Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Czasami jak tu czytam to mam wrażenie że to forum dla upośledzonych. 

Grunt, źe się tu czujesz jak u siebie w domu i z radością wracasz😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A nie piniendze?🤔

Jedno i drugie jest ważne. Jednak zdrowie jest najważniejsze bo bez niego nie masz pieniędzy takich jak byś chciał będąc chorym. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał(a):

chłopaki po ile teraz jerseye chodzą?

Tak z ciekawości.. Tylko lęk przed trudnymi porodami, czy jakiś inny motyw, źe inseminujecie dżersem?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Zbyszku nie przewiało cię? Martwiłem się. Na drugi raz ubierz się ciepło jesień jest

Daj spokój.

Ciepło, a po za tym nadal lato mamy🤷

Mnóstwo motocykli dziś na drogach...

Ja niecałe 100 kilometrów tylko zrobiłem...

...ale miło że tak się troszczysz o mnie...jednak na spadek...nie licz...☺️

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał(a):

Bal bym się tego spożyć. Jak wątroba ma siąść to lepiej niech zrobi to od wina. 

Jak nie wiem czy jadalne to nie zbieram. 

5 minut temu, Baks00 napisał(a):

Ale mu żałujesz,ani mięsa ani panierki 

Podzieliliśmy się we dwoje

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Zestawy P0 380

Panewki kpl 90

Uszczelka głowicy 60

Uszczelka misy i klawiatury 45

Uszczelka tłumika 5

Płyn 3x P0 26

Olej i filtr miałem

To się uzbierało parę PLN ów. Dałbym głowice do sprawdzenia. Wyczyścił by zawory z nagaru, sprawdził wtryski. Pośpiech jest złym doradcą.

Godzinę temu, Elon napisał(a):

Krowy chcą jeść.

Pastwiska nie masz ? Gdzie dobrostan ?

48 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jeśli nawet się pomylił to przy ostatecznym rozliczeniu spłaty długu jest możliwość że wyjdzie pomyłka która wcześniej zaistniała. 

Tak tylko gdybam. 

Poszukaj historii jak komornik zabrał ciągnik rolnikowi.

42 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Lepiej pij bez cukru z twoim nadciśnieniem. 

Zdrowie jest najważniejsze. 

To nie o sól chodzi przypadkiem ?

4 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Ale mu żałujesz,ani mięsa ani panierki 

Może na diecie jest 🤔 ?

Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Być może, ale już nie jestem, Besiekiery, powinieneś poznać ;)

No właśnie pytałem czy to nie jest przypadkiem mój powiat. Poznałem. To jest 12 km ode mnie. Sąsiednią gmina

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

No właśnie pytałem czy to nie jest przypadkiem mój powiat. Poznałem. To jest 12 km ode mnie. Sąsiednią gmina

A ode mnie akurat na niedzielna przejażdżkę, 80 km ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
    • Przez mszk8
      Czy ktoś z użytkowników AF ma w swoim gospodarstwie zainstalowany monitoring. Czy się sprawdza? Warto się bawić w kupywanie kamerek internetowych ciągnięcie całej linii gdy kamerka jest ok 100m od kompa??
  • Dodaj nową pozycję...
v