukułka kuka ... kuku kuku ...😁

i bażanta słychać...

A pociąg?

Opublikowano
15 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Poznały się na tobie i szybko zrezygnowały🤔

Okazało się że jesteś nic nie wart. 

Pokaż co potrafisz może ja się zastanowię czy jesteś wart.

Może im przyznam rację może nie. 

Opublikowano
9 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Poznały się na tobie i szybko zrezygnowały🤔

Okazało się że jesteś nic nie wart. 

Pokaż co potrafisz może ja się zastanowię czy jesteś wart.

Może im przyznam rację może nie. 

Daj spokój. Tu już jeden gardło pokazywał i śmiem twierdzić że to ten sam osobnik. Jeszcze fiuta pokaże 🤢

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał(a):

Daj spokój. Tu już jeden gardło pokazywał i śmiem twierdzić że to ten sam osobnik. Jeszcze fiuta pokaże 🤢

Zapomniałam że mężczyźni myślą tylko o jednym czytając/ słysząc taki tekst.

Świadczy to tylko o małej inteligencji danego człowieka 🤣 

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał(a):

co pociąg 🤔

i awaria zaliczona 🙆‍♂️

Czy słychać?

nie . właśnie przestało padać ... ptaszki ćwierkają...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v