John Deere 7430 premium
Przez
kropek127, w John Deere 6x30-8x30
-
Podobna zawartość
-
Przez kamil1480
Witam Zastanawiam się nad zakupem ciągnika do 150km i myślę o 6620 w power quad Nie ukrywam ze będzie głównym koniem pociągowym i myślę na co zwrócić uwagę przy zakupie by nie trafić na bubla bo ceny są od 140-200tys, a utopić taki pieniądz to łatwo Może ktoś ma podobny model i dał by jakąś opinie na jego temat
-
Przez Elektromk
witam wszystkich na forum mam problem z moim john deerem 6506 padł mi licznik i musiałem kupić nowy przysłano mi licznik z instrukcją podłączenia i sobie z tym poradziłem problem jest tego typu że źle pokazuje prędkość i obroty wom-u nie pokazuje .W przysłanej z licznikiem specyfikacji są jakieś adresy ale jest uwaga żeby dostosować się do ustawień producenta . Czy posiada ktoś adresy BIF do tego modelu a jak nie to gdzie tego szukać pozdrawiam
-
Przez adrrrian
Tak jak w temacie, nie działa podświetlanie zegarów oraz bocznej półki zmiany biegów w John Deere 6830. Proszę o podpowiedzi gdzie szukać przyczyny
-
Przez zandarski
Panowie jak w temacie. Świeży nabytek. Wszytko sprawne tj działają kierunki, alternator ładuje, ciągnik skręca i hamuje a kontrolki nie świecą .... Ciemność. Działa zato wszystko poniżej tj obrotomierz prędkościomierz temperatura i paliwo. Bezpieczniki przejrzałem jest ok.
Po przekręceniu kluczyka powinny się zapalić by potem zgasnąć tu nic.
Ciągnik od handlarza więc nie dowiem się nic o przeszłości....
Pozdrawiam
-
Przez cichy30
Cześć
Problem z rewersem John Deere 6620 podczas nawracania po prostu rozłączyło N-ka nie świeci, przekaźniki wydają się być ok, ktoś wie może którędy idzie wiązka żeby przejrzeć czy coś sie nie przetarło lub wypięło?
-