Ciąganie przyczepy
-
Podobna zawartość
-
Przez Farmer4255
Po przekręceniu kluczyka nie świeci się kontrolka akumulatora. Ciągnik po naładowaniu akumulatora prostownikiem odpala tylko 2-3 razy(nawet po 2h pracy). Winny jest alternator?
-
Przez maciejbacal
Cześć,
Posiadam Zetora 7245. Zakładam, że kiedyś była to wersja Horal, bo poza kołami tylnymi wszystko jak w tej wersji. Przedni WOM mam, ale odłączony i pozostałości instalacji. Węże ucięte przy włączniku w kabinie. Nie jestem w stanie z katalogu częśći dojść do tego w którym miejscu podłączony jest wąż, który idzie od włącznika do instalacji pneumatycznej. Czy ktoś tutaj ma może ten traktor i jest w stanie to sprawdzić?
Jedyne co wyczytałem to, że jest różnica w podłączaniu jak jest wzmacniacz i nie (w katalogu to schemat 22). Ja wzmacniacz mam. Patrzyłem na katalogi do seri 53xx oraz 84xx, bo te ciągniki mają sporo wspólnego, ale nic nie znalazłem. Jedyne co mi zostało to poszukać kogoś kto ma ten ciągnik tutaj, albo jechać do ogłoszenia, ale nie ma nic w okolicy.
-
Przez czaku18
Witam mam problem z Zetorem 6245 sprzęgło bardzo późno łapie przez to zaczął ciężko ruszać. Nic nie czuć żeby się paliło czy coś. Płyn jest wszystko odpowietrzone nic nigdzie nie leci. Czy miał ktoś podobny problem. Czy to tylko kwestia podciągnięcia sprzęgła?
-
Przez kuba13x
W zetorze 7340 po odczepieniu agregatu zauwazylem że przegieła mi się prawa belka od podnośnika zrobił sie lekki banan dlatego wyprostowałem ją ale po pracy z gruberem belka spowrotem się przegięła tak jak poprzednio pytanie teraz czy pracować nią taka jaka jest czy może to pęknąć i lepiej wymienić na nową?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Modyfikacja instalacji w C385
Ursus 385 z Autosan D634