Władymirec T-25A - problem ze sprzęgłem
-
Podobna zawartość
-
Przez mufa15
Witam, czy do koła pasowego który napędza wentylator i alternator można dokupić drugie mniejsze koło pasowe lub jedno podwójne?, nie mogę nigdzie tego znaleźć a w przyszłości zamierzam założyć wspomaganie.
-
Przez damian26
Witam, mam problem z elektryką w t25. Niedawno zniknęły mi wszystkie światła łącznie z klaksonem . Powoli zacząłem dłubać i udało mi się odzyskać światła mijania i drogowe. Niestety za nic w świecie nie mogę dojść ładu z kierunkami i klaksonem. Po rozebraniu stacyjni i puszczeniu kabla na krótko kierunek świeci światłem ciągłym ale klakson się nie odzywa . Dodam że palenie z kluczyka jak i świeca działa. Gdzie mogę szukać przyczyczy awarii?
-
Przez Maciej11
Witam
mam problem z moim Władymirem gdyż gdy wrzucam te 2 wolne biegi to gdy trzymam lewarek ciągnik jedzie lecz gdy puszczę dźwignia wraca i w skrzyni coś chrobocze.Jest tak tylko na tych 2 biegach reszta działa bez zarzutów.Myśle że warto też dodać że gdy półbieg jest wrzucony to sprzęgło nie wraca do samej góry.Sprezynki sprawdzałem żadna nie jest pęknięta.Czy ktoś wie co może być uszkodzone? Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez IDK
Witam mam pytanie czy wie ktoś gdzie można kupić taki oto dywanik do władymirca? W zaznaczonych miejscach był on wycinany i przerabiany, ponieważ założyliśmy złą kolumnę i trzeba było przerabiać, a teraz jest mi potrzebny nowy bez tych dziur
-
Przez Stasiu84
Witam mam pytanie
2 lata temu wymieniłem pompe wtryskową na nową i od tamtej pory ciągnik dymi czarnym dymem na obrotach 1800, na obrotach do 1300 dymu jest mniej . Zużycie paliwa 3,5 litra na motogodzinę w lekkiej pracy, wymieniłem końcówki wtryskiwaczy na nowe ustawione na 175 nic nie pomogło filtr powietrza czysty.
Jak zmniejszyć dawkę paliwa ? z tyłu pompy jest śruba na klucz i płaski wkrętak którą trzeba wkręcić i ile obrotów ? Chyba że ktoś ma inny pomysł jaka może być przyczyna
-
Rekomendowane odpowiedzi
Brak świateł stopu- case max 135
Czytaj dalej »
Berthoud Auto 1000