Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

6 godzin temu, mf362 napisał(a):

Gorsze są rzeczy nieprzyjemne niż kolonoskopia. 

Np cystoskopia.

6 godzin temu, mf362 napisał(a):

a gdzie żeś był jak Cie nie było bana jakiegoś miałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

u mnie też jest jakieś rozpoczęcie sezonu u mnie zaczynają od mszy i później przejazd i chyba jakiś piknik

Teraz co chwila gdzieś...

W Kocku 11 maja ma być.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Nie. Postanowienia postne- nie pisać głupot na AF ;)Do tego areał uprawny powiększam:

Do tego nie chce mi coś działać.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, wojtal24 napisał(a):

zamiast do lekarza niech się wybierze na początku dobdobrego fizjoterapeuty żeby było bliżej polecił bym Ci tego co ja byłem u niego. powiem jaki ja miałem problem wiem że organizmy są różne I różne sytuacje i problemy zdrowotne coś dzwinalem czy coś pociągnąłem szarpnolem że aż poczułem takie uszczypanie w mięśniach w barku chodziłem na masaże itp ale średnio pomagało poszedłem do lekarza niby najlepszy w okolicy porobił prześwietlenia inne usg itp mówi trzeba kroić i coś tam coś tam. i jeszcze chciał mi jakieś zaszczyki władować . wybrałem się jeszcze na konsultacje do innego lekarza i do fizjoterapeuty coś tam pomalował ponakowal (igly chińskie czy jakąś akupukruta) i mówi żeby przez tydzień nie nadwyzeraz tego barku i za tydzień przyjść na pijawki ( sobie myślę 21 wiek młody fizjoterapeuta polecą pijawki) no ale dobra spróbuję zamiast skalpela pierwsz raz przystawił mi 7 nie zbyt przyjemne uczucie ale nie boli tylko trzeba się zaopatrzyc w gaży i opatrunkowe w dużej ilości bo później te miejsca mocno krwawią na kolejnej wizycie postawił mi chyba jeszcze 4czy 5 i narazie jest ok. z 2 rok żebyś mieszkała bliżej to bym Ci dal namiar mąż na pijawkę a my na kawę 😉 poszukaj czegoś takiego u siebie w okolicy ja wiem ze każdy organizm i każde schorzenie jest inne i wymaga innego leczenia ale może warto spróbować zanim dać się kroić czy faszerować jakimiś lekami

A my z Markiem @Łolek mamy taką przesympatyczną małą i czarną rodem z Mongolii...łoj co ona z człowiekiem wyprawia🙆😊...znaczy masuje, naciąga, stawia bańki, nagrzewa i robi akupunkturę...żebyśta nas z Michasiem nie porównali 🙆

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
17 minut temu, wojtal24 napisał(a):

zamiast do lekarza niech się wybierze na początku dobdobrego fizjoterapeuty żeby było bliżej polecił bym Ci tego co ja byłem u niego. powiem jaki ja miałem problem wiem że organizmy są różne I różne sytuacje i problemy zdrowotne coś dzwinalem czy coś pociągnąłem szarpnolem że aż poczułem takie uszczypanie w mięśniach w barku chodziłem na masaże itp ale średnio pomagało poszedłem do lekarza niby najlepszy w okolicy porobił prześwietlenia inne usg itp mówi trzeba kroić i coś tam coś tam. i jeszcze chciał mi jakieś zaszczyki władować . wybrałem się jeszcze na konsultacje do innego lekarza i do fizjoterapeuty coś tam pomalował ponakowal (igly chińskie czy jakąś akupukruta) i mówi żeby przez tydzień nie nadwyzeraz tego barku i za tydzień przyjść na pijawki ( sobie myślę 21 wiek młody fizjoterapeuta polecą pijawki) no ale dobra spróbuję zamiast skalpela pierwsz raz przystawił mi 7 nie zbyt przyjemne uczucie ale nie boli tylko trzeba się zaopatrzyc w gaży i opatrunkowe w dużej ilości bo później te miejsca mocno krwawią na kolejnej wizycie postawił mi chyba jeszcze 4czy 5 i narazie jest ok. z 2 rok żebyś mieszkała bliżej to bym Ci dal namiar mąż na pijawkę a my na kawę 😉 poszukaj czegoś takiego u siebie w okolicy ja wiem ze każdy organizm i każde schorzenie jest inne i wymaga innego leczenia ale może warto spróbować zanim dać się kroić czy faszerować jakimiś lekami

może w latach 70 80 ubiegłego wieku takie sytuacje się zdarzały

Były zabiegi i fizjoterapia. Po 10latach odkładania w końcu męska decyzja. Oby gorzej nie bylo

