Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał(a):

I co zrobisz 🤔 możesz to wszystko wykrzyczeć przez okno tylko uważaj byś kogoś nie uraził bo może to cię jeszcze kosztować 🙋‍♂️ kiedyś dzieciom w szkole pani dyrektor powiedziała : Jak nie możesz czegoś zmienić to musisz się przystosować 🙋‍♂️ tak że tego... I moja trzydziestka mocniejsza 🤭🤪

Toć się przystosowałem 🤷...

Mocniejsza powiadasz🤔...tak, się tylko na papierze🤷

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):
23 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Krów też nie lubię 

A mnie?

Uważej se☝️...przyjdzie Kalina i Cię... wyprostuje 🤭

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Co się z piotyrem głupio śmiejeta 🤔🤭🤣🤣🤣

Głupio napisałeś, to się głupio śmiejemy 🤷😜

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Mówię to mówię a nawet wiem 😁💪

No jakoś nie jestem... przekonany 😁

Teraz, slawek74 napisał(a):

Albo leszczyna 😁😁😁

Ototo💪🤭

Opublikowano

Chłopaki założyłem wam nowy temat, bo coś się nie garniecie

Wszystko na mojej głowie

Zbyszku Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Dużego utargu w żelazniaku   wielu panienek po drodze podczas motórowych przejażdżek i oby Ci nigdy nie brakło na zapiekanki i wszyscy byli mili dla Ciebie jak ja

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał(a):

Ja też nie siedzę i nie obserwuję. Od tego mam elektronikę, żeby pilnowała 

A co ona pilnuje 🤔 ta elektronika 🤔 to jakiś pies pasterski czy co 🤔🤭😁

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Czy Pan @Rolnik1973 ma jakieś super moce? Takie płaty lecą bialego gówna że zaraz poczuje się jak ci kierowcy w Ostródzie 

Nie bluźnij 🙋‍♂️ za takie gadanie powinnaś przez tydzień wody nie pić...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tak ma być

Żeby planeta nie spłoneła

Rysiek ty byś był mądry chłop gdybyś tego ,,goʻfna,, nie pokazywał 🤢🤢🤦

Teraz, malaczarna napisał(a):

Mogę nie jeść 

To nie o to chodzi...🤦

Opublikowano
1 godzinę temu, slawekes napisał(a):

To nie jest moja wina, że przyciągasz szowinistycznych facetów. Z takim też może ułożysz sobie życie ;)

Całe szczęście że jest nowy rok i ugryzę się w język aby czegoś nie powiedzieć żeby cię szczęka nie opadła. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v