Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Monika...

20 minut temu, malaczarna napisał(a):

Wtedy jest moja wina jak dostaje reprymendę.

Że też on się tak odważa...z tą reprymendą🙆😱...😉🤭

Opublikowano

Pewnie, że może być, ale ja już taka menda, że lubię odkrywać to co...ukryte😉🤭...

Aczkolwiek sam tego nie zrobiłem...kolega ustalił🤷...

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał(a):

Coś dla Ryśka 

Screenshot_2025-03-04-13-58-17-064_com.facebook.katana.jpg

u niego to by pisało CHINA SAW

54 minuty temu, malaczarna napisał(a):

A w życiu Dzaneta jestem.

to może na drugie lub trzecie

Opublikowano
9 minut temu, Patrycja2 napisał(a):
1 godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Też myślę że to czyjś wcielenie

Michał to jest Bogdan

A to ciekawe...posty🤔😁

Opublikowano
Godzinę temu, Strongman napisał(a):

Ciężki dzień pracy jak zwykle

Jutro post więc dzisiaj oststki

20250304_152455.jpg

Źle się dzieje w państwie Polskim, szlachcić żeby takimi szczynami się raczył😱. To jest wręcz nieprzyzwoite.

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, malaczarna napisał(a):

Dalej pudło. Czasem i ja coś popsuje. 

No tego, to żem się nie spodziewał po koleżance 🤦...trochę odwagi cywilnej🤷...

Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

To zależy na czym? Ja kiedyś stosowałem fosol czy jak tam. To jest dobre pod warunkiem że dobrze go później myjką zmyjesz bo farba się słbo trzyma - takie są moje obserwacje.

Pewnie tak.

A Ty kolego to czyim klonem jesteś bo widze jakiś nowy?

ponoć jestem Patrycja ,tak tu jeden stwierdził 

Opublikowano
5 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

A Ty po kraju czy po Europie?

Po kraju i tylko na skoczka 🤣

Godzinę temu, Strongman napisał(a):

To tak dla jaj.

Dla jaj to kura z kogutem chodzi 🤣

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Źle się dzieje w państwie Polskim, szlachcić żeby takimi szczynami się raczył😱. To jest wręcz nieprzyzwoite.

Z niego taki szlachcic jak z tyłka trąba 🤣 srovid się skończył i zarobki doktorowej spadły to co się dziwisz 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, PAN88 napisał(a):

Z niego taki szlachcic jak z tyłka trąba 🤣 srovid się skończył i zarobki doktorowej spadły to co się dziwisz 

Przestań mu zazdrościć...

10 minut temu, onRolnik napisał(a):

ponoć jestem Patrycja ,tak tu jeden stwierdził 

..a jesteś?

...tak z ciekawości...

I napisz czy ostrewki masz na sprzedaż ..

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v