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A mu z Markiem @Łolek mamy taką przesympatyczną małą i czarną rodem z Mongolii...łoj co ona z człowiekiem wyprawia🙆😊...znaczy masuje, naciąga, stawia bańki, nagrzewa i robi akupunkturę...żebyśta nas z Michasiem nie porównali 🙆

Gdyby nie słowo przesympatyczna to pomyślalabym o sobie

• Haha 4
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

6 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Nie. Postanowienia postne- nie pisać głupot na AF ;)Do tego areał uprawny powiększam:

20250425_195527.heic

Może z przeglądarki nie da się pisać? U mnie też tylko z aplikacji...

Opublikowano
25 minut temu, malaczarna napisał(a):

Nie odmawiaj sobie tego przymiotu...jestem pewien, że go posiadasz...

Opublikowano
41 minut temu, 6465 napisał(a):

Wczoraj to motocyklistów miałem setki.  Wszystko leciało w kierunku Sewilli. Aż pytałem wujka gogle co to za impreza. I wyszło że 25-27 grand prix Hiszpanii na torze Jerez w kadyksie.

ty jaki styl kierowcy prezentujesz ??

nogi na kierownicy?filmy ogladzasz? ksiazki czytasz ?? oczywiscie o zajecia w trakcie jazdy pytam .

36 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Teraz co chwila gdzieś...

W Kocku 11 maja ma być.

u nas ie ma rozpoczecia seznu ,bo nie ma zakonczenia.ludzie jezdza caly rok ,do pracy czy w pracy...

33 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

no i ci sie nie udalo ,,zupelnie jak postanowienia noworoczne..

Opublikowano
35 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Roboty nie przerobisz kapusty nie przekwasisz a kobiety nie przeru hasz i nie zrozumiesz 🤣

Siema wracałem z wesela z koleżanką to przed 6stą przymrozek był -2🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

nas ie ma rozpoczecia seznu ,bo nie ma zakonczenia

To po prostu takie imprezy...

Nie jest to dosłowne...

...taka integracja...

...i można se pooglądać piękne maszyny....motocykle też ..

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Już po kościele. Teraz obchód pól ,potem drzemka i znów do zwierząt 

Opublikowano
24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

To po prostu takie imprezy...

Nie jest to dosłowne...

...taka integracja...

...i można se pooglądać piękne maszyny....motocykle też ..

no i kobiety tez 🤣.

bylem na czyms takim w czestochowie.bier motor na czycepke,swiagra, na mop-ie motor na kola i na jasna gore.

Opublikowano
30 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Już po kościele. Teraz obchód pól ,potem drzemka i znów do zwierząt 

wcześniej pisałeś że w nic nie wierzysz a teraz piszesz ze po kościele

określ się a nie piszesz co slina na język przyniesie

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Mylą mu się już konta, a to Elon, a to Patrycja, Kowalski, Michał, już nie pamięta co z którego konta pisał xD

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

To się chyba fachowo nazywa "Zaburzenie dysocjacyjne tożsamości". ;) 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

A już wczoraj myślałem, że się robi trochę prawdziwy, a on znowu małpuje 🤦

Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Już sobie nie umniejszaj. Wszystkie kobiety chcą aby były postrzegane inaczej niż są naprawdę 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

A my z Markiem @Łolek mamy taką przesympatyczną małą i czarną rodem z Mongolii...łoj co ona z człowiekiem wyprawia🙆😊...znaczy masuje, naciąga, stawia bańki, nagrzewa i robi akupunkturę...żebyśta nas z Michasiem nie porównali 🙆

Wuja mi opowiadał, Ty chyba też kiedyś. 

Sam bym się wybrał jakby bliżej było bo nieraz to już nie wiem jak się ułożyć 🤷 

Ta szła spokojnie, ale Ruda do której miałem wątpliwości ile ma w sobie krwi LM pokazała że jednak sporo 🫣 gabarytowo podobna do tej a utrzymać nie mogłem 🤷

IMG_20250427_113503.jpg

• Like 